Oticon Own kopen

Oticon Own™

Hoortoestellen die speciaal zijn gemaakt voor uw eigen levensstijl. Hoortoestellen die zijn gemaakt voor uw gehoorgang. Zeg "hallo!" tegen Oticons baanbrekende hoortechnologie; de Oticon Own™. Lees hier alles over dit kleine hoortoestel.

Ontdek de Oticon Own™

We hebben allemaal ons eigen verhaal — verschillende passies, beroepen, behoeften én manieren om onszelf uit te drukken. De nieuwe Oticon Own™ hoortoestellen zijn volledig op maat gemaakt, klein en discreet, en zitten boordevol krachtige technologie, zodat u uw eigen leven, dus ook uw eigen verhaal, met meer vrijheid en gemak kunt beleven1.

Op maat gemaakt voor uw levensstijl

Iedereen is uniek. Datzelfde geldt voor onze oren. De Oticon Own™ wordt voor ieder oor op maat gemaakt, dus ook voor uw oren!

Klein formaat, grootse technologie

Ervaar de innovaties die u toegang geven tot een volledig uitgebalanceerd geluidsspectrum in iedere luistersituatie.

BrainHearing™ technologie
Oticon Own™ hoortoestellen zijn uitgerust met hoortechnologie om de werking van uw hersenen te ondersteunen.²
Oticon Own proberen

Probeer de Oticon Own™ gratis

Probeer de Own™ voor 60 dagen gratis. Meld u hier aan.

Vul het formulier in om uw aanmelding te voltooien.

Introductievraag
Heeft u eerder een hoortoestel gehad?

Stap 1 van 5

Oticon Own™ technologie en functies

In deze kleine hoortoestellen past enorm veel technologie. Naast de geweldige luisterervaring biedt de Oticon Own™ u ook deze technologie en functies:
Illustration of bluetooth icon
Bluetooth connectie
Maak eenvoudig verbinding met uw apparaten thuis. Optie voor handsfree bellen en u kunt ze gebruiken als draadloze oortjes.

Illustration of BrainHearing icon
Toegang tot iedere luistersituatie
Oticons BrainHearing™ technologie ondersteunt de natuurlijke werking van het brein, omdat het een betere toegang tot de volledige luistersituatie heeft.²

Uitzonderlijke geluidskwaliteit

De Deep Neural Network-technologie is ontwikkelt met 12 miljoen real-life geluiden om naadloos verschillende luistersituaties te herkennen en aan te passen.²

Illustration of chip icon
Snelle en krachtige chip

Het Polaris™ platform, biedt meer snelheid, precisie en heeft veel meer vermogen in vergelijking met al zijn voorgangers ontwikkelt door Oticon.3

Illustration of ear icon
Duidelijk contrast tussen geluiden

De MoreSound Intelligence-technologie maakt het makkelijk om te concentreren op wat echt belangrijk is. Het optimaliseert alle geluiden zodat het makkelijker wordt om het ene geluid van het andere te onderscheiden.¹

Is de Oticon Own™ iets voor jou?

De Oticon Own™ familie bestaat uit vijf verschillende in-het-oor stijlen die verkrijgbaar zijn in verschillende kleuren, batterijformaten, uitgangsniveaus en prijsklassen.

Ons gehoor is net zo bijzonder als een vingerafdruk. Er is dus geen kant-en-klare oplossing voor uw gehoor. Gelukkig is de Oticon Own™ volledig op maat gemaakt zodat het aansluit op uw persoonlijke behoeften, voorkeuren en de vorm van uw gehoorgang. Hierdoor krijgt u het maximaal haalbare draagcomfort.

Online hoortoestel advies

Krijg een actieve rol met Oticon Own™ hoortoestellen

Of je nu houdt van hardlopen, kunst maken, thuis ontspannen met je favoriete films of een dag eropuit gaat met familie of vrienden, de Oticon Own™ biedt een gepersonaliseerde luisterervaring zodat je weer maximaal kunt genieten van het dagelijkse leven.

Probeer 60 dagen gratis Vind uw winkel

3 redenen om voor Van Boxtel te kiezen

Hoorzorgexperts van vandaag

Onze audiciens bieden vrijblijvende hoortesten aan met professionele apparatuur. Zo krijgt u dezelfde dag nog een nauwkeurig resultaat.

Van Boxtel audiciens

Hoge kwaliteit hoortoestellen

Wij bieden onze klanten een breed assortiment aan met de nieuwste, digitale hoortoestellen met meerdere bekroonde merken

Kwalitatieve hooroplossingen

Van Boxtel nazorg

Als één van onze klanten heeft u recht op onze uitstekende nazorg. U kunt bij ons terecht voor aanpassingen, reinigingen en, indien nodig, reparaties

Van Boxtel nazorg

Sources

  1. Het beschreven voordeel is afhankelijk van het uiteindelijk gekozen hoortoestel en kan dus mogelijk iets variëren.
  2. Rumley et al. (2022). Oticon Own Evidence. Oticon Whitepaper
  3. Vergeleken met het Velox S™ platform