Wat kost een gehoorapparaat?

Gehoorapparaten zijn er in veel verschillende vormen en maten. Bij Van Boxtel hoorwinkels helpen we u graag bij het vinden van een geschikt hoortoestel dat past bij uw persoonlijke situatie, wensen en mogelijkheden. We werken met alle merken en bieden voor ieder budget een geschikte hooroplossing. En dat laatste gaat nu wel heel makkelijk! Van Boxtel hoorwinkels bestaat 65 jaar en deze bijzondere leeftijd vieren wij met een even bijzonder jubileumcadeau: wat uw zorgverzekeraar niet vergoedt, vergoeden wij!

 • Kwaliteit zonder prijskaartje

  Gehoorapparaat met vergoeding

  Gehoorapparaten die een doelmatige ondersteuning bieden voor uw gehoorverlies

  Waar u ook verzekerd bent, bij Van Boxtel hoorwinkels bent u aan het goede adres. Wij werken samen met alle zorgverzekeraars en met ons unieke jubileumcadeau is hoorzorg op maat voor iedereen verkrijgbaar. De zorgverzekeraar vergoedt tot 75% van de kosten. Omdat we in 2020 65 jaar bestaan, ontvangt u nu tijdelijk een jubileumcadeau: wat uw zorgverzekeraar niet vergoedt, vergoeden wij! Dat is kwaliteit zonder prijskaartje

 • Premium hoortoestel

  Premium gehoorapparaat

  Gehoorapparaten met de nieuwste technieken voor een optimale ondersteuning

  De allernieuwste gehoorapparaten bieden u extra gebruiksgemak en geven u het meest natuurlijke geluid. Een aantal premium gehoorapparaten kunt u voor optimaal gebruiksgemak zelfs bedienen met uw smartphone. Vanuit uw zorgverzekeraar ontvangt u in de meeste gevallen geen vergoeding voor een premium gehoorapparaat. Maar omdat we 65 jaar bestaan, ontvangt u ook op onze premiumtoestellen een prachtig jubileumcadeau: de gemiddelde vergoeding van de zorgverzekering op categorietoestellen geven wij t/m 30 september 2020 als korting op onze premiumtoestellen! Dus kiest u voor premium, dan houdt u toch uw vergoeding. Daarnaast komt u mogelijk ook in aanmerking voor belastingvoordeel. U kunt het aangeschafte hoortoestel dan opgeven als zorgkosten bij uw belastingaangifte.

De voordelen van een premium gehoorapparaat

Premium hoortoestellen zijn voorzien van de allernieuwste technieken en innovaties zoals bijvoorbeeld:

 • Zelflerend waardoor het toestel steeds beter op uw situatie inspeelt

 • Naadloos aanpassen op de geluidssituatie

 • Focussen op een enkele stem in een rumoerige situatie

 • Regelmatige firmware updates om altijd optimaal te blijven presteren

 • De meest natuurlijke luisterervaring

Wilt u graag meer informatie over de prijzen van een gehoorapparaat?

Maak dan vandaag nog een afspraak met één van onze audiciens bij u in de buurt.

Maak afspraak

van-boxtel-map

Met 58 winkels
altijd een audicien in de buurt

Zoek een winkel