Routebeschrijving

Hilvarenbeek

Diessenseweg 20
5081 AJ Hilvarenbeek
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Maak een afspraak

Van Boxtel hoorwinkel Hilvarenbeek

In Hilvarenbeek is Van Boxtel de specialist op het gebied van hooroplossingen. Wij verwelkomen u graag in onze hoorwinkel voor een deskundig advies. Of het nu gaat over gehoorverlies, gehoorbescherming of slimme hulpmiddelen voor slechthorenden, wij helpen u graag.

Shop in shop bij Fashion Eyes

Fashion Eyes OpticienWij zijn gevestigd in het pand van Fashion Eyes aan de Diessenseweg 20. U kunt natuurlijk altijd even binnenlopen. Maar wilt u er zeker van zijn dat onze Triage audicien aanwezig en beschikbaar is, bel dan vooraf even met 088 – 52 52 052 of klik hier om een afspraak te maken. Onze audicien helpt u dan graag verder. Wilt u een gratis hoortest laten doen? Maak dan zeker een afspraak zodat de audicien de testcabine voor u kan reserveren. Een oogmeting kunt u bij Fashion Eyes laten doen.

Wij zien u graag bij onze hoorwinkel in Hilvarenbeek. Buiten onze openingstijden zullen de collega's van Fashion Eyes u te woord staan en zo goed mogelijk van dienst zijn.

Service-uur Van Boxtel Hilvarenbeek

Wij hebben iedere dinsdag van 13.00 tot 14.00 uur een servicemoment. Wij kunnen u dan met de meestvoorkomende vragen of problemen helpen.