Hoe onzichtbaar wordt jouw hoortoestel

Wist u dat...

hoortoestellen de laatste jaren een enorme ontwikkeling hebben doorgemaakt. Ze kunnen steeds meer terwijl ze veel kleiner zijn geworden. En omdat ze vaak onzichtbaar gedragen kunnen worden merken we dat steeds meer mensen de stap naar een hoortoestel zetten.

Maar hoe belangrijk is de onzichtbaarheid van een hoortoestel voor u?

Er valt heel wat te kiezen

Vooral als het gaat over de vorm en het formaat van uw nieuwe hoortoestel. Maar ondanks deze ruime keuze hebben al onze toestellen twee dingen gemeen. Ten eerste zijn ze klein, of zelfs heel klein. Zo klein als het topje van uw pink tot zo klein als de uiterste twee kootjes van diezelfde pink.

Ten tweede hebben al onze toestellen als doel om u weer echt goed te laten horen zonder daarbij de aandacht te trekken. Welk toestel dat het beste doet is voor iedereen anders. Het hang af van de vorm van uw oor, de mate van uw gehoorverlies en zelfs van uw haardracht. U bent uniek, dus uw hoortoestel moet dat ook zijn.

Ga daarom eens op onderzoek uit. Meld u aan voor een gratis proefperiode en test zelf welk toestel u het beste laat horen en de minste aandacht trekt.

Gratis proefperiode

Tijdens de gratis proefperiode kunt u thuis, zonder verplichtingen onze hoortoestellen proberen.

Ervaar zelf alle voordelen van hoortoestellen die onzichtbaar gedragen kunnen worden met de nieuwste technologie en kom er achter hoe waardevol een modern hoortoestel voor u kan zijn.

Meld u aan voor de gratis proefperiode door de vraag bovenaan de pagina te beantwoorden.

Start aanmelding

Gratis proefperiode onzichtbare hoortoestellen
Onzichtbare hoortoestellen Oticon Own

Klein formaat, grootse technologie

De meest opvallende trend in de wereld van hoortoestellen is degene die het minst opvalt. Hoortoestellen zijn tegenwoordig zó klein, dat je ze bijna niet meer ziet. Ondanks het kleine formaat zijn ze enorm innovatief; ze bevatten meer techniek dan ooit te voren. Zo kunnen moderne hoortoestellen onder andere:

  • Unieke geluidskwaliteit leveren door gebruik te maken van kunstmatige intelligentie;
  • Met uw mobiel verbinden via een Bluetooth connectie;
  • Opladen, dus geen losse batterijen meer;
  • Feedback reduceren, dus geen fluitende geluiden meer;
  • Tinnitus maskeren, indien nodig.

 

Eerlijk advies voor uw gehoor

Onze hoorzorgexperts zijn gespecialiseerd in het geven van een eerlijk advies.

Omdat uw gehoor uniek is en een hoortoestel niet zomaar bij ieders gehoor past, helpen onze gediplomeerde audiciens u mee met een hoortoestelkeuze die volledig aansluit bij uw gehoor.

Beantwoord de vragen bovenaan de pagina om een onzichtbaar hoortoestel te proberen. Zo kunt u optimaal genieten van alle geluiden om u heen zonder dat iemand het opvalt.

Meld u hier aan

Eerlijk advies voor onzichtbare hoortoestellen