Van Boxtel hoorwinkels Waalwijk

Boek een GRATIS gehoortest
Stationsstraat 99, 5141 GD Waalwijk

Donderdag 25 juli helaas gesloten.

Inloopuur: 16:00–17:00, op de dagen dat we geopend zijn.

Uw audicien in Waalwijk

Kom op bezoek bij de Van Boxtel audicien in Waalwijk. Wij zijn de lokale audicien in de Langstraat. Aan de Stationsstraat op nummer 99 in Waalwijk zit onze hoorwinkel waar u van harte welkom bent. In onze vestiging in het Waalwijkse centrum hopen we u zo goed mogelijk te kunnen helpen met al uw vragen over het gehoor. In onze audicienswinkel in Waalwijk kunt u tijdens het wachten genieten van een heerlijk kopje koffie of thee.

Waar kunt onze hoorwinkel in Waalwijk vinden?

Audiciens in Waalwijk

Onze hoorwinkel is gevestigd aan de Stationsstraat 99 in Waalwijk. Ideaal, want daarom zit er een audicien bij u in de buurt. Aan de Stationsstraat zijn enkele betaalde parkeervakken te vinden voor als u met de auto komt. Wilt u liever gratis parkeren? Dan kunt u het best parkeren bij de parkeervakken parallel aan de Noorder Parallelweg vlakbij het kruispunt met de Stationsstraat. Als u hier parkeert, dan is het ongeveer 5 minuten lopen om bij onze hoorwinkel te komen. Bent u van plan om met de bus te komen? Dan kunt u het best uitstappen bij Busstation Vredesplein en nog enkele minuten wandelen tot u bij onze winkel bent.

Inloopuur bij de Van Boxtel audicien

Iedere dag dat we geopend zijn hebben we een inloopuur in onze winkel in Waalwijk. Dat betekent dat u op deze dagen van 16:00 tot 17:00 uur kunt binnenwandelen voor al uw servicevragen, dus zonder afspraak. In de meeste gevallen kunnen we u direct helpen, maar in sommige gevallen komt het voor dat we alsnog een afspraak moeten inplannen.

Een afspraak met onze audicien in Waalwijk

U mag altijd binnenlopen voor het maken van een afspraak in onze winkel in Waalwijk. Maar het is ook mogelijk om vanuit thuis een afspraak te maken bij onze audiciens in Waalwijk. Daarvoor kunt u bellen met 088 – 52 52 052 of u kunt via onze website een afspraak maken. Klik hier om via onze website een afspraak in te plannen.

Wilt u een gratis hoortest doen in Waalwijk? Vergeet dan niet om een afspraak te maken op één van de bovenstaande manieren. Op deze manier reserveren wij speciaal voor u de gehoortestcabine.

Waarvoor kunt u terecht bij de hoorspecialist in Waalwijk?

 • Een kosteloze gehoortest
 • Service afspraken
 • Onderhoudsproducten, zoals: hoortoestelbatterijen, schoonmaakartikelen, filters etc.
 • Accessoires voor telefonie en televisie
 • Gehoorbescherming, op maat gemaakt of universeel

Wanneer kan onze hoorzorgexpert in Waalwijk u van dienst zijn?

 • Als denkt minder te kunnen horen
 • Bijstellingen aan uw gehoorapparaten
 • Voor een nieuw gehoorapparaat
 • Als een naasten van u gehoorverlies heeft
 • Gehoorbescherming

Audicienswinkel in Waalwijk

Wanneer doet u een gehoortest in Waalwijk?

Het is aan te raden om een gehoortest te doen als u klachten of verandering aan uw gehoor ervaart. U kunt de volgende vragen beantwoorden om erachter te komen of u toe bent aan een gehoortest:

 • Heeft u het idee dat uw gehoor is veranderd?
 • Heeft u moeite om gesprekken met anderen aan te gaan of te volgen?
 • Zet u uw televisie harder dan voorheen?
 • Bent u 55 jaar of ouder en is uw gehoor niet recentelijk (één jaar vanaf nu) getest? Dan adviseren wij om een gratis gehoortest bij onze hoorspecialist in Waalwijk te doen.

Als het antwoord op één van deze vragen ‘Ja’ is, dan zou dit kunnen duiden op beginnend gehoorverlies. Op dat moment is het zeker aan te raden om uw gehoor te laten testen. Gehoorverlies ontstaat vaak geleidelijk, daarom komen de meeste mensen er na een lange periode pas achter dat ze hier last van hebben.

Het is aan te raden om gehoorverlies te behandelen, zelfs wanneer u last heeft van een klein gehoorverlies. Voor mensen is het tenslotte een basisbehoefte om in contact te blijven met anderen om u heen.

Wilt u meer weten over gehoorverlies, neem dan gerust contact op met onze hoorzorgexpert in Waalwijk of lees er meer over op onze pagina over gehoorverlies.

Waarom kiezen voor de Van Boxtel audicien in Waalwijk?

Waarom kiezen anderen voor de Van Boxtel hoorwinkel in Waalwijk? Dat komt omdat onze audiciens in Waalwijk houden van een lekker nuchter, maar vooral gastvrij gesprek en zij altijd voor u klaar zullen staan. Daarnaast helpen we veel mensen met hun gehoor in de omgeving van Waalwijk. Zo hebben we klanten uit Waalwijk zelf, maar ook uit Drunen, Elshout, Sprang-Capelle, Loon op Zand, Heusden, Oud-Heusden, Genderen, Gameren, Kaatsheuvel en de rest van de regio.

Ook kiest u voor de Van Boxtel audiciens in Waalwijk omdat zij beschikken over veel deskundigheid in het audiciensvak. Ons team in Waalwijk is erg begaan met u als persoon en is gemotiveerd om u te helpen bij uw zoektocht naar de juiste hooroplossing.

Afspraak maken in Waalwijk

beoordeling

4,5/5
22 recensies
Tini Schrama
5

Fijne winkel en mensen. Heb duidelijke uitleg en antwoorden gekregen. Kan Van Boxteliedereen aanbevelen.

een maand geleden
Paul Biekens
5

Hele goede service en klantvriendelijkheid

een jaar geleden
Bekijk alle recensies