Wat kost een hoortoestel?

Een veel gestelde en gegoogelde vraag is ‘wat kost een hoortoestel?’. Helaas is hier geen eenduidig antwoord op te geven. De prijs van een hoortoestel is afhankelijk van meerdere aspecten, zoals het type hoortoestel, de mogelijkheden die het hoortoestel heeft en hoe de nazorg en service eruitziet. De aanschaf van een hoortoestel omvat meer dan alleen het toestel dat u mee naar huis neemt. Er komt een stuk expertise, service en aandacht bij kijken. De vraag is erg logisch, maar het antwoord is niet eenduidig.

 • Kwaliteit zonder prijskaartje

  Gehoorapparaat met vergoeding

  Gehoorapparaten die een doelmatige ondersteuning bieden voor uw gehoorverlies

  Waar u ook verzekerd bent, bij Van Boxtel hoorwinkels bent u aan het goede adres. Wij werken samen met alle zorgverzekeraars en met ons unieke jubileumcadeau is hoorzorg op maat voor iedereen verkrijgbaar. De zorgverzekeraar vergoedt tot 75% van de kosten. Omdat we in 2020 65 jaar bestaan, ontvangt u nu tijdelijk een jubileumcadeau: wat uw zorgverzekeraar niet vergoedt, vergoeden wij! Dat is kwaliteit zonder prijskaartje

 • Premium hoortoestel

  Premium gehoorapparaat

  Gehoorapparaten met de nieuwste technieken voor een optimale ondersteuning

  De allernieuwste gehoorapparaten bieden u extra gebruiksgemak en geven u het meest natuurlijke geluid. Een aantal premium gehoorapparaten kunt u voor optimaal gebruiksgemak zelfs bedienen met uw smartphone. Vanuit uw zorgverzekeraar ontvangt u in de meeste gevallen geen vergoeding voor een premium gehoorapparaat. Maar omdat we 65 jaar bestaan, ontvangt u ook op onze premiumtoestellen een prachtig jubileumcadeau: de gemiddelde vergoeding van de zorgverzekering op categorietoestellen geven wij t/m 31 december 2020 als korting op onze premiumtoestellen! Dus kiest u voor premium, dan houdt u toch uw vergoeding. Daarnaast komt u mogelijk ook in aanmerking voor belastingvoordeel. U kunt het aangeschafte hoortoestel dan opgeven als zorgkosten bij uw belastingaangifte.

De voordelen van een premium gehoorapparaat

Premium hoortoestellen zijn voorzien van de allernieuwste technieken en innovaties zoals bijvoorbeeld:

 • Zelflerend waardoor het toestel steeds beter op uw situatie inspeelt

 • Naadloos aanpassen op de geluidssituatie

 • Focussen op een enkele stem in een rumoerige situatie

 • Regelmatige firmware updates om altijd optimaal te blijven presteren

 • De meest natuurlijke luisterervaring

Wilt u graag meer informatie over de prijzen van een gehoorapparaat?

Maak dan vandaag nog een afspraak met één van onze audiciens bij u in de buurt.

Maak afspraak

van-boxtel-map

Met 57 winkels
altijd een audicien in de buurt

Zoek een winkel