(klik op de video voor geluid)

Goed horen plaatst je weer midden in het leven

Hou van je oren

Je oren zijn de connectie met de wereld. Met de mensen om je heen. Gun ze daarom het hoortoestel met bewezen superieur geluid: de Oticon Real™. Blijf scherp en betrokken dankzij de intelligente BrainHearing™ technologie. Probeer de Oticon Real™ en ervaar de échte geluiden van het leven weer.

Meer over Oticon | Waarom wij zeggen: Hou van je oren

Oticon Real gratis proberen

Probeer de Oticon Real™ nu gratis!

Vul hier je gegevens in om je aan te melden voor de gratis proefperiode van 30 dagen.


Stap 1 van 3

Oticon Real™

De Oticon Real™ is Oticons meest intelligente hoortoestel. Het nieuwe hoortoestel is iconisch voor het stabiliseren van plotselinge geluiden en windruis. Het geeft een verbluffende geluidservaring voor als je eropuit gaat. Ook bevat de Real™ de speciale BrainHearing™ technologie, zodat het de natuurlijke werking van je hersenen ondersteunt. Daarom is dit hoortoestel ideaal om weer te genieten van een wereld vol fantastische geluiden!

De Oticon Real™ is een populair model onder hoortoesteldragers. Het apparaat heeft een hoge geluidskwaliteit en gebruikers beter kunnen horen in lawaaierige omgevingen. Het apparaat is ook te gebruiken met smartphones en worden door onze audicien aangepast aan jouw individuele luisterbehoeften.

Kortom, de Oticon Real™ biedt gebruikers een betere luisterervaring en verbeterde kwaliteit van leven. Moeilijk te geloven? Probeer het zelf. Je kan het tenslotte 30 dagen gratis proberen.

Aanmelden  Oticon Real™

De Oticon Real is nu verkrijgbaar bij Van Boxtel hoorwinkels.

Kies voor de expertise van Van Boxtel hoorwinkels

Experts in hearing care
Hoorzorgexperts
Onze StAr gecertificeerde hoorzorgexperts zetten zich maximaal in om je beter te laten horen. Zij zorgen voor een hooroplossing die echt op maat is voor jouw situatie. 

Hoorzorgexperts

Quality hearing aid solutions
Kwalitatieve hooroplossingen
Bij Van Boxtel hebben we een ruime keuze aan innovatieve hooroplossingen van prijswinnende merken. Bij ons kan je altijd vrijblijvend een hoortoestel proberen.

Kwalitatieve hooroplossingen

Aftercare services
Van Boxtel nazorg
Als Van Boxtel klant heb je toegang tot uitstekende nazorg. Service aan hoortoestellen is altijd. Denk aan bijstellingen, onderhoud en eventuele reparaties.

Nazorg en service

Van Boxtel hoorwinkels heeft winkels door heel nederland
53 winkels in Nederland
Met 53 winkels in Nederland is er altijd een lokale Van Boxtel hoorwinkel in de buurt. Zoek jouw winkel en bekijk het adres, route, openingstijden en reviews.

Zoek een winkel

Goed om te weten

  1. Het is alleen mogelijk om een hoortoestel te proberen als er gehoorverlies is geconstateerd tijdens de gratis hoortest.
  2. De Oticon Real™ is een premium hoortoestel. Lees hier meer over het verschil tussen premium en categorie hoortoestellen.