Van Boxtel hoorwinkels Cuijk

Boek een GRATIS gehoortest
Molenstraat 32, 5431 BX Cuijk

Inloopuur: 16:00–17:00, op de dagen dat we geopend zijn.

Bezoek de Van Boxtel audicien in Cuijk

Welkom bij uw audicien in Cuijk. Wij zijn de specialist op het gebied van hooroplossingen, ook wel de hoorspecialist. In het prachtige Cuijk bent u van harte welkom in onze hoorwinkel aan de Molenstraat 32. Tijdens het wachten kunt u genieten van een lekker bakje koffie (of thee) en van onze Brabantse gastvrijheid. Wij staan voor u klaar met een persoonlijk en deskundig advies.

Waar vindt u onze hoorwinkel in Cuijk

Audicien Cuijk U vindt ons aan de Molenstraat 32, op loopafstand van het treinstation van Cuijk, net buiten het centrum. Mocht u met de auto komen, dan kunt u eenvoudig voor de deur parkeren met een blauwe schijf. Wanneer u met het openbaar vervoer komt, stapt u uit bij bushalte: ‘Station (Bontsestraat)’. Vanaf de bushalte / station is het zo’n 6 minuten lopen.

Inloopuur Van Boxtel Cuijk

Op de dagen dat we geopend zijn hebben we van 16.00 tot 17.00 uur een inloopuur in de winkel in Cuijk. Dat betekent dat u zonder afspraak kunt binnenlopen voor uw service-gerelateerde vragen. Op dit moment kunnen we u in de meeste gevallen direct helpen.

Een afspraak met onze audicien in Cuijk

In onze hoorwinkel aan de Molenstraat 32 kunt u op ieder moment binnen lopen. Maar wilt u er zeker van zijn dat onze gecertificeerde audicien aanwezig en beschikbaar is, bel dan vooraf even met 088 - 52 52 052 of klik hier om een afspraak te maken. Onze hoorspecialist helpt u dan graag verder. Wilt u een gratis gehoortest laten doen? Maak dan zeker een afspraak zodat de onze hoorzorg expert de testcabine voor u kan reserveren.

We zien u graag terug in onze hoorwinkel in Cuijk.

Waarvoor kunt u terecht bij onze hoorspecialist in Cuijk?

Heeft u zelf gehoorverlies, kent u iemand met gehoorverlies of wilt u uw gehoor beschermen? Onze audicien helpt u graag. Voor de volgende afspraken kunt u terecht bij onze audicien:

 • hoortest 
 • service afspraken
 • de aanschaf van onderhoudsproducten, zoals hoortoestelbatterijen, filters etc.
 • gehoorapparaat accessoires voor telefonie en televisie
 • gehoorbescherming, zowel universeel of op maat.


Wanneer kan onze audicien in Cuijk van dienst zijn?

 • Als denkt minder te horen
 • Als u uw huidige hoortoestellen bij wilt laten stellen
 • Als u een nieuw hoortoestel wilt
 • Als een van uw naasten gehoorverlies heeft
 • Als u uw gehoor wilt beschermen


Wanneer doet u een gehoortest in Cuijk?

Een gehoortest wordt vaak gedaan wanneer men klachten heeft met het gehoor. Vermoedt u dat uw gehoor is veranderd? Vindt u het moeilijk om gesprekken aan te gaan met anderen? moet u steeds vaker het volume van de tv hoger zetten om het te verstaan? Of bent u 55 jaar of ouder en is uw gehoor niet recentelijk (één jaar vanaf nu) getest? Dan adviseren wij om een gratis gehoortest bij onze hoorspecialist in Cuijk te doen.

Bovenstaande voorbeelden zijn signalen die kunnen duiden op beginnend gehoorverlies. Wanneer u vermoedt dat u gehoorverlies heeft, is het een goed idee om uw gehoor te laten testen. Gehoorverlies ontstaat meestal geleidelijk, daardoor is het moeilijk om op te merken dat uw gehoor is verslechterd. We raden u aan om uw gehoorverlies te behandelen, zelfs wanneer u een klein gehoorverlies heeft. Tenslotte is een goed gehoor enorm belangrijk om in contact te blijven met uw omgeving.

Wilt u meer weten over gehoorverlies, neem dan gerust contact op met onze audicien in Cuijk of lees er meer over op onze pagina over gehoorverlies.

Waarom kiezen voor de Van Boxtel in Cuijk

Gehoortest Cuijk

In Cuijk is veel keuze als het aankomt op het bezoeken van een audicien. Waarom u zou kiezen voor de Van Boxtel audicien? Onze Brabantse gastvrijheid, de mooie winkel of de lekkere koffie. Maar dat is niet waarmee we ons onderscheiden. U kiest voor de Van Boxtel hoorwinkels audicien in Cuijk vanwege de mensen. Het team in Cuijk:

 • heeft veel deskundigheid
 • is erg begaan met de mensen die zij helpen, ook op persoonlijk vlak.
 • willen graag begrijpen waar precies uw behoefte ligt bij een hooroplossing. Want zij weten dat uw gehoor net zo uniek is als uw vingerafdruk, dus een universele oplossing is er niet.

beoordeling

4/5
27 recensies
Ton van den Elzen
5

Prima winkel en ze nemen de tijd voor je.

10 maanden geleden
Bekijk alle recensies