Van Boxtel hoorwinkels Eindhoven Woensel

Boek een GRATIS gehoortest
W.C. Woensel 84a, 5625 AE Eindhoven

Woensdag 27 maart geopend tot 12.30 uur.

Al onze hoorwinkels zijn Eerste en Tweede paasdag gesloten.

Bezoek de Van Boxtel audicien in Eindhoven Woensel

Audicien in Eindhoven

Welkom bij uw audicien, Van Boxtel hoorwinkels in Eindhoven. Wij zijn de specialist in Eindhoven op het gebied van hooroplossingen. Wij verwelkomen u graag in onze hoorwinkel voor een deskundig advies. Onze audiciens kunnen u bijvoorbeeld helpen als u:

  • Denk dat u gehoorverlies heeft

  • Uw huidige gehoorapparaten bij wilt laten stellen 

  • Geïnteresseerd bent in een nieuw gehoorapparaat

  • Een dierbare heeft met gehoorverlies

De eerste stap naar een beter gehoor is om contact met ons op te nemen of een afspraak te maken. Wij kunnen dan een gehoortest doen om te bepalen of u baat heeft bij gehoorapparaten.

Voor een afspraak met de Triage audicien kunt u ons bellen op 088 - 52 52 052 of een afspraak maken door op onderstaande link te klikken. Een afspraak bij onze audicien in Eindhoven is gratis en vrijblijvend. U zit dus nergens aan vast..

Klik hier voor een afspraak

Inloopuur Van Boxtel Eindhoven

U doet hier de gehoortest in EindhovenOp de dagen dat we geopend zijn hebben we van 16.00 tot 17.00 uur een inloopuur in de winkel in Eindhoven. Dat betekent dat u zonder afspraak kunt binnenlopen voor uw service-gerelateerde vragen. Op dit moment kunnen we u in de meeste gevallen direct helpen.

 

  • Als u vermoedt dat uw gehoor is veranderd

  • Als het moeilijk is geworden om deel te nemen aan een gesprek, waarbij meerdere mensen betrokken zijn

  • Als u het volume op de tv hoger moet zetten om te horen wat er wordt gezegd

  • Als u 55 bent geworden en uw gehoor recentelijk niet is getest

 

De bovenstaande voorbeelden kunnen tekenen zijn van een gehoorverlies. Als u vermoedt dat u gehoorverlies heeft, is het een goed idee om uw gehoor te laten testen. Gehoorverlies ontstaat meestal geleidelijk en het kan moeilijk zijn om op te merken dat uw gehoor is verslechterd.

We raden u aan om uw gehoorverlies aan te pakken, zelfs als u slechts een klein gehoorverlies heeft. Tenslotte is goed horen belangrijk om in contact te blijven met uw omgeving.

Wilt u meer weten over gehoorverlies, neem dan gerust contact op met onze audicien in Eindhoven of lees er meer over op onze pagina over gehoorverlies.

Een gehoortest bij onze audicien in Eindhoven is volledig gratis en vrijblijvend. De gehoortest wordt uitgevoerd door een gecertificeerde audicien of hoorzorg specialist. We gebruiken de modernste audiometrie-apparatuur om te testen of u een gehoorverlies heeft.

De gehoortest laat zien hoe goed u kunt horen en of u een gehoorverlies heeft. Het resultaat van de gehoortest wordt gepresenteerd in een audiogram, dat een beeld geeft van uw hoorvermogen. U kunt daarop zien welke geluidsfrequenties u kunt horen en hoe goed u deze hoort.

Als u gehoorverlies heeft, informeert de audicien u direct tijdens uw afspraak in Eindhoven over uw mogelijkheden. Hij geeft u aanbevelingen over wat u kunt doen om uw gehoor te verbeteren.

Gehoortest aanvragen

 

De Van Boxtel audiciens in Eindhoven kunnen u ook helpen bij het testen van nieuwe en verbeterde gehoorapparaten of andere producten die uw gehoor kunnen helpen. De technologie achter gehoorapparaten verbetert elk jaar en de nieuwe gehoorapparaten kunnen uw gehoor dichter bij een normaal gehoor brengen.

Als uw huidige gehoorapparaten u niet zo goed helpen te horen als vroeger, kunnen we ze mogelijk bijstellen zodat ze beter bij uw gehoorverlies passen.

Als u meer wilt weten over gehoorapparaten, kunt u een afspraak maken bij onze audicien of meer lezen op deze pagina: Gehoorapparaten

Onze audicien in Eindhoven is gemakkelijk te vinden.We zijn gevestigd aan de parkeerplaats van winkelcentrum Woensel. U kunt dus gemakkelijk voor de deur parkeren. Dit is een betaalde parkeerplaats.

Van Boxtel hoorwinkels Veldhoven, gehoorapparaten en gehoortest
Van Boxtel hoorwinkels Valkenswaard, gehoorapparaten en gehoortest
Van Boxtel hoorwinkels Helmond, gehoorapparaten en gehoortest
Van Boxtel hoorwinkels Bladel, gehoorapparaten en gehoortest
Van Boxtel hoorwinkels Gemert, gehoorapparaten en gehoortest

 

beoordeling

4,4/5
22 recensies
Arno Wijlaars
5

Perfect geholpen door Serge van Van Boxtel hoorwinkels. Hier doet men moeite om ook service te geven NA het aankopen van...

Perfect geholpen door Serge van Van Boxtel hoorwinkels. Hier doet men moeite om ook service te geven NA het aankopen van het hoortoestel.

3 maanden geleden
jo
5

Per ongeluk de verkeerde winkel ingelopen niet Beter horen maar van Boxtel hoorwinkel. Mijn schoonzusje wonende binnen d...

Per ongeluk de verkeerde winkel ingelopen niet Beter horen maar van Boxtel hoorwinkel. Mijn schoonzusje wonende binnen de intramurale zorg had problemen met haar hoorapparaat. Zij hebben het probleem direct kosteloos verholpen terwijl het apparaat bij Beter horen was gekocht. Vriendelijk te woord gestaan , nadien na Beter horen gegaan om te vertellen dat het was opgelost echter de toon waarop mensen die binnen kwamen werden aangesproken was niet echt vriendelijk. Wij zijn daarop weggegaan, n wereld van verschil . Complimenten voor van Boxtel.

6 maanden geleden
Nellie van der Pas
5

Goed en netjes alles uitgelegd .

10 maanden geleden
Bekijk alle recensies