Van Boxtel hoorwinkels Bladel

Boek een GRATIS gehoortest
Gindrapassage 15, 5531 CP Bladel

Donderdag 18 april geopend tot 16.15 uur.

Al onze hoorwinkels zijn Eerste en Tweede paasdag gesloten.

Audicien in Bladel

In Bladel heten wij u van harte welkom bij de Van Boxtel audicien. Onze specialisten op het gebied van hooroplossingen zullen u verwelkomen en helpen met een deskundig advies. Of het nu gaat over gehoorverlies, gehoorbescherming of moderne hulpmiddelen voor uw gehoor. Geen probleem, wij helpen u graag verder. In onze hoorwinkel te Bladel zien we u graag verschijnen!

Waar vindt u onze audiciens in Bladel?

In Bladel vindt u onze hoorwinkel in het centrum van Bladel. U vindt onze audiciens aan de Gindrapassage op nummer 15, nabij het parkeerterrein aan de Victor de Bucklaan.

Van Boxtel hoorwinkels Bladel

Bereikbaarheid & parkeerinformatie

Komt u met de auto? Dan zijn wij eenvoudig te bereiken. U kunt praktisch naast onze winkel parkeren op het parkeerterrein aan de Victor de Bucklaan. Let daarbij wel op eventuele parkeerregels.

Onze winkel is ook makkelijk te voet of met de fiets te bereiken. Naast de winkel vindt u rekken om uw fiets in te stallen. Tevens is onze hoorwinkel in Bladel goed te bereiken met het openbaar vervoer. Maar controleer wel van te voren even uw reisplanner!

Wilt u uw gehoor laten controleren óf een afspraak maken met één van onze audiciens in Bladel? Maak hier uw afspraak!

Afspraak maken

Audicien in Bladel

Inloopuur bij de Van Boxtel audicien

Onze audiciens in Bladel zijn vaak druk met hun werkzaamheden, maar weet dat het ook mogelijk is om zonder afspraak langs te komen. We hebben hiervoor een speciaal inloopuur. Het inloopuur in Bladel is iedere werkdag van 16.00 tot 17:00 uur. In de meeste gevallen kunnen we u direct helpen, maar het kan ook voorkomen dat we een aparte service-afspraak moeten inplannen.

Uw gehoor laten controleren bij een erkende audicien in Bladel

Dat kan! U kunt bij ons een vrijblijvende afspraak maken voor een gehoortest in Bladel. Onze erkende audicien zal uw gehoor gratis testen. U kunt een afspraak maken door te bellen met 088 - 52 52 052 of door hier op onze website een afspraak te maken.

Als u een afspraak heeft gemaakt voor een gratis gehoortest in Bladel, dan reserveren wij speciaal voor u de luistercabine. Hierin zal de vrijblijvende hoortest plaatsvinden.

Vraag hier een gehoortest aan

Waarvoor kunt u terecht bij onze hoorwinkel Bladel?

Bij onze gecertificeerde audiciens in Bladel kunt u terecht voor:

 • Een gratis gehoortest;
 • Het aanschaffen van een gehoorapparaat;
 • Uw service-afspraken;
 • Diverse onderhoudsproducten voor uw hooroplossing;
 • Randapparatuur voor uw hoortoestel, bijvoorbeeld voor telefonie en televisie;
 • Gehoorbescherming: universeel en op maat gemaakt.

Audika hoorwinkel Bladel

Wanneer kan de audicien van Bladel helpen?

Onze hoorzorgexperts in Bladel staan onder meer voor u klaar als u:

 • Het vermoeden heeft minder te kunnen horen;
 • Bijstellingen of aanpassingen aan uw hoortoestellen nodig heeft;
 • Aan nieuwe gehoorapparaten toe bent;
 • Als een familielid of één van uw naasten gehoorverlies heeft;
 • Als u uw gehoor wilt beschermen.

Gehoorapparaten kopen in Bladel

In onze hoorwinkel in Bladel kunt u natuurlijk terecht voor de aanschaf van nieuwe gehoorapparaten. Onze winkel heeft een breed assortiment hoortoestellen en biedt u een ruime keuze tussen toonaangevende hoortoestelmerken, waaronder Oticon en Bernafon. Bent u op zoek naar een winkel waar u gehoorapparaten kunt kopen in de omgeving van Bladel? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Gehoorapparaten kopen in Bladel

Waarom kiezen voor de Van Boxtel audiciens in Bladel?

Ons team in Bladel staat bekend om haar gastvrijheid. Met jarenlange ervaring als hoorzorgexperts weten we precies te achterhalen waar onze klanten behoefte aan hebben. Uiteraard vullen we niks zelf in, want we luisteren vooral naar de behoeften van onze klanten zelf.

Wij vinden dat er geen universele oplossing is voor het gehoor. Daarom geloven we in maatwerk, gebaseerd op uw voorkeur en uw behoeften. We helpen al veel mensen in Bladel en omstreken en daar zijn we best trots op.

Bij Van Boxtel in Bladel geloven we in een goede relatie met onze klanten zodat ons maatwerk perfect aansluit op uw levensstijl. Wij hebben gemerkt dat de gratis gehoortest voor veel mensen het startpunt is voor het vinden van de juiste hooroplossing. Mocht u iets merken aan uw gehoor? Of twijfelt uw over uw gehoor? Dan kunt u hier vrijblijvend een afspraak maken.

Maak een vrijblijvende afspraak

beoordeling

3,8/5
8 recensies
rein couperus
4

Uitstekende ondersteuning, aardige bemanning

een week geleden
Erwin van Dijk
5

Topzaak, goede snelle hulp

3 jaar geleden
Bekijk alle recensies