Routebeschrijving

Nunspeet

Laan 12-14
8071 JA Nunspeet
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Maak een afspraak

Van Boxtel hoorwinkel Nunspeet

In Nunspeet is Van Boxtel de specialist op het gebied van hooroplossingen. Wij verwelkomen u graag in onze hoorwinkel voor een deskundig advies. Of het nu gaat over gehoorverlies, gehoorbescherming of slimme hulpmiddelen voor slechthorenden, wij helpen u graag.  Wij zijn gevestigd in het pand van Optiek Kale aan de Laan 12-14. U kunt altijd binnenlopen zonder afspraak. Maar wilt u er zeker van zijn dat onze Triage audicien aanwezig en beschikbaar is, bel dan vooraf even met (0341) 25 33 83 of klik hier om een afspraak te maken. Onze audicien helpt u dan graag verder. Wilt u een gratis hoortest laten doen? Maak dan zeker een afspraak zodat de audicien de testcabine voor u kan reserveren.

Wij zien u graag bij onze hoorwinkel in Nunspeet. Buiten onze openingstijden zullen onze collega's van Optiek Kale u te woord staan en zo goed mogelijk van dienst zijn.

Maak nu een afspraak voor een gratis hoortest

Gratis hoortest bij Van Boxtel Nunspeet

Twijfelt u weleens aan uw gehoor? We staan er vaak niet bij stil, maar door de jaren heen verminderd ons gehoor geleidelijk. Wilt u weten hoe het met uw gehoor is? Meld u dan aan voor onze gratis hoortest.

Aanmelden