Van Boxtel hoorwinkels Amsterdam-Noord

Boek een GRATIS gehoortest
Bezaanjachtplein 267, 1034 CR Amsterdam

Tweede Pinksterdag, maandag 20 mei, zijn al onze hoorwinkels gesloten.

Audicien in Amsterdam Noord

De Van Boxtel audicien in Amsterdam Noord heet u van harte welkom. Onze specialisten op het gebied van hooroplossingen helpen u graag met een deskundig advies. Of het nu gaat over gehoorverlies, gehoorbescherming of moderne hooroplossingen. Geen probleem! Bij onze audiciens in Amsterdam Noord zien we u graag verschijnen.

Van Boxtel hoorwinkels Banne Centrum Amsterdam

Waar vindt u onze audiciens in Amsterdam Noord?

U vindt onze hoorwinkel in de wijk Banne Buiksloot in het overdekte Banne Centrum. Dit winkelcentrum is één van de modernste winkelcentra van Amsterdam en we zijn blij dat we hier zijn gevestigd. De Van Boxtel hoorwinkel van Amsterdam Noord is een Shop-in-Shop bij de Pearle Opticien. Zo zit er zowel een optiek als een hoorwinkel onder één dak.

hoorwinkel amsterdam noord

Bereikbaarheid & parkeerinformatie

Wij zijn goed te bereiken met de auto. Rondom het Banne Centrum vindt u verschillende parkeergelegen. In de parkeergarage geldt dat u het eerste uur gratis kan parkeren.

Het winkelcentrum is makkelijk met de fiets, te voet of met het openbaar vervoer te bereiken. Controleer wel van tevoren even uw reisplanner!

Wilt u uw gehoor laten controleren óf een afspraak maken met één van onze audiciens in Amsterdam Noord? Maak hier uw afspraak!

Afspraak maken

Inloopuur bij de Van Boxtel audicien

Onze audiciens in Amsterdam Noord zijn vaak druk met hun werkzaamheden, maar weet dat het mogelijk is om zonder afspraak langs te komen. We hebben hiervoor een speciaal inloopuur. Het inloopuur in Amsterdam Noord is iedere werkdag van 16.00 tot 17:00 uur. In de meeste gevallen kunnen we u direct helpen, maar het kan ook voorkomen dat we een aparte service-afspraak moeten inplannen.

Uw gehoor laten controleren bij een audicien in Amsterdam Noord

Dat kan! U kunt bij ons vrijblijvend een afspraak maken voor een hoortest in Amsterdam Noord. Onze erkende audicien zal uw gehoor gratis testen. U kunt een afspraak maken door te bellen met 088 - 52 52 052 of door hier op onze website een afspraak te maken.

Als u een afspraak heeft gemaakt voor een gratis gehoortest in Amsterdam Noord, dan reserveren wij speciaal voor u de luistercabine. Hierin zal de vrijblijvende hoortest plaatsvinden.

Vraag hier een gehoortest aan

Waarvoor kunt u terecht bij onze hoorwinkel Amsterdam Noord?

Bij onze erkende audiciens in Amsterdam Noord kunt u terecht voor:

 • Een gratis gehoortest;
 • Het aanschaffen van een gehoorapparaat;
 • Uw service-afspraken;
 • Diverse onderhoudsproducten voor uw hooroplossing;
 • Randapparatuur voor uw hoortoestel, bijvoorbeeld voor telefonie en televisie;
 • Gehoorbescherming: universeel en op maat gemaakt.

Van Boxtel hoorwinkels Amsterdam Noord

Wanneer kan de audicien van Amsterdam Noord u helpen?

Onze hoorzorgexperts in Amsterdam Noord staan onder meer voor u klaar als u:

 • Het vermoeden heeft minder te kunnen horen;
 • Bijstellingen of aanpassingen aan uw hoortoestellen nodig heeft;
 • Aan nieuwe gehoorapparaten toe bent;
 • Als een familielid of één van uw naasten gehoorverlies heeft;
 • Als u uw gehoor wilt beschermen.

Gehoorapparaten kopen in Amsterdam Noord

In onze hoorwinkel in Amsterdam Noord kunt u natuurlijk terecht voor de aanschaf van nieuwe gehoorapparaten. Onze winkel heeft een breed assortiment hoortoestellen en biedt u een ruime keuze tussen toonaangevende hoortoestelmerken, waaronder Oticon en Bernafon. Bent u op zoek naar een winkel waar u gehoorapparaten kunt kopen in de omgeving van Amsterdam Noord? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Waarom kiezen voor de Van Boxtel audiciens in Amsterdam Noord?

De audiciens in Amsterdam Noord staan bekend om hun servicegerichtheid.

Met jarenlange ervaring als hoorzorgexperts weten we precies te achterhalen waar onze klanten behoefte aan hebben. Uiteraard vullen we dit niet zelf in, want we luisteren vooral naar de wensen van onze klanten zelf.

Wij hebben eigenlijk maar één uitgangspunt: “Er is geen universele oplossing voor het gehoor van mensen.” Daarom geloven we in maatwerk, gebaseerd op uw voorkeur en uw behoeften. We helpen al veel mensen in Amsterdam Noord. Er komen zelfs mensen naar ons toe uit de wijde omtrek. Daar zijn we best trots op.

Bij Van Boxtel in Amsterdam Noord geloven we in een goede relatie met onze klanten zodat het door ons geleverde maatwerk perfect aansluit op uw levensstijl. Wij hebben gemerkt dat de gratis gehoortest voor veel mensen het startpunt is voor het vinden van de juiste hooroplossing. Mocht u iets merken aan uw gehoor? Of twijfelt uw over uw gehoor? Dan kunt u hier vrijblijvend een afspraak maken.

Maak een vrijblijvende afspraak

beoordeling

4,6/5
20 recensies
E
5

Ben ontzettend goed geholpen
Door de heer haastert
Wat een vriendelijk ontvangst
En zeer kundig
Fijne wi...

Ben ontzettend goed geholpen
Door de heer haastert
Wat een vriendelijk ontvangst
En zeer kundig
Fijne winkel om te komen

4 maanden geleden
Jan Sneijders
5

Vanwege een breuk in een draadje van mijn gehoorapparaat ben ik 29/8/2023 naar audicien v Boxtel Amsterdam Noord geweest...

Vanwege een breuk in een draadje van mijn gehoorapparaat ben ik 29/8/2023 naar audicien v Boxtel Amsterdam Noord geweest. Ik ben daar enorm goed geholpen door een vriendelijke medewerker die ontdekte dat beide draadjes en speakers voor mijn oren beter langer kunnen zijn, zo gezegd zo gedaan. Ik heb nu het gehoorapparaat de hele dag in en merk dat de gehoorapparaten blijven zitten en het gehoor beter is. Ik ben blij en dank nogmaals de v Boxtel zeer kundigen medewerker hiervoor.

8 maanden geleden
harry timmerman
5

Geen verkooppraatjes, maar goede en duidelijke voorlichting van de vriendelijke audicien bij van Boxtel Amsterdam Noord.

9 maanden geleden
Bekijk alle recensies