Heb je ooit nagedacht over de dingen die je kunt behouden met je gehoor?

Blijf horen & blijf jezelf

Misschien is het iets waar je heel goed in bent, zoals gitaar spelen.
Misschien is het iets waar je niet goed in bent, maar wel plezier uithaalt, zoals karaoke.
Misschien is het wel het herkenbare gevoel dat je krijgt als je het geluid van de sleutel in de voordeur hoort of als je jouw eten hoort sudderen in de pan.

Wat het ook is, je hebt er misschien niet bij stilgestaan hoe het verlies van jouw gehoor dit zou kunnen veranderen, en hoe die verandering uiteindelijk jouw persoonlijkheid zou kunnen beïnvloeden.

Onbehandeld gehoorverlies kan op meerdere manieren gevolgen hebben op jou als persoon:

  • Misschien heb je het gevoel dat het moeilijk is om gefocust te blijven waardoor je minder aanwezig bent
  • Je hebt meer moeite om details te onthouden
  • Het kan zijn dat je jezelf buitengesloten voelt in een groepsgesprek.
  • Minder interesse in sociale activiteiten, hobby's of andere uitstapjes waar je normaal van genoot
  • Je kunt je angstig of gestrest voelen
  • Je kunt last krijgen van vermoeidheid en mentale spanning

Als je veranderingen in jouw gehoor opmerkt, is het misschien tijd om je gehoor te controleren. Onze experts voeren een gratis gehoortest uit om inzicht te krijgen in het niveau van jouw gehoor en de impact die (mogelijk) gehoorverlies heeft op jouw leven.

Boek een gratis gehoortest

Blijf jezelf hou van je oren
Jezelf blijven door van je oren te houden

Hoe is jouw gehoor? Ontvang hier gratis advies

Gehoorverlies kan zich op verschillende manieren voordoen bij mensen. Daarom hebben wij bij Van Boxtel een persoonlijke benadering om te achterhalen hoe jouw gehoor eruit ziet. Beantwoord de volgende vragen om te zien of een gehoortest relevant voor je is.

1. Rond de tafel
1. Heb je moeite met verstaan in gesprekken met 4 of meer personen?
2. Heb je het advies wel eens ontvangen om je gehoor te laten testen?
3. Heb je wel eens moeite om te begrijpen wat andere tegen je zeggen?
4. Zet je vaak het volume van de televisie of radio harder, zelfs als andere het hard genoeg vinden?

Het resultaat:

Een gehoortest is relevant voor jou.

Jouw antwoorden geven aan dat je symptomen van gehoorverlies ervaart. We raden je ten zeerste aan om een gehoortest te doen in één van onze winkels.

Dit resultaat is een indicatie. Enkel een professionele gehoortest kan vaststellen of je gehoorverlies ervaart.Boek hier een gratis gehoortest:

Het resultaat:

Het lijkt erop dat je baat bij een gehoortest.

Jouw antwoorden geven aan dat je mogelijk symptomen van gehoorverlies ervaart. We raden aan om een gehoortest te boeken in een van onze hoorwinkels.

Dit resultaat is een indicatie. Enkel een professionele gehoortest kan vaststellen of je gehoorverlies ervaart.Boek hier een gratis gehoortest:

Resultaat:

Het is niet duidelijk genoeg of een hoortest relevant voor jou kan zijn.

Jouw antwoorden geven geen duidelijk beeld of je wel of geen gehoorverlies ervaart. Als je problemen ervaart met horen, dan raden we wel aan om een gehoortest aan te vragen. Dit geeft namelijk voldoende inzicht in jouw gehoor.

Dit resultaat is een indicatie van jouw gehoor. Enkel een echte gehoortest kan jouw gehoorverlies in kaart brengen.
Boek een gratis gehoortest:

Stap 1 van 5

Kies voor de expertise van Van Boxtel hoorwinkels

Experts in hearing care
Hoorzorgexperts
Onze StAr gecertificeerde hoorzorgexperts zetten zich maximaal in om je beter te laten horen. Zij zorgen voor een hooroplossing die echt op maat is voor jouw situatie. 

Hoorzorgexperts

Quality hearing aid solutions
Kwalitatieve hooroplossingen
Bij Van Boxtel hebben we een ruime keuze aan innovatieve hooroplossingen van prijswinnende merken. Bij ons kan je altijd vrijblijvend een hoortoestel proberen.

Kwalitatieve hooroplossingen

Aftercare services
Van Boxtel nazorg
Als Van Boxtel klant heb je toegang tot uitstekende nazorg. Service aan hoortoestellen is altijd. Denk aan bijstellingen, onderhoud en eventuele reparaties.

Nazorg en service

Van Boxtel hoorwinkels heeft winkels door heel nederland
53 winkels in Nederland
Met 53 winkels in Nederland is er altijd een lokale Van Boxtel hoorwinkel in de buurt. Zoek jouw winkel en bekijk het adres, route, openingstijden en reviews.

Zoek een winkel

Blijf horen en lachen

Blijf lachen

Voor Anne zijn haar vriendschappen het allerbelangrijkst. Plezier maken en lachen totdat je buik zeer doet, was té leuk om op te geven.

Toen Anne merkte dat gesprekken met haar vrienden begonnen te vermoeien en te chaotisch werden, besefte ze dat haar gehoorverlies mogelijk meer gevolgen had dan alleen voor haar gehoor. Op dat moment wist ze dat het tijd was om haar gehoor te laten controleren door een expert. 

Wat voor jou ook het belangrijkst is, de conditie van jouw gehoor kan je zelf bijhouden. Hou van je oren, doe een gratis hoortest en zorg voor ze met een gratis gehoortest.

Maak een gratis afspraak

Blijf jezelf met het juiste hoortoestel

1

We beginnen altijd met het leren kennen van jou als persoon, je hobby's en je wensen en behoeften bij het horen.

2

Wij voeren een professionele gehoortest uit om inzicht te krijgen in de conditie van jouw gehoor. In dit stadium stellen we vast hoeveel en welk soort gehoorverlies jij mogelijk ervaart.

3

Mocht uit deze test blijken dat je baat hebt bij een hooroplossing, dan zullen wij je helpen bij de zoektocht naar de meest geschikte hooroplossing.

4

Om er zeker van te zijn dat de hooroplossing geschikt is, willen we je eerst 60 dagen lang laten ervaren wat een hooroplossing voor jou kan betekenen.

5

Wanneer jij de hoortoestellen besluit aan te schaffen, bieden wij je ondersteuning en aanpassingen zodat de hoortoestellen in top conditie blijven.
Boek hier een hoormeting
Mevrouw blijft zichzelf door van haar oren te houden
Blijf horen en dansen

Blijf in het moment

Marco kwam in actie toen hij het niet langer leuk vond om het middelpunt van het feest te zijn. Hij probeerde onzichtbare hoortoestellen uit, nam ze mee de dansvloer op en keek nooit meer achterom. 

Een geavanceerde hooroplossing bracht Marco weer terug op het goede spoor – terug naar het grooven op de dansvloer. En sindsdien is hij weer zichzelf en leeft hij weer in het moment.

Als je om je gehoor geeft, kan je blijven genieten van het moment. Ervaar de nieuwste hoortoesteltechnologie, vrijblijvend, voor 60 dagen.

Hoortoestellen ervaren Bekijk de Oticon Intent

Kinderen helpen moeder om van haar oren te houden

Vind een hoorwinkel bij jou in de buurt

We willen het makkelijk maken om van je oren te houden. Met meer dan 53 hoorwinkels in het hele land, is een Van Boxtel hoorwinkel dichter bij dan je denkt.

Vul jouw postcode in om de dichtstbijzijnde kliniek te vinden.

Blijf horen en doen

Blijf onafhankelijk

Voor Nico voelde het bevrijdend om zijn eigen baas te zijn. Maar na verloop van tijd voelde het beperkend toen hij moeite kreeg om met zijn klanten te communiceren.

Nico heeft de afgelopen 15 jaar zijn bedrijf opgebouwd tot een succes. Nu hij de juiste hooroplossing draagt, heeft Nico weer het vertrouwen dat hij nog een aantal jaar verder kan.

Dankzij de persoonlijke aanpak van Van Boxtel blijft Nico zijn gehoor zo scherp als zijn messen. Hierdoor is hij elke dag op zijn best. Ervaar wat de modernste hoortoesteltechnologie voor jouw leven kan betekenen.

Hoortoestellen ervaren