Van Boxtel hoorwinkels Druten

Boek een GRATIS gehoortest
Markt 9-1, 6651 BC Druten

Inloopuur: 16:00–17:00, op de dagen dat we geopend zijn.

Bezoek de Van Boxtel audicien in Druten

Kom langs bij uw audicien in Druten. Wij zijn dé hoorzorg expert in uw omgeving. In het mooie Druten bent u van harte welkom in onze hoorwinkel aan de Markt 9-1. Voordat uw afspraak begint kunt u genieten van een kop thee of een kopje koffie en Drutense gastvrijheid. Wij staan voor u klaar met een persoonlijk en deskundig advies.

Waar vindt u onze hoorwinkel in Druten

Audicien Druten

U vindt ons aan de Markt 9-1 tegenover de kerk in het Drutense centrum. Mocht u met de auto komen, dan kunt u eenvoudig aan de Markt parkeren met de blauwe parkeerschijf. Wanneer u met de bus komt, stapt u uit bij bushalte: ‘Markt’. Vanaf deze halte is het 2 à 3 minuutjes lopen tot onze hoorwinkel.

Inloopuur Van Boxtel Druten

Op de dagen dat we geopend zijn hebben we van 16.00 tot 17.00 uur een inloopuur in de winkel in Druten. Dat betekent dat u zonder afspraak kunt binnenlopen voor uw service-gerelateerde vragen. Op dit moment kunnen we u in de meeste gevallen direct helpen.

Een afspraak met onze audicien in Druten

In de winkel aan de Markt 9-1 bent u altijd van harte welkom en u kunt op ieder moment binnen wandelen. Maar als u er zeker van wilt zijn dat onze gecertificeerde audicien aanwezig en beschikbaar is, bel dan vooraf even met 088 - 52 52 052 of klik hier om een afspraak te maken. Onze audicien helpt u dan graag verder. Wilt u een hoortest doen? Vergeet dan geen afspraak te maken bij een van onze audiciens. Op deze manier reserveren wij speciaal voor de gehoortestcabine.

We zien u graag terug in onze hoorwinkel in Druten.

Waarvoor kunt u terecht bij onze hoorspecialist in Druten?

Is het u opgevallen dat u zelf gehoorverlies heeft? Wilt u uw gehoor beschermen? Of kent u toevallig iemand die gehoorverlies ervaart maar dit nog niet heeft laten behandelen? U kunt terecht bij onze audicien voor:

 • een gehoortest
 • service afspraken
 • de aanschaf van onderhoudsproducten, zoals hoortoestelbatterijen, filters etc.
 • gehoorapparaat accessoires voor bijvoorbeeld telefonie en televisie
 • gehoorbescherming, op maat gemaakt of universeel.

Wanneer kan onze audicien in Druten u van dienst zijn?

 • Als denkt minder te kunnen verstaan
 • Als u uw gehoorapparaten bij wilt laten stellen (mocht u die al hebben)
 • Als u een nieuw gehoorapparaat wilt
 • Als een naasten van u gehoorverlies heeft
 • Als u uw oren wilt beschermen door middel van gehoorbescherming

Wanneer doet u een gehoortest in Druten?

Mensen kiezen er vaak voor om een gehoortest te doen wanneer zij klachten of veranderingen ervaren aan het gehoor.

 • Vermoedt u dat uw gehoor is veranderd?
 • Vindt u het moeilijk om gesprekken aan te gaan met anderen?
 • Moet u bijvoorbeeld voortdurend het volume van de tv hoger zetten om het te kunnen verstaan?
 • Bent u 55 jaar of ouder en is uw gehoor niet recentelijk (één jaar vanaf nu) getest?

Als één van uw antwoorden op deze vragen ‘ja’ is, dan zou dit kunnen duiden op beginnend gehoorverlies. Het is in dit geval raadzaam om uw gehoor te laten testen bij onze hoorspecialist in Druten. Gehoorverlies ontstaat meestal geleidelijk, daardoor maakt niet iedereen het bewust mee dat het niveau van het gehoor is verminderd. Het is raadzaam om gehoorverlies te behandelen, zelfs wanneer u een klein gehoorverlies heeft. Voor mensen is het tenslotte een basisbehoefte om in contact te blijven met anderen om u heen.

Wilt u meer weten over gehoorverlies, neem dan gerust contact op met onze audicien in Druten of lees er meer over op onze pagina over gehoorverlies.

Waarom kiezen voor de Van Boxtel in Druten

Gehoortest Druten

Waarom u kiest voor de Van Boxtel hoorwinkel in Druten? Omdat onze collega’s de échte Drutense gastvrijheid kennen. Maar dat is niet alleen waar we onszelf mee onderscheiden. Onze Van Boxtel audiciens in Druten kiezen voor de persoonlijke en deskundige aanpak. Zo heeft ons team:

 • Enorm veel deskundigheid
 • Veel interesse in u als persoon en zijn zij erg begaan met de mensen die ze helpen.
 • Een behoefte om u zo goed mogelijk te begrijpen zodat we precies weten wat voor u belangrijk is bij een hooroplossing. Uw gehoor is namelijk net zo uniek als een vingerafdruk, dus een universele oplossing is er niet.

beoordeling

4,3/5
15 recensies
Jan Van De Ven
5

Wat ging er een wereld voor mij open toen ik de nieuwe hoortoestellen kreeg. Mijn oude hoorapparaten functioneerden niet...

Wat ging er een wereld voor mij open toen ik de nieuwe hoortoestellen kreeg. Mijn oude hoorapparaten functioneerden niet goed meer en ik droeg ze al weken niet meer. Bij Van Boxtel in Druten werd ik door audicien Erik Jansen op vakkundige en vriendelijke wijze begeleid bij de aanschaf van nieuwe hoortoestellen. Nu merk ik pas wat ik lange tijd heb gemist. De TV hoeft niet meer zo hard tot volle tevredenheid van mijn vrouw.

2 maanden geleden
Bert W.
5

Heel professionele werknemer met goed advies

4 maanden geleden
Rien Van Coolwijk
5

Eerlijk en goed advies

10 maanden geleden
Bekijk alle recensies