Routebeschrijving

Nunspeet

Laan 12-14
8071 JA Nunspeet
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Maak een afspraak

Van Boxtel hoorwinkel Nunspeet

In Nunspeet is Van Boxtel de specialist op het gebied van hooroplossingen. Wij verwelkomen u graag in onze hoorwinkel voor een deskundig advies. Of het nu gaat over gehoorverlies, gehoorbescherming of slimme hulpmiddelen voor slechthorenden, wij helpen u graag.

Shop in shop bij Optiek Kale

Optiek KaleWij zijn gevestigd in het pand van Optiek Kale aan de Laan 12-14. U kunt natuurlijk altijd even binnenlopen. Maar wilt u er zeker van zijn dat onze Triage audicien aanwezig en beschikbaar is, bel dan vooraf even met 088 – 52 52 052 of klik hier om een afspraak te maken. Onze audicien helpt u dan graag verder. Wilt u een gratis hoortest laten doen? Maak dan zeker een afspraak zodat de audicien de testcabine voor u kan reserveren. Een oogmeting kunt u bij Optiek Kale laten doen.

Wij zien u graag bij onze hoorwinkel in Nunspeet. Buiten onze openingstijden zullen onze collega's van Optiek Kale u te woord staan en zo goed mogelijk van dienst zijn.

Service-uur Van Boxtel Nunspeet

Wij hebben op dinsdag, donderdag en vrijdag van 16.00 tot 17.00 uur een servicemoment. Wij kunnen u dan met de meest voorkomende vragen of problemen helpen.

Bereikbaarheid en parkeergelegenheid

U kunt achter onze hoorwinkel gratis parkeren.