Van Boxtel hoorwinkels Veldhoven

Boek een GRATIS gehoortest
Horst 16, 5501 DN Veldhoven

De openingstijden zijn onveranderd, de reguliere openingstijden gelden.

Inloopuur: 16:00–17:00, op de dagen dat we geopend zijn.

Bezoek de Van Boxtel audicien in Veldhoven

In Veldhoven is Van Boxtel de specialist op het gebied van hooroplossingen. Wij verwelkomen u graag in onze hoorwinkel voor een deskundig advies. Of het nu gaat over gehoorverlies, gehoorbescherming of slimme hulpmiddelen voor slechthorenden, wij helpen u graag.  In onze hoorwinkel aan de Horst 16 kunt u altijd binnenlopen zonder afspraak. Maar wilt u er zeker van zijn dat onze Triage audicien aanwezig en beschikbaar is, bel dan vooraf even met 088 - 52 52 052 of klik hier om een afspraak te maken. Onze audicien helpt u dan graag verder. Wilt u een gratis hoortest laten doen? Maak dan zeker een afspraak zodat de audicien de testcabine voor u kan reserveren.

Wij zien u graag bij onze hoorwinkel in Veldhoven.

Inloopuur Van Boxtel Veldhoven

Op de dagen dat we geopend zijn hebben we van 16.00 tot 17.00 uur een inloopuur in de winkel in Veldhoven. Dat betekent dat u zonder afspraak kunt binnenlopen voor uw service-gerelateerde vragen. Op dat moment kunnen we u in de meeste gevallen direct helpen.

Wilt u weten met wat voor vragen u terecht kunt op het inloopuur? Bekijk dan de webpagina over het inloopuur.

Bereikbaarheid en parkeergelegenheid

Met de blauwe parkeerkaart kunt u de eerste twee uur gratis parkeren op de parkeerplaats aan de Lei en de parkeerplaats aan Braak. Deze parkeerplaatsen zijn vlakbij onze winkel. De achterkant van ons pand is ook een ingang.

beoordeling

4,5/5
18 recensies
Patricia Van Zandvoort
5

Samen met een cliënt deze vestiging bezocht voor gehoortesten en uiteindelijk hoorapparaten. De dames die hier werk...

Samen met een cliënt deze vestiging bezocht voor gehoortesten en uiteindelijk hoorapparaten. De dames die hier werken zijn ontzettend aardig, lief en behulpzaam. Wij zijn tevreden!

een maand geleden
JO Van Gerven
5

Vriendelijk en duidelijk in uitleg .

een maand geleden
Jan Bos
4

Grote beloften, we gaan het zien. De gehoorapparaten zouden veel beter zijn dan degene die ik nu heb. Zowel qua klank al...

Grote beloften, we gaan het zien. De gehoorapparaten zouden veel beter zijn dan degene die ik nu heb. Zowel qua klank als qua instelbaarheid. Mooi dat het testen via een proefperiode kan. Nogmaals: we gaan het zien, of beter: horen

11 maanden geleden
Bekijk alle recensies