De test geeft aan dat u

geen gehoorverlies hebt

Daar zijn we blij mee, want gehoorverlies ervaren is geen pretje! De online gehoortest geeft echter slechts een indicatie van het niveau van uw gehoor. Daarom is het verstandig om, ondanks deze uitslag, een gratis afspraak te maken voor een échte gehoortest.

Vul onderstaand formulier in om een gehoortest in een van onze hoorwinkels te boeken en we nemen binnenkort contact met u op.

Boek een GRATIS gehoortest in een winkel bij u in de buurt

Dit resultaat is slechts een indicatie. Om het resultaat te laten valideren kunt u een gratis afspraak maken voor een gehoortest bij de audicien in uw omgeving. Vul hieronder het formulier in.

Stap 1 van 5

Maakt u zich geen zorgen, u bent niet alleen.

Het is heel normaal om hoorproblemen te hebben.

  • 1 op de 6 volwassenen hebben een vorm van gehoorverlies¹
  • Minstens een derde van de mensen boven de 65 heeft last van gehoorverlies²
  • Ongeveer 466 miljoen mensen over de hele wereld ervaren  gehoorverlies³
  • 90% van het gehoorverlies kan gemakkelijk worden behandeld

Waarom het zo belangrijk is om gehoorverlies snel te behandelen

Uw gehoor is nauw verbonden met uw gezondheid. Mensen met onbehandeld gehoorverlies vinden het vaak moeilijker om deel te nemen aan sociale activiteiten. Sociale activiteiten zijn belangrijk voor het stimuleren van de hersenen, wat het risico van versnelde cognitieve achteruitgang vermindert. Wetenschappers onderzoeken allerlei andere verbanden tussen horen en gezondheid.

Boek een GRATIS gehoortest

Bronnen

1 hearinghealthfoundation.org/hearing-loss-tinnitus-statistics

2 Collins, J. G. (1997). Prevalence of selected chronic conditions: United States 1990–1992. Vital and Health Statistics, 10(194). Hyattsville, MD: National Center for Health Statistics. Cited at www.asha.org/Articles/Untreated-Hearing-Loss-in-Adults/ Accessed September 16, 2019.

3 who.int/news-room/fact-sheets/detail/deafness-and-hearing-loss