Van Boxtel hoorwinkels Venray

Boek een GRATIS gehoortest
Grotestraat 100 , 5801 BH Venray

Zaterdag 18 en 25 mei helaas gesloten.

Tweede Pinksterdag, maandag 20 mei, zijn al onze hoorwinkels gesloten.

Audicien in Venray

Welkom bij de Van Boxtel audicien in Venray. Onze specialisten op het gebied van hooroplossingen helpen u graag met een deskundig advies. Of het nu gaat over gehoorverlies, gehoorbescherming of gehoorapparaten, wij nodigen u van harte uit voor een bezoek aan onze hoorwinkel in Venray!

Waar vindt u onze audiciens in Venray?

U kunt onze hoorwinkel vinden aan de Grotestraat 100 in Venray, op de hoek van de Poststraat en Paterstraat, tegenover restaurant De Stad.

Bereikbaarheid & parkeerinformatie

Onze winkel bevindt zich in een wandelgebied. U kunt 2 uur gratis parkeren met een parkeerschijf aan de Julianasingel of in de Paterstraat. Schuin tegenover de winkel, in de Paterstraat, zijn twee invalideparkeerplaatsen. Indien deze bezet zijn mag u ook op de stoep parkeren met een zichtbare invalidekaart én parkeerschijf.

Onze winkel is ook makkelijk met de fiets, te voet of met het openbaar vervoer te bereiken. De bushalte aan de Prins Bernhardstraat bevindt zich op 2 minuten lopen. Controleer wel van tevoren even uw reisplanner!

Bent u geïnteresseerd in de vrijblijvende gehoortest? Maak dan gerust een afspraak bij één van onze audiciens in Venray. U bent van harte welkom!

Afspraak maken

Inloopuur bij de audicien in Venray

Onze audiciens in Venray zijn vaak druk met hun werkzaamheden, maar weet dat het voor u mogelijk is om zonder afspraak langs te komen met service-gerichte vragen. We hebben hiervoor een speciaal inloopuur. Het inloopuur in Venray is iedere werkdag van 16.00 tot 17:00 uur. In de meeste gevallen kunnen we u direct helpen, maar het kan ook voorkomen dat we een aparte service-afspraak moeten inplannen.

Uw gehoor laten controleren bij de audicien in Venray?

Dat kan! De gehoortest in Venray is vrijblijvend, zodat u kosteloos uw gehoor in kaart kan laten brengen. Onze erkende audicien test uw gehoor met professionele apparatuur. Zo brengen wij het niveau van uw gehoor nauwkeurig in beeld. U maakt een afspraak door te bellen met 088 - 52 52 052 of door op onze website een afspraak te maken.

Als u een afspraak heeft gemaakt voor de gratis gehoortest in Venray, dan reserveren wij de luistercabine voor u.

Vraag hier een gehoortest aan

Waarvoor kunt u terecht bij onze hoorwinkel in Venray?

  Bij onze gecertificeerde audiciens in Venray kunt u terecht voor:

 • Een kosteloze hoortest;
 • Een nieuw gehoorapparaat;
 • Service-afspraken;
 • Onderhoudsproducten voor uw hooroplossing;
 • Randapparatuur voor uw hoortoestel, bijvoorbeeld voor telefonie en televisie;
 • Gehoorbescherming: universeel en op maat gemaakt.

Wanneer kan de audicien van Venray u helpen?

 • Bij het vermoeden dat u minder bent gaan horen;
 • Voor bijstellingen of aanpassingen aan uw hoortoestellen;
 • Als u toe bent aan nieuwe gehoorapparaten;
 • Als uw partner, familielid of een goede vriend(in) gehoorverlies heeft;
 • Voor het beschermen van uw gehoor tijdens het festivalseizoen, motorrijden of zwemmen.

Gehoorapparaten kopen in Venray

In onze hoorwinkel in Venray kunt u natuurlijk terecht voor de aanschaf van nieuwe gehoorapparaten. Onze winkel heeft een breed assortiment hoortoestellen en biedt u een ruime keuze tussen toonaangevende hoortoestelmerken, waaronder Oticon en Bernafon. Bent u op zoek naar een winkel waar u gehoorapparaten kunt kopen in de omgeving van Venray? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Waarom kiezen voor de Van Boxtel audiciens in Venray?

In Venray vinden we servicegerichtheid heel belangrijk.

De wensen en behoeften van onze klanten staan voorop. Wij geloven namelijk dat ieder mens uniek is en dat er geen universele oplossing is voor uw gehoor. Dit motiveert ons om maatwerk te leveren, gebaseerd op uw persoonlijke voorkeur. Hierdoor hopen we dat onze oplossing perfect aansluit op uw levensstijl.

Momenteel helpen we al enorm veel mensen in Venray. Ook buiten Venray zijn er mensen die ons weten te vinden. En daar zijn we best trots op!

Voor veel van onze klanten was onze gratis hoortest het startpunt van de zoektocht naar een geschikte hooroplossing. Mocht u iets merken aan uw gehoor, of twijfelt u over uw gehoor? Dan kunt u hier vrijblijvend een afspraak maken met een van onze audiciens.

Maak een vrijblijvende afspraak

beoordeling

4,1/5
14 recensies
Ank van Baal
5

Zeer vriendelijk geholpen. We kregen antwoord op al onze vragen.

een maand geleden
Bekijk alle recensies