Regel jouw hoortoestelverzekering

Verzekering voor hoortoestel bij Van Boxtel

We bieden dekking voor gehoorapparaten die verloren, beschadigd of gestolen zijn. Zelfs buiten de garantieperiode. Lees hier alles over de verzekering van een hoortoestel.

Verzekering voor je gehoorapparaten

Wanneer je hoortoestellen in één van onze winkels koopt adviseren wij je om daarbij ook een hoortoestelverzekeringspakket af te sluiten. Je kan zo 5 jaar lang zorgeloos genieten van je hoortoestellen. Alle pakketten zijn inclusief één jaar hoortoestelverzekering. Daarna verleng en betaal je de verzekering per jaar tot maximale looptijd van 5 jaar.

Voordelen van de Van Boxtel hoortoestelverzekering

Bij het afsluiten van een Van Boxtel hoortoestelverzekering zijn jouw hoortoestellen verzekerd (zowel binnen- als buitenhuis) tegen schade, verlies en diefstal. De Van Boxtel hoortoestelverzekering heeft de volgende voordelen:

pictogram van gehoorapparaat
Nieuwe hoortoestellen bij onherstelbare schade, verlies of diefstal.
pictogram van gereedschappen
Reparatie van de hoortoestellen bij beschadiging.
pictogram van kalender
Geen wachttijden bij schade (dus directe afhandeling van de schadeclaim).

Waarom zou je overwegen om aanvullende verzekering te nemen?

Een gehoorapparaat is een waardevolle investering voor jouw gezondheid. Sommige hoortoesteldragers zeggen zelfs dat gehoorapparaten een van de meest waardevolle bezittingen zijn die ze hebben. Om deze reden kan het een goed idee zijn om je gehoorapparaten te verzekeren. Als een garantie op gehoorapparaten eenmaal is verlopen, kunnen reparaties aan gehoorapparaten duur zijn en kan een verzekering je beschermen tegen onverwachte kosten.

Van Boxtel heeft een voordelig verzekeringsplan dat dekking biedt tegen diefstal, verlies en schade. Hieronder lees je alles over de prijzen van onze verzekeringspakketten bij Van Boxtel hoorwinkels.

Van Boxtel verzekering – Alle kosten op een rij

De premie voor categorie hoortoestellen:

  • € 39,- voor een enkel hoortoestel voor de periode van 1 jaar.
  • € 49,- voor een set hoortoestellen voor de periode van 1 jaar.

De premie voor premium hoortoestellen:

  • € 69,- voor een enkel hoortoestel voor de periode van 1 jaar.
  • € 99,- voor een set hoortoestellen voor de periode van 1 jaar.

Informeer in de winkel naar de voorwaarden.

afbeelding van twee gehoorapparaten

Verzekering tijdens de proefperiode

Het is uiteraard ook mogelijk om tijdens de proefperiode van je hoortoestellen gebruik te maken van de Van Boxtel hoortoestelverzekering. Voor de verzekering tijdens de proefperiode bedragen de kosten:

  • € 19,- voor een enkel hoortoestel
  • € 39,- voor een set hoortoestellen

De looptijd van de proefverzekering is gelijk aan de duur van de proefperiode met een maximaal van 3 maanden. Aan het einde van de proefperiode vervalt ook de proefverzekering.

Van Boxtel hoortoestel verzekering – Bescherming wanneer je het nodig hebt

Bel ons of neem contact op met een van onze hoorwinkels voor meer informatie over de hoortoestelpakketten inclusief verzekering.

Zoek een audicien bij jou in de buurt