Hoortest

Vrijblijvende hoortest

Twijfelt u wel eens aan uw gehoor? Als u bijvoorbeeld steeds de TV iets harder moet zetten of aan anderen moet vragen zich te herhalen?

Dan is het tijd om een hoortest te doen.

Vul uw contactgegevens in om een hoortest aan te vragen. We nemen dan snel contact op om een afspraak in te plannen.

Wij voeren onze afspraken zoveel mogelijk uit met 1,5 meter afstand van elkaar. Op het moment dat we dichterbij moeten komen (bijvoorbeeld om in het oor te kijken), dan maken wij hierbij gebruik van persoonlijke beschermingsmiddelen zoals mondkapjes. Lees hier meer over hoe we zorgen voor een veilig bezoek aan onze winkels.

Aanhef
Aanhef
*
*
*
*
*
Hidden Fields
 • Iedereen is welkom om een hoortest te doen bij Van Boxtel hoorwinkels

 • Een verwijzing van uw KNO arts is niet nodig voor de gratis hoortest

 • Afhankelijk van leeftijd en voorgeschiedenis vragen wij u misschien een KNO arts te bezoeken

 • Vanaf een leeftijd van 55 jaar, raden we een jaarlijkse hoortestaan

 

 • De kosten voor een hoortest bij Van Boxtel hoorwinkels bedragen €0,-

 • Er zijn geen verplichtingen verbonden aan de gratis hoortest

 • Een afspraak voor een hoortest is geheel vrijblijvend zonder verborgen kosten of voorwaarden 

 

Vraag een hoortest aan

Waarom is een jaarlijkse hoortest belangrijk?

 • Reden 1 om een gratis hoortest te doen

  Gehoor gaat geleidelijk achteruit

  Jaarlijks een hoortest te doen is erg belangrijk. Het gehoor gaat in de meeste gevallen geleidelijk achteruit waardoor u vaak niet merkt dat uw gehoor daadwerkelijk is verslechterd. Door ieder jaar een hoortest te doen kunt u direct actie ondernemen als het nodig is.

 • Reden 2 om een gratis hoortest te doen

  Horen is van belang voor sociale contacten

  Voor de verbinding met de mensen om u heen is een goed gehoor belangrijk. Met uw partner, uw kinderen of kleinkinderen, maar ook met uw vrienden wilt u gewoon normaal kunnen blijven praten. Zonder goed gehoor zijn sociale contacten vaak erg uitdagend.

 • Reden 3 om een gratis hoortest te doen

  Alles kunnen horen 

  Of u al een gehoorapparaat draagt of niet, jaarlijks een hoortest doen is belangrijk. Uw gehoorapparaten kunnen op die manier tijdig worden bijgesteld naar uw actuele situatie. Op die manier kunt u zorgen dat u altijd alles goed kunt blijven horen.

Hoe werkt een hoortest

Hoe gaat een hoortest in zijn werk?

Een hoortest bij Van Boxtel hoorwinkels kent twee delen. Eerst wordt een zogenaamd audiogram gemaakt, waarbij geluid in de vorm van korte tonen op diverse frequenties en sterktes wordt afgespeeld.Vervolgens hoort u een aantal woorden, en verzoeken wij die te herhalen. Hiermee wordt duidelijk in welke mate u problemen heeft met het verstaan van spraak. 

Vraag een hoortest aan

Wat laat de hoortest zien

Wat komt er uit de hoortest

Uit de hoortest komt als resultaat welke frequenties u hoort en welke frequenties u mogelijk niet hoort. Is bijvoorbeeld het gefluit van vogels niet meer te horen, of zijn juist lage stemmen problematisch? En natuurlijk, is uw gehoorverlies te ondervangen met een gehoorapparaat? We komen erachter nadat we een hoortest hebben gedaan.

Vraag een hoortest aan

Waarom een hoortest doen bij Van Boxtel hoorwinkels

Waarom
Van Boxtel hoorwinkels?

Wij zijn van mening dat alle details van het leven gehoord moeten kunnen worden. Daarom doen wij niet aan compromissen - we willen dat u zo goed mogelijk kunt horen.

We begrijpen dat iedereen uniek is en individuele behoeften heeft. De audiciens van Van Boxtel hoorwinkels doen er dan ook alles aan om u om beter te laten horen.

Vraag een hoortest aan

van-boxtel-map

Met 55 winkels
altijd een audicien in de buurt

Zoek een winkel