Van Boxtel hoorwinkels Amsterdam-Noord

Boek een GRATIS gehoortest
Bezaanjachtplein 267, 1034 CR Amsterdam

De openingstijden zijn onveranderd, de reguliere openingstijden gelden.

Inloopuur: 16:00–17:00, op de dagen dat we geopend zijn.

Bezoek de Van Boxtel audicien in Amsterdam Noord

In Amsterdam Noord is Van Boxtel de specialist op het gebied van hooroplossingen. Wij verwelkomen u graag in onze hoorwinkel voor een deskundig advies. Of het nu gaat over gehoorverlies, gehoorbescherming of slimme hulpmiddelen voor slechthorenden, wij helpen u graag.

Shop in shop bij Pearle Opticiens

hoorwinkel amsterdam noord

Wij zijn gevestigd in het pand van Pearle Opticiens aan de Bezaanjachtplein 267. U kunt natuurlijk altijd even binnenlopen. Maar wilt u er zeker van zijn dat onze Triage audicien aanwezig en beschikbaar is, bel dan vooraf even met 088 - 52 52 052 of klik hier om een afspraak te maken. Onze audicien helpt u dan graag verder. Wilt u een gratis hoortest laten doen? Maak dan zeker een afspraak zodat de audicien de testcabine voor u kan reserveren. Bij Pearle kunt u een oogmeting laten doen.

Wij zien u graag bij onze hoorwinkel in Amsterdam Noord.

Bereikbaarheid en parkeergelegenheid

In de parkeergarage onder het winkelcentrum kunt u het eerste uur gratis parkeren. Op het plein naast het winkelcentrum kunt u met parkeerschijf een half uur gratis parkeren.

Inloopuur Van Boxtel Amsterdam Noord

Op de dagen dat we geopend zijn hebben we van 16.00 tot 17.00 uur een inloopuur in de winkel in Amsterdam Noord. Dat betekent dat u zonder afspraak kunt binnenlopen voor uw service-gerelateerde vragen. Op dit moment kunnen we u in de meeste gevallen direct helpen.

Wilt u weten met wat voor vragen u terecht kunt op het inloopuur? Bekijk dan de webpagina over het inloopuur.

beoordeling

4,6/5
18 recensies
Karel Drenth
5

Top goede winkel word ook altijd goed geholpen door het personeel zelfs door het personeel van de brillenwinkel

5 maanden geleden
René de Groot
4

Prima zaak voor hoorapparaten met deskundig en behulpzaam personeel.

een jaar geleden
Tamira IJpma
5

Mijn moeder werd netjes en kundig behandeld. En ook toen bleek dat ze nog geen gehoorondersteuning nodig had en ze dus n...

Mijn moeder werd netjes en kundig behandeld. En ook toen bleek dat ze nog geen gehoorondersteuning nodig had en ze dus niks aan ons kon verkopen, heeft ze toch nog de tijd genomen om een extra gevoeligheidstest te doen 🙂

een jaar geleden
Bekijk alle recensies