Van Boxtel hoorwinkels Oss

Boek een GRATIS gehoortest
Kruisstraat 18a, 5341 HD Oss

De openingstijden zijn onveranderd, de reguliere openingstijden gelden.

Bezoek de Van Boxtel audicien in Oss

In Oss is Van Boxtel de specialist op het gebied van hooroplossingen. Wij verwelkomen u graag in onze hoorwinkel voor een deskundig advies. Of het nu gaat over gehoorverlies, gehoorbescherming of slimme hulpmiddelen voor slechthorenden, wij helpen u graag. In onze hoorwinkel aan de Kruisstraat 18a kunt u altijd binnenlopen zonder afspraak.

Wilt u er zeker van zijn dat onze Triage audicien aanwezig en beschikbaar is, bel dan vooraf even met > 088 - 52 52 052 of klik hier om een afspraak te maken. Onze audicien helpt u dan graag verder. Wilt u een gratis hoortest laten doen? Maak dan zeker een afspraak zodat de audicien de testcabine voor u kan reserveren.

Wij zien u graag bij onze hoorwinkel in Oss.

Inloopuur Van Boxtel Oss

Op de dagen dat we geopend zijn hebben we van 16.00 tot 17.00 uur een inloopuur in de winkel in Oss. Dat betekent dat u zonder afspraak kunt binnenlopen voor uw service-gerelateerde vragen. Op dit moment kunnen we u in de meeste gevallen direct helpen.

Wilt u weten met wat voor vragen u terecht kunt op het inloopuur? Bekijk dan de webpagina over het inloopuur.

Bereikbaarheid en parkeergelegenheid

Parkeren is mogelijk voor de deur van onze winkel tegen betaling bij de parkeermeter. U kunt ook parkeren op het Jurgensplein (bij de Coop achter het pand), dit kost € 2,50 voor 4 uur en € 4,- voor een hele dag.