Van Boxtel hoorwinkels Hilvarenbeek

Boek een GRATIS gehoortest
Diessenseweg 20, 5081 AJ Hilvarenbeek

Dinsdag 19 september en vrijdag 22 september helaas gesloten.

Bezoek de Van Boxtel audicien in Hilvarenbeek

In Hilvarenbeek is Van Boxtel de specialist op het gebied van hooroplossingen. Wij verwelkomen u graag in onze hoorwinkel voor een deskundig advies. Of het nu gaat over gehoorverlies, gehoorbescherming of slimme hulpmiddelen voor slechthorenden, wij helpen u graag.

Shop in shop bij Fashion Eyes

hoorwinkel hilvarenbeek

Wij zijn gevestigd in het pand van Fashion Eyes aan de Diessenseweg 20. U kunt natuurlijk altijd even binnenlopen. Maar wilt u er zeker van zijn dat onze Triage audicien aanwezig en beschikbaar is, bel dan vooraf even met 088 - 52 52 052 of klik hier om een afspraak te maken. Onze audicien helpt u dan graag verder. Wilt u een gratis hoortest laten doen? Maak dan zeker een afspraak zodat de audicien de testcabine voor u kan reserveren. Een oogmeting kunt u bij Fashion Eyes laten doen.

Wij zien u graag bij onze hoorwinkel in Hilvarenbeek. Buiten onze openingstijden zullen de collega's van Fashion Eyes u te woord staan en zo goed mogelijk van dienst zijn.

Inloopuur Van Boxtel Hilvarenbeek

Op de dagen dat we geopend zijn hebben we van 16.00 tot 17.00 uur een inloopuur in de winkel in Hilvarenbeek. Dat betekent dat u zonder afspraak kunt binnenlopen voor uw service-gerelateerde vragen. Op dit moment kunnen we u in de meeste gevallen direct helpen.

Wilt u weten met wat voor vragen u terecht kunt op het inloopuur? Bekijk dan de webpagina over het inloopuur.

beoordeling

4,5/5
2 recensies
Ralph Masius
5

Correcte service

6 maanden geleden
Pim Zebregs
4

Snelle en goede service

3 jaar geleden
Bekijk alle recensies