Routebeschrijving

Maastricht

Sint Annalaan 23
6214 AA Maastricht
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Maak een afspraak
Er is een beperkt aantal klanten toegestaan in de winkel. Wilt u er zeker van zijn dat u direct geholpen wordt, maak dan een afspraak.

Het service-uur komt tijdelijk te vervallen. Bekijk hier onze servicepagina voor service op afstand.


Verbruiksartikelen bestellen

Van Boxtel hoorwinkel Maastricht

In Maastricht is Van Boxtel de specialist op het gebied van hooroplossingen. Wij verwelkomen u graag in onze hoorwinkel voor een deskundig advies. Of het nu gaat over gehoorverlies, gehoorbescherming of slimme hulpmiddelen voor slechthorenden, wij helpen u graag.

Shop in shop bij Eye Care For You

Eye Care For YouWij zijn gevestigd in het pand van Eye Care For You aan de Sint Annalaan 23. U kunt natuurlijk altijd even binnenlopen. Maar wilt u er zeker van zijn dat onze Triage audicien aanwezig en beschikbaar is, bel dan vooraf even met 088 – 52 52 052 of klik hier om een afspraak te maken. Onze audicien helpt u dan graag verder. Wilt u een gratis hoortest laten doen? Maak dan zeker een afspraak zodat de audicien de testcabine voor u kan reserveren. Een oogmeting kunt u bij Eye Care For You laten doen.

Wij zien u graag bij onze hoorwinkel in Maastricht

Bereikbaarheid en parkeergelegenheid

Naast de winkel is een parkeerplaats van Eye Care For You. Deze parkeerplaats is ook beschikbaar voor bezoekers van van Boxtel hoorwinkels.

 

Testimonials

Wat een prettig bedrijf. De eerste keer werd ik geholpen door een erg vriendelijke mevrouw die haar baan zichtbaar leuk vond. De tweede keer kwam ik terecht bij een al net zo vriendelijke jongen die goed luisterde en me nuttig advies gaf voor vervolgstappen bij oorsuizen. Kan iedereen die problemen heeft met zijn gehoor aanraden om hier eens langs te gaan.

Alice, via Google