Hoeveel mensen hebben een onzichtbaar hoortoestel

Wist u dat...

hoortoestellen de laatste jaren een enorme ontwikkeling hebben doorgemaakt. Ze kunnen steeds meer terwijl ze veel kleiner zijn geworden. En omdat ze vaak onzichtbaar gedragen kunnen worden merken we dat steeds meer mensen de stap naar een hoortoestel zetten.

Maar hoe belangrijk is de onzichtbaarheid van een hoortoestel voor u?

Hoortoesteldragers zijn overal!

We zijn geneigd mensen in te delen in hokjes. Niet omdat we denken dat mensen niet uniek zijn maar omdat het simpelweg niet mogelijk is om iedereen echt te leren kennen. We stoppen hoortoesteldragers dan over het algemeen in het hokje “oud” of “bejaard”. Misschien begrijpelijk maar zeer onterecht!

Begrijpelijk omdat we het nog kennen van onze vader, moeder, opa of oma. Onterecht omdat we van de meeste mensen helemaal niet kunnen zien dat ze een hoortoestel dragen. Maar neemt u van ons aan, u komt ze tegen bij de sportschool, achter de kassa, op het terras en zelfs op uw werk. Ze zijn werkelijk overal en in ieder hokje.

Dus wacht niet langer en probeer zelf wat een hoortoestel voor u kan betekenen. U komt er niet mee in een ander hokje terecht.

Gratis proefperiode

Tijdens de gratis proefperiode kunt u thuis, zonder verplichtingen onze hoortoestellen proberen.

Ervaar zelf alle voordelen van hoortoestellen die onzichtbaar gedragen kunnen worden met de nieuwste technologie en kom er achter hoe waardevol een modern hoortoestel voor u kan zijn.

Meld u aan voor de gratis proefperiode door de vraag bovenaan de pagina te beantwoorden.

Start aanmelding

Gratis proefperiode onzichtbare hoortoestellen
Onzichtbare hoortoestellen Oticon Own

Klein formaat, grootse technologie

De meest opvallende trend in de wereld van hoortoestellen is degene die het minst opvalt. Hoortoestellen zijn tegenwoordig zó klein, dat je ze bijna niet meer ziet. Ondanks het kleine formaat zijn ze enorm innovatief; ze bevatten meer techniek dan ooit te voren. Zo kunnen moderne hoortoestellen onder andere:

  • Unieke geluidskwaliteit leveren door gebruik te maken van kunstmatige intelligentie;
  • Met uw mobiel verbinden via een Bluetooth connectie;
  • Opladen, dus geen losse batterijen meer;
  • Feedback reduceren, dus geen fluitende geluiden meer;
  • Tinnitus maskeren, indien nodig.

 

Eerlijk advies voor uw gehoor

Onze hoorzorgexperts zijn gespecialiseerd in het geven van een eerlijk advies.

Omdat uw gehoor uniek is en een hoortoestel niet zomaar bij ieders gehoor past, helpen onze gediplomeerde audiciens u mee met een hoortoestelkeuze die volledig aansluit bij uw gehoor.

Beantwoord de vragen bovenaan de pagina om een onzichtbaar hoortoestel te proberen. Zo kunt u optimaal genieten van alle geluiden om u heen zonder dat iemand het opvalt.

Meld u hier aan

Eerlijk advies voor onzichtbare hoortoestellen