Van Boxtel hoorwinkels Amersfoort

Boek een GRATIS gehoortest
Euterpeplein 11A, 3816 NM Amersfoort

Donderdag 11 april geopend tot 15.45 uur.

Al onze hoorwinkels zijn Eerste en Tweede paasdag gesloten.

De Van Boxtel audicien in Amersfoort

In Amersfoort bent u van harte welkom bij de Van Boxtel audicien. Onze specialisten op het gebied van hooroplossingen zullen u verwelkomen en adviseren met een deskundig advies. Of het nu gaat over gehoorverlies, gehoorbescherming of intelligente hulpmiddelen voor uw gehoor. Wij helpen u graag verder. In onze hoorwinkel aan de Europaboulevard 335 in Winkelcentrum De Mare zien we u graag verschijnen!

Waar vindt u onze audiciens in Amersfoort?

In Amersfoort vindt u onze hoorwinkel aan het Euterpeplein op nummer 11A. Dit plein ligt net buiten het centrum, op 1 à 2 kilometer loopafstand.

Bereikbaarheid & parkeerinformatie

Komt u met de auto? Dan vindt u rondom het Euterpeplein parkeerplaatsen waar u met een blauwe kaart gratis kan parkeren (maximaal 2 uur).

Onze winkel is ook makkelijk te voet of met de fiets te bereiken. Op het plein is er voldoende plaats om uw fiets te stallen in de daarvoor bestemde rekken. Tevens is onze hoorwinkel in Amersfoort goed te bereiken met het openbaar vervoer. Maar controleer wel van te voren even uw reisplanner!

Wilt u uw gehoor laten controleren óf een afspraak maken met één van onze audiciens in Amersfoort? Maak hier uw afspraak!

Afspraak maken

Inloopuur bij de Van Boxtel audicien

Onze audiciens in Amersfoort zijn vaak druk met hun werkzaamheden, maar weet dat het ook mogelijk is om zonder afspraak langs te komen. We hebben hiervoor een speciaal inloopuur. Het inloopuur in Amersfoort is iedere werkdag van 16.00 tot 17:00 uur. In de meeste gevallen kunnen we u direct helpen, maar het kan ook voorkomen dat we een aparte service-afspraak moeten inplannen.

Uw gehoor laten controleren bij een erkende audicien in Amersfoort

Dat kan! U kunt bij ons een vrijblijvende afspraak maken voor een gehoortest in Amersfoort. Dit kan in onze winkel, maar ook eenvoudig online. Onze erkende audicien zal uw gehoor gratis testen. U kunt uw afspraak maken door te bellen met 088 - 52 52 052 of door online een afspraak te maken.

Als u een afspraak heeft gemaakt voor een gratis gehoortest in Amersfoort, dan reserveren wij speciaal voor u de luistercabine. Hierin zal de vrijblijvende hoortest plaatsvinden.

Vraag hier een gehoortest aan

Waarvoor kunt u terecht bij onze hoorwinkel Amersfoort?

Bij onze gecertificeerde audiciens in Amersfoort kunt u terecht voor:

 • Een gratis gehoortest;
 • Het aanschaffen van een gehoorapparaat;
 • Uw service-afspraken;
 • Diverse onderhoudsproducten voor uw hooroplossing;
 • Randapparatuur voor uw hoortoestel, bijvoorbeeld voor telefonie en televisie;
 • Gehoorbescherming: universeel en op maat gemaakt.

Wanneer kan de audicien van Amersfoort helpen?

Onze hoorzorgexperts in Amersfoort staan onder meer voor u klaar als u:

 • Het vermoeden heeft minder te kunnen horen;
 • Bijstellingen of aanpassingen aan uw hoortoestellen nodig heeft;
 • Aan nieuwe gehoorapparaten toe bent;
 • Als een familielid of één van uw naasten gehoorverlies heeft;
 • Als u uw gehoor wilt beschermen.

Gehoorapparaten kopen in Amersfoort

In onze hoorwinkel in Amersfoort kunt u natuurlijk terecht voor de aanschaf van nieuwe gehoorapparaten. Onze winkel heeft een breed assortiment hoortoestellen en biedt u een ruime keuze tussen toonaangevende hoortoestelmerken, waaronder Oticon en Bernafon. Bent u op zoek naar een winkel waar u gehoorapparaten kunt kopen in de omgeving van Amersfoort? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Waarom kiezen voor de Van Boxtel audiciens in Amersfoort?

Ons team in Amersfoort staat bekend om haar gastvrijheid. Met onze jarenlange ervaring als hoorzorgexperts weten we precies te achterhalen waar onze klanten behoefte aan hebben. Uiteraard vullen we dit niet zelf in, maar we luisteren vooral naar de behoeften van onze klanten zelf.

Wij vinden dat er geen universele oplossing is voor het gehoor. Daarom geloven we in maatwerk, gebaseerd op uw voorkeur en uw behoeften. Op dit moment helpen we al veel mensen uit Amersfoort, maar er komen ook mensen uit de wijde omtrek richting onze winkel.

Bij Van Boxtel in Amersfoort geloven we in een goede relatie met onze klanten zodat ons maatwerk perfect aansluit op uw levensstijl. Wij hebben gemerkt dat de gratis gehoortest voor veel mensen het startpunt is voor het vinden van de juiste hooroplossing. Mocht u iets merken aan uw gehoor? Of twijfelt uw over uw gehoor? Dan kunt u hier vrijblijvend een afspraak maken.

Maak een vrijblijvende afspraak

beoordeling

4,1/5
17 recensies
Micha van Dijk
5

Goed en snel geholpen!

7 maanden geleden
Bea Kok
5

Goede service. Kapot hoortoestel snel gemaakt.

9 maanden geleden
Anna Rolf
4

Eenmalige vraag om extra service, mocht ik ontvangen. Blij mee, dank je wél.

4 jaar geleden
Bekijk alle recensies