Van Boxtel hoorwinkels Leusden

Boek een GRATIS gehoortest
Hamersveldseweg 56 B, 3833 GS Leusden

De openingstijden zijn onveranderd, de reguliere openingstijden gelden.

Inloopuur: 16:00–17:00, op de dagen dat we geopend zijn.

Bezoek de Van Boxtel audicien in Leusden

In Leusden is Van Boxtel de specialist op het gebied van hooroplossingen. Wij verwelkomen u graag in onze hoorwinkel voor een deskundig advies. Of het nu gaat over gehoorverlies, gehoorbescherming of slimme hulpmiddelen voor slechthorenden, wij helpen u graag. In onze hoorwinkel aan de Hamersveldseweg 56 B kunt u altijd binnenlopen zonder afspraak.

Wilt u er zeker van zijn dat onze Triage audicien aanwezig en beschikbaar is, bel dan vooraf even met 088 - 52 52 052 of klik hier om een afspraak te maken. Onze audicien helpt u dan graag verder. Wilt u een gratis hoortest laten doen? Maak dan zeker een afspraak zodat de audicien de testcabine voor u kan reserveren.

Wij zien u graag bij onze hoorwinkel in Leusden.

Inloopuur Van Boxtel Leusden

Op de dagen dat we geopend zijn hebben we van 16.00 tot 17.00 uur een inloopuur in de winkel in Leusden. Dat betekent dat u zonder afspraak kunt binnenlopen voor uw service-gerelateerde vragen. Op dit moment kunnen we u in de meeste gevallen direct helpen.

Wilt u weten met wat voor vragen u terecht kunt op het inloopuur? Bekijk dan de webpagina over het inloopuur.

beoordeling

4,3/5
14 recensies
Jan Schreuder
5

Ivm mogelijk nieuwe hoortoestel afspraak gemaakt ,hoortest gekregen , met advies eerst een test bij audiologische centru...

Ivm mogelijk nieuwe hoortoestel afspraak gemaakt ,hoortest gekregen , met advies eerst een test bij audiologische centrum ivm ondersteuning zorgverzekering geeft dan zekerheid betreffende kosten . Top.

2 maanden geleden
Bekijk alle recensies