Hooroplossingen

Hooroplossingen

Van Boxtel hoorwinkels heeft alle soorten en merken hoortoestellen. Welke voor u de meest geschikte is, zoeken we graag samen met u uit.

Een modern gehoorapparaat of hoortoestel is een klein apparaat dat discreet op het hoofd van de drager zit - meestal achter het oor of in het oor. Hoorapparaten versterken bepaalde delen van de geluidsomgeving rond de drager.

Hoogwaardig hoortoestel

Deze hoortoestellen bevatten de nieuwste technieken en bieden u een optimale ondersteuning. Daarnaast biedt een hoogwaardig hoortoestel u extra gebruiksgemak en geeft het meest natuurlijke geluid. Een aantal hoortoestellen kunt u voor optimaal gebruiksgemak zelfs bedienen met uw smartphone. 

Soorten hoortoestellen

Soorten hoortoestellen

Hoortoestellen zijn er in veel verschillende vormen. De meest voorkomende is de ‘achter het oor’ vorm. Alternatieven zijn hoortoestellen in het oor, waarbij het hele hoortoestel zich onzichtbaar in de gehoorgang bevindt of zichtbaar in de oorschelp. Van Boxtel hoorwinkels heeft alle soorten hooroplossingen. Welke voor u de meest geschikte is, zoeken we graag samen met u uit.

Bent u op zoek naar een nieuw hoortoestel?

Maak dan vandaag nog een afspraak met één van onze audiciens bij u in de buurt.

Maak een afspraak Terugbelverzoek

Hoortoestel merken

Wij werken met alle merken en bieden voor ieder budget een geschikte hooroplossing

Bij Van Boxtel hoorwinkels zijn wij ervan overtuigd dat het gehoor zo belangrijk is dat het niet zinvol is om hierop te bezuinigen. Wij bieden alleen kwalitatieve hoortoestellen aan.  

Wat kan een modern hoortoestel?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

hearing-aids-what-care-hearing-aids

Nazorg en service

Er zijn een paar belangrijke dingen om te weten. Momenteel bestaat er niet zoiets als volledig waterdichte hoortoestellen, dus het is belangrijk om ze droog te houden - en te beschermen tegen hevige regen. Speciale droogboxen kunnen vocht van binnenuit verwijderen. Het is ook belangrijk om ze weg te houden van haarspray, die het plastic kan beschadigen. De belangrijkste aandacht die besteed moet worden aan hoortoestellen is het regelmatig vervangen van de batterijen. Deze gaan meestal ongeveer een week mee.