Van Boxtel hoorwinkels Den Bosch

Boek een GRATIS gehoortest
Hinthamerstraat 90, 5211 MS Den Bosch

Dinsdag 21 mei helaas gesloten.

Tweede Pinksterdag, maandag 20 mei, zijn al onze hoorwinkels gesloten.

Inloopuur: 16:00–17:00, op de dagen dat we geopend zijn.

Bezoek de Van Boxtel audicien in Den Bosch

Welkom bij uw audicien in Den Bosch. Wij zijn specialist op het gebied van hooroplossingen. In het hartje van de karakteristieke binnenstad van Den Bosch verwelkomen wij u graag in onze winkel aan de Hinthamerstraat 90. Terwijl u wacht geniet u van een van een heerlijk kopje koffie (of thee) en onze Brabantse gastvrijheid. Wij staan voor u klaar met een persoonlijk en deskundig advies.

Waar vindt u onze hoorwinkel in Den Bosch

Audicien Den BoschU vindt ons aan de Hinthamerstraat 90, op loopafstand van de Markt en achter de Sint-Janskathedraal. Het is mogelijk om voor de deur betaald te parkeren. U kunt ook parkeren in de parkeergarage St. Josephstraat, achter de bibliotheek. Wanneer u met het openbaar vervoer komt, kunt u lijn 70 pakken. Vanaf de bushalte aan de ‘Hinthamerstraat’ of aan de ‘Sint Josephstraat’ is het zo’n 7 minuten lopen. 

Inloopuur Van Boxtel Den Bosch

Door drukte in de winkel is het alleen mogelijk om tijdens het inloopuur onze hoorwinkel te bezoeken. Het inloopuur is, op de dagen dat we geopend zijn, van 16.00 tot 17.00 uur. Dat betekent dat u zonder afspraak kunt binnenlopen voor uw service-gerelateerde vragen. Vaak kunnen we je direct helpen, maar het kan ook voorkomen dat we een aparte service-afspraak moeten inplannen. Op zaterdag is de winkel enkel geopend op afspraak. Hierdoor zijn we telefonisch minder goed te bereiken. Het inloopuur biedt hiervoor een goede oplossing.

Een afspraak met onze audicien in Den Bosch

In onze hoorwinkel aan de Hinthamerstraat 90 kunt u altijd binnenlopen, ook zonder afspraak. Maar wilt u er zeker van zijn dat onze Triage audicien aanwezig en beschikbaar is, bel dan vooraf even met 088 - 52 52 052 of klik hier om een afspraak te maken. Onze audicien helpt u dan graag verder. Wilt u een gratis gehoortest laten doen? Maak dan zeker een afspraak zodat de audicien de testcabine voor u kan reserveren.

Wij zien u graag in onze winkel in Den Bosch. 

Waarvoor kunt u terecht bij onze audicien in Den Bosch?

Heeft u zelf gehoorverlies, kent u iemand met gehoorverlies of wilt u uw gehoor beschermen? Onze audicien helpt u graag. Voor de volgende afspraken kunt u terecht bij onze audicien:

 • Gehoortest

 • Serviceafspraken

 • Onderhoudsproducten, zoals batterijen, filters etc.

 • Accessoires voor telefonie en televisie

 • Gehoorbescherming, zowel universeel als op maat

Wanneer kan onze audicien in Den Bosch u van dienst zijn?

 • Wanneer u denkt dat u gehoorverlies heeft

 • Wanneer u uw huidige hoortoestellen bij wil laten stellen

 • Wanneer u een nieuw hoortoestel wil

 • Wanneer een dierbare van u gehoorverlies heeft

 • Wanneer u uw gehoor wil beschermen

Wanneer doet u een gehoortest in Den Bosch?

Er zijn verschillende redenen om een gehoortest bij de audicien in Den Bosch uit te laten voeren. Ervaart u zelf klachten of stellen mensen in uw omgeving wel eens vragen over uw gehoor? Wij adviseren u om een gehoortest bij onze audicien in Den Bosch te doen wanneer u:

 • Vermoedt dat uw gehoor is veranderd

 • Het moeilijk vindt om deel te nemen aan een gesprek met één of meerdere personen

 • Het volume van de tv hoger moet zetten om te horen wat er wordt gezegd

 • 55 jaar of ouder bent en uw gehoor niet recentelijk is getest

Bovenstaande voorbeelden zijn tekenen die beginnend gehoorverlies kunnen betekenen. Wanneer u vermoedt dat u gehoorverlies heeft, is het een goed idee om uw gehoor te laten testen. Gehoorverlies ontstaat meestal geleidelijk, daardoor is het moeilijk om op te merken dat uw gehoor is verslechterd.

We raden u aan om uw gehoorverlies te behandelen, zelfs wanneer u een klein gehoorverlies heeft. Tenslotte is goed horen belangrijk om in contact te blijven met uw omgeving.

Wilt u meer weten over gehoorverlies, neem dan gerust contact op met onze audicien in Den Bosch of lees er meer over op onze pagina over gehoorverlies.

Waarom kiezen voor de Van Boxtel audicien in Den Bosch?

Audicien Den BoschIn Den Bosch is veel keuze als het aankomt op het bezoeken van een audicien. Waarom u zou kiezen voor de Van Boxtel audicien? Onze Brabantse gastvrijheid, de mooie winkel of de lekkere koffie. Maar dat is niet waarmee we ons onderscheiden. U kiest voor de Van Boxtel audicien in Den Bosch vanwege de mensen. Het team in Den Bosch heeft:

 • Enorm veel kennis en deskundigheid

 • Is ontzettend begaan met de mensen die ze helpen

 • Willen graag begrijpen wat precies uw behoefte is voor een hooroplossing. Uw gehoor is immers net zo uniek als uw vingerafdruk, dus een universele oplossing is er niet.

beoordeling

4,8/5
16 recensies
Dennis van de Graaf
5

Heel netjes en goed geholpen. Uiterst serieus, duidelijke uitleg en volledig. Mocht ik in de toekomst iets aan mijn geho...

Heel netjes en goed geholpen. Uiterst serieus, duidelijke uitleg en volledig. Mocht ik in de toekomst iets aan mijn gehoor krijgen, dan ga ik hier zeker naartoe.

3 maanden geleden
Robert Leloup
4

Een perfecte service , je wordt er vakkundig geholpen door goed naar je te luisteren zodat ze je gehoorapparaten naar jo...

Een perfecte service , je wordt er vakkundig geholpen door goed naar je te luisteren zodat ze je gehoorapparaten naar jou wens (en) kunnen instellen , klant vriendelijke medewerkers .Loop er eens binnen als je het gevoel hebt (of iemand anders dat zegt ) dat je het soms slecht hoort wat een ander tegen jou zegt ,dat zou al een teken zijn .

3 maanden geleden
Adam kis
5

Dankzij de professionele hulp die ik heb ontvangen, ben ik vertrokken met precies wat ik nodig had en voel ik me zeer te...

Dankzij de professionele hulp die ik heb ontvangen, ben ik vertrokken met precies wat ik nodig had en voel ik me zeer tevreden met mijn aankoop. Ik wil het team bedanken voor hun uitzonderlijke service en ik kijk uit naar mijn volgende bezoek aan uw winkel.

4 maanden geleden
Bekijk alle recensies