Routebeschrijving

Den Bosch

Hinthamerstraat 90
5211 MS Den Bosch
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Maak een afspraak
Deze winkel is dinsdag 21 september en zaterdag 25 september helaas gesloten.
Er is een beperkt aantal klanten toegestaan in de winkel. Wilt u er zeker van zijn dat u direct geholpen wordt, maak dan een afspraak.

Het service-uur komt tijdelijk te vervallen. Bekijk hier onze servicepagina voor service op afstand.


Verbruiksartikelen bestellen

Uw audicien in Den Bosch

winkelpagina-regioactie-banner

Van Boxtel hoorwinkels Den Bosch

Welkom bij uw audicien in Den Bosch. Wij zijn specialist op het gebied van hooroplossingen. In het hartje van de karakteristieke binnenstad van Den Bosch verwelkomen wij u graag in onze winkel aan de Hinthamerstraat 90. Terwijl u wacht geniet u van een van een heerlijk kopje koffie (of thee) en onze Brabantse gastvrijheid. Wij staan voor u klaar met een persoonlijk en deskundig advies.

Waar vindt u onze hoorwinkel in Den Bosch

Audicien Den BoschU vindt ons aan de Hinthamerstraat 90, op loopafstand van de Markt en achter de Sint-Janskathedraal. Het is mogelijk om voor de deur betaald te parkeren. U kunt ook parkeren in de parkeergarage St. Josephstraat, achter de bibliotheek. Wanneer u met het openbaar vervoer komt, kunt u lijn 70 pakken. Vanaf de bushalte aan de ‘Hinthamerstraat’ of aan de ‘Sint Josephstraat’ is het zo’n 7 minuten lopen. 

Een afspraak met onze audicien in Den Bosch

In onze hoorwinkel aan de Hinthamerstraat 90 kunt u altijd binnenlopen, ook zonder afspraak. Maar wilt u er zeker van zijn dat onze Triage audicien aanwezig en beschikbaar is, bel dan vooraf even met 088 – 52 52 052 of klik hier om een afspraak te maken. Onze audicien helpt u dan graag verder. Wilt u een gratis gehoortest laten doen? Maak dan zeker een afspraak zodat de audicien de testcabine voor u kan reserveren.

Wij zien u graag in onze winkel in Den Bosch. 

Waarvoor kunt u terecht bij onze audicien in Den Bosch?

Heeft u zelf gehoorverlies, kent u iemand met gehoorverlies of wilt u uw gehoor beschermen? Onze audicien helpt u graag. Voor de volgende afspraken kunt u terecht bij onze audicien:

 • Gehoortest 

 • Serviceafspraken

 • Onderhoudsproducten, zoals batterijen, filters etc.

 • Accessoires voor telefonie en televisie

 • Gehoorbescherming, zowel universeel als op maat

Wanneer kan onze audicien in Den Bosch u van dienst zijn?

 • Wanneer u denkt dat u gehoorverlies heeft

 • Wanneer u uw huidige hoortoestellen bij wil laten stellen

 • Wanneer u een nieuw hoortoestel wil

 • Wanneer een dierbare van u gehoorverlies heeft

 • Wanneer u uw gehoor wil beschermen

Wanneer doet u een gehoortest in Den Bosch?

Er zijn verschillende redenen om een gehoortest bij de audicien in Den Bosch uit te laten voeren. Ervaart u zelf klachten of stellen mensen in uw omgeving wel eens vragen over uw gehoor? Wij adviseren u om een gehoortest bij onze audicien in Den Bosch te doen wanneer u:

 • Vermoedt dat uw gehoor is veranderd

 • Het moeilijk vindt om deel te nemen aan een gesprek met één of meerdere personen

 • Het volume van de tv hoger moet zetten om te horen wat er wordt gezegd

 • 55 jaar of ouder bent en uw gehoor niet recentelijk is getest

Bovenstaande voorbeelden zijn tekenen die beginnend gehoorverlies kunnen betekenen. Wanneer u vermoedt dat u gehoorverlies heeft, is het een goed idee om uw gehoor te laten testen. Gehoorverlies ontstaat meestal geleidelijk, daardoor is het moeilijk om op te merken dat uw gehoor is verslechterd.

We raden u aan om uw gehoorverlies te behandelen, zelfs wanneer u een klein gehoorverlies heeft. Tenslotte is goed horen belangrijk om in contact te blijven met uw omgeving.

Wilt u meer weten over gehoorverlies, neem dan gerust contact op met onze audicien in Den Bosch of lees er meer over op onze pagina over gehoorverlies.

Waarom kiezen voor de Van Boxtel audicien in Den Bosch?

Gehoortest bij de audicien in Den BoschIn Den Bosch is veel keuze als het aankomt op het bezoeken van een audicien. Waarom u zou kiezen voor de Van Boxtel audicien? Onze Brabantse gastvrijheid, de mooie winkel of de lekkere koffie. Maar dat is niet waarmee we ons onderscheiden. U kiest voor de Van Boxtel audicien in Den Bosch vanwege de mensen. Het team in Den Bosch heeft:

 • Enorm veel kennis en deskundigheid

 • Is ontzettend begaan met de mensen die ze helpen

 • Willen graag begrijpen wat precies uw behoefte is voor een hooroplossing. Uw gehoor is immers net zo uniek als uw vingerafdruk, dus een universele oplossing is er niet.

 

Ons team

 • Victor

  Audicien

 • Tjitske

  Commercieel medewerker

Wat onze klanten zeggen

Ik heb een nu 40 jaar durende geschiedenis achter de rug van oorontstekingen en diverse operaties i.v.m. steeds terugkerend cholesteatoom. Uiteindelijk resulteerde dat in het maken van een radicaalholte. Gevolg was een eenzijdige doofheid aan de rechter- en een behoorlijk gehoorverlies aan de linkerkant. Ook ben ik al die jaren aan het tobben met gehoorapparaten, en dat met zeer wisselend succes. Het is een genot om bij Van Boxtel hoorwinkels in Den Bosch nu dhr. Steffelaer te treffen die enorm veel geduld heeft met dit moeilijke geval. Geen moeite is hem te veel om te blijven sleutelen aan het creëren van de voor mij best mogelijke oplossing. Ook zijn voorgangster was zo'n topper, maar haar naam ben ik helaas vergeten.

 

Wilma, via website

Uitstekend geholpen, duidelijke uitleg over alles.

Mari, in de winkel