Van Boxtel hoorwinkels Venray

Boek een GRATIS gehoortest
Grotestraat 100 , 5801 BH Venray

De openingstijden zijn onveranderd, de reguliere openingstijden gelden.

Inloopuur: 16:00–17:00, op de dagen dat we geopend zijn.

Bezoek de Van Boxtel audicien in Venray

In Venray is Van Boxtel de specialist op het gebied van hooroplossingen. Wij verwelkomen u graag in onze hoorwinkel voor een deskundig advies. Of het nu gaat over gehoorverlies, gehoorbescherming of slimme hulpmiddelen voor slechthorenden, wij helpen u graag. In onze hoorwinkel aan de Grotestraat 100 kunt u altijd binnenlopen zonder afspraak.

Wilt u er zeker van zijn dat onze Triage audicien aanwezig en beschikbaar is, bel dan vooraf even met088 - 52 52 052 of klik hier om een afspraak te maken. Onze audicien helpt u dan graag verder. Wilt u een gratis hoortest laten doen? Maak dan zeker een afspraak zodat de audicien de testcabine voor u kan reserveren.

Wij zien u graag bij onze hoorwinkel in Venray.

Inloopuur Van Boxtel Venray

Op de dagen dat we geopend zijn hebben we van 16.00 tot 17.00 uur een inloopuur in de winkel in Venray. Dat betekent dat u zonder afspraak kunt binnenlopen voor uw service-gerelateerde vragen. Op dit moment kunnen we u in de meeste gevallen direct helpen.

Wilt u weten met wat voor vragen u terecht kunt op het inloopuur? Bekijk dan de webpagina over het inloopuur.

Bereikbaarheid en parkeergelegenheid

U kunt 2 uur gratis parkeren met een parkeerschrijf op de Julianasingel of de Paterstraat. Schuin tegenover onze hoorwinkel zijn drie invalideparkeerplaatsen. Indien deze bezet zijn mag u op de stoep parkeren met een zichtbare invalidekaart samen met de parkeerschijf.

beoordeling

4,5/5
11 recensies
agnes Coemans
5

Geweldig geholpen en opgelost door EMINE!
dankjulliewel.
TOP SERVICE terwijl we niet eens klant waren.

een maand geleden
Anoniem Anoniem
5

Prima winkel

3 jaar geleden
Bekijk alle recensies