(klik op de video voor geluid)

Goed horen plaatst je weer midden in het leven

Hou van je oren

Je oren zijn je connectie met de wereld. Met de mensen om je heen. Gun ze daarom een hoortoestel met bewezen superieur geluid: de Oticon More. Volg moeiteloos gesprekken en ontdek een wereld aan geluid en details. Sta weer midden in het leven dankzij de intelligente BrainHearing™ technologie. Ervaar het zelf en meld je aan.

Meer over de Oticon More | Waarom wij zeggen: Hou van je oren

Oticon More 30 dagen gratis te proberen bij Van Boxtel hoorwinkels.

Probeer de Oticon More nu gratis!

Vul hier je gegevens in om je aan te melden voor de gratis proefperiode.


Stap 1 van 3

Oticon More™

Oticons meest geavanceerde hoortoestel is de Oticon More™. Omdat de Oticon More™ beschikt over de revolutionaire BrainHearing™ technologie, weet de Oticon More™ de meest verbluffende luisterervaring te bieden. BrainHearing™ zorgt ervoor dat het hoortoestel de natuurlijke werking van je hersenen ondersteunt. Daarom kan je met dit hoortoestel genieten van een wereld vol fantastische geluiden!

Dit intelligente hoortoestel wordt door maar liefst 8 van de 10 mensen met gehoorverlies gekozen. Uit onderzoek is gebleken dat deze mensen een voorkeur hebben voor de Oticon More™ in verschillende luistersituaties, waaronder bijvoorbeeld een druk café, tijdens een concert of als je in gesprek met iemand bent1.

Kortom, met dit hoortoestel kan je nog meer uit je leven halen. Moeilijk te geloven? Probeer het dan zelf. Je kan hem tenslotte 30 dagen gratis proberen.

Aanmelden Oticon More™

1. Man B.K.L., Garnæs M.F., Løve S. (2021). Oticon More™ competitor benchmark Part 2 Clinical Evidence. Oticon Whitepaper

Oticon More is nu gratis te proberen bij Van Boxtel hoorwinkels

Kies voor de expertise van Van Boxtel hoorwinkels

Experts in hearing care
Hoorzorgexperts
Onze StAr gecertificeerde hoorzorgexperts zetten zich maximaal in om je beter te laten horen. Zij zorgen voor een hooroplossing die echt op maat is voor jouw situatie. 

Hoorzorgexperts

Quality hearing aid solutions
Kwalitatieve hooroplossingen
Bij Van Boxtel hebben we een ruime keuze aan innovatieve hooroplossingen van prijswinnende merken. Bij ons kan je altijd vrijblijvend een hoortoestel proberen.

Kwalitatieve hooroplossingen

Aftercare services
Van Boxtel nazorg
Als Van Boxtel klant heb je toegang tot uitstekende nazorg. Service aan hoortoestellen is altijd. Denk aan bijstellingen, onderhoud en eventuele reparaties.

Nazorg en service

Van Boxtel hoorwinkels heeft winkels door heel nederland
54 winkels in Nederland
Met 54 winkels in Nederland is er altijd een lokale Van Boxtel hoorwinkel in de buurt. Zoek jouw winkel en bekijk het adres, route, openingstijden en reviews.

Zoek een winkel