Van Boxtel hoorwinkels Groningen

Boek een GRATIS gehoortest
Dierenriemstraat 190, 9742 AL Groningen

Zaterdag 25 mei helaas gesloten.

Tweede Pinksterdag, maandag 20 mei, zijn al onze hoorwinkels gesloten.

Inloopuur: 16:00–17:00, op de dagen dat we geopend zijn.

Dé audicien van Groningen

Kom langs bij de Van Boxtel audicien in het Groningse winkelcentrum Paddepoel. U vindt onze hoorwinkel aan de dierenriemstraat 190, maar let erop dat onze audicienswinkel zich in het winkelcentrum bevindt. In onze vestiging in het mooie Groningen proberen we u en uw gehoor zo goed mogelijk te helpen!

Audicien in Groningen

Waar kunt onze hoorwinkel in Groningen vinden?

Onze audiciens zijn gevestigd in winkelcentrum Paddepoel, aan de dierenriemstraat op nummer 190 in Groningen.

Bereikbaarheid & parkeerinformatie

U kunt onze audicien vinden in winkelcentrum Paddepoel in Groningen. Het winkelcentrum heeft twee parkeerplaatsen (P1 & P2) waar u de eerste 1,5 uur gratis kunt parkeren. Om hier te komen kunt u navigeren naar Parking Paddepoel – Groningen. Na het eerste anderhalf uur worden er wel parkeerkosten gerekend. Vanaf deze parkeerplaats kunt u het winkelcentrum binnengaan via de ingang aan de Pleiadenlaan.

Let op. Als u ons adres invoert op uw navigatie, dan komt u naar alle waarschijnlijkheid uit op de Zonnelaan of aan de achterzijde van onze winkel. Helaas kunnen we hier zelf niets aan doen. We adviseren daarom om te parkeren op de parkeerplaats van Winkelcentrum Paddepoel, zoals hierboven beschreven. U kunt hier een plattegrond van het winkelcentrum vinden.

Bent u van plan om te voet te komen? Dan kunt u ons het snelst bereiken via de ingang van het winkelcentrum aan de Zonnelaan. Deze ingang vind u naast de Wibra. Zodra u met het openbaar vervoer komt, dan kunt u het best uw reisplanner raadplegen.

Van Boxtel hoorwinkels Groningen Paddepoel

Inloopuur bij de Van Boxtel audicien

Onze hoorwinkel in Groningen heeft ook een inloopuur waar u terecht kunt met uw service gerelateerde vragen. U kunt van 16:00 tot 17:00 uur zonder afspraak langskomen voor uw servicevragen. In de meeste gevallen kunnen we u ter plekke helpen, maar het kan voorkomen dat we een aparte service-afspraak moeten inplannen.

Een afspraak met onze audicien in Groningen

U bent welkom voor het maken van een afspraak bij onze audicien in Groningen. U kunt hier eenvoudig een afspraak maken om uw gehoor te laten controleren. Daarnaast is het ook mogelijk om vanuit huis een afspraak te maken bij de audicien van Groningen. U kunt bellen met 088 - 52 52 052 of u kunt via onze website een afspraak maken.

Wilt u een gratis hoortest doen bij de audicien in Groningen? Vergeet dan zeker niet om een afspraak te maken. Wij reserveren speciaal voor u de gehoortestcabine.

Maak hier uw afspraak

Waarvoor kunt u terecht bij onze hoorwinkel Groningen?

 • Gratis gehoortest
 • Service afspraken
 • De aanschaf van onderhoudsproducten
 • Randapparatuur voor uw hoortoestel: telefonie en televisie
 • Gehoorbescherming: universeel of op maat gemaakt.

Wanneer kan de audicien van Groningen helpen?

 • Als denkt minder te kunnen horen
 • Bijstellingen aan uw gehoorapparaten
 • Voor een nieuw gehoorapparaat
 • Als een naasten van u gehoorverlies heeft
 • Gehoorbescherming

Wanneer is een gehoortest in Groningen relevant voor u?

Om erachter te komen of een gehoortest in Groningen relevant voor u is, kunt u eerst zelf een testje doen. U kunt namelijk de volgende vragen beantwoorden om erachter te komen of een hoortest in Groningen iets voor u kan betekenen.

 • Heeft u het idee dat uw gehoor is veranderd?
 • Bent u 55 jaar of ouder?
 • Heeft u moeite om gesprekken met anderen aan te gaan of te volgen?
 • Is uw gehoor nog niet getest in het afgelopen jaar?
 • Zet u uw televisie harder dan voorheen?

Als u één van deze vragen met ‘Ja’ kunt beantwoorden, dan kan het duiden op beginnend gehoorverlies. In dat geval adviseren wij om uw gehoor te laten testen bij onze audicien in Groningen. Dit is immers gratis en geheel vrijblijvend.

Gehoorverlies ontstaat in de meeste gevallen geleidelijk. Hierom komen ze er pas na lange tijd achter. Het is aan te raden om gehoorverlies te behandelen, zelfs wanneer u last heeft van een klein gehoorverlies. Voor mensen is het immers een basisbehoefte om in contact te blijven met de mensen om u heen.

Wilt u meer weten over gehoorverlies, neem dan gerust contact op met onze hoorzorgexpert van Groningen of lees er meer over op onze pagina over gehoorverlies.

Waarom kiezen voor Van Boxtel hoorwinkels Groningen?

Ons team in Groningen is enorm behulpzaam en gastvrij. We staan altijd voor u klaar en doen er alles aan om zo veel mogelijk mensen beter te laten horen. We helpen al veel mensen met gehoorproblemen in regio Groningen.

Ook kiest u voor ons omdat we beschikken over deskundigheid in het audiciensvak en vanwege onze persoonlijke aanpak. We zijn erg begaan met u als persoon en we zijn gemotiveerd om u te helpen bij uw zoektocht naar de juiste hooroplossing. Het startpunt van uw zoektocht is vaak een gehoortest.

Plan uw gratis gehoortest

beoordeling

4,2/5
29 recensies
P S Kars
5

Zeer deskundig en vriendelijk geholpen om de juiste hoortoestellen aangemeten te krijgen .Niet uit om verkoop te scoren...

Zeer deskundig en vriendelijk geholpen om de juiste hoortoestellen aangemeten te krijgen .Niet uit om verkoop te scoren maar je vakkundig te helpen. Een manier van werken om trots op te zijn.

8 maanden geleden
Henk van Dorland
5

Vriendelijk en kundig personeel

7 maanden geleden
Bekijk alle recensies