Van Boxtel hoorwinkels Rotterdam Hesseplaats

Boek een GRATIS gehoortest
Hesseplaats 185, 3069 EA Rotterdam

Inloopuur: 16:00–17:00, op de dagen dat we geopend zijn.

Dé audicien van Rotterdam Hesseplaats

Kom langs bij de Van Boxtel audicien in het Rotterdamse winkelcentrum Hesseplaats. Wij zijn de lokale hoorzorgexpert in het stadsdeel Rotterdam Prins Alexander. U vindt onze hoorwinkel in winkelcentrum Hesseplaats 185. In onze vestiging in de wijk Rotterdam Ommoord proberen we u en uw gehoor zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Waar kunt de hoorwinkel Rotterdam Hesseplaats vinden?

Audicienswinkel Rotterdam Hesseplaats

Onze audiciens zijn gevestigd in winkelcentrum Hesseplaats op nummer 185 in Rotterdam. Het stadsdeel waar onze vestiging gevestigd zit heet Rotterdam Prins Alexander en de wijk heet Rotterdam Ommoord.

Bereikbaarheid & parkeerinformatie

U kunt onze audicien vinden in winkelcentrum Hesseplaats in de Rotterdamse wijk Ommoord. Het winkelcentrum heeft een eigen parkeerplaats waar u voor maximaal 3 uur gratis kunt parkeren met een blauwe parkeerkaart.

Let op, als u ons adres invoert op uw navigatie, dan komt u naar alle waarschijnlijkheid aan de achterzijde van onze hoorwinkel of het winkelcentrum uit. U moet dan omlopen om onze winkel te bereiken. U zou daarom in eerste instantie de parkeerplaats van Winkelcentrum Hesseplaats op uw navigatie kunnen invoeren en vervolgens pas het adres van onze winkel zodat u te voet verder kunt.

Bent u van plan om met het openbaar vervoer te komen? Dan kunt u het best uw reisplanner raadplegen.

Hoorwinkel Rotterdam Hesseplaats

Inloopuur bij de Van Boxtel audicien

Onze winkel Rotterdam Hesseplaats heeft ook een inloopuur waar u terecht kunt met uw service gerelateerde vragen. U kunt van 16:00 tot 17:00 uur zonder afspraak binnenwandelen voor al uw servicevragen. In de meeste gevallen kunnen we u ter plekke helpen, maar het kan voorkomen dat we een aparte service-afspraak moeten inplannen.

Een afspraak met onze audicien in Rotterdam Ommoord

U bent van harte welkom voor het maken van een afspraak in onze hoorwinkel in winkelcentrum Hesseplaats. Het is echter ook mogelijk om vanuit huis een afspraak te maken bij de audicien van Rotterdam Hesseplaats. U kunt u bellen met 088 - 52 52 052 of u kunt via onze website een afspraak maken.

Wilt u een gratis hoortest doen in Rotterdam? Vergeet dan zeker niet om een afspraak te maken. Wij reserveren speciaal voor u de gehoortestcabine.

Maak hier uw afspraak

Waarvoor kunt u terecht bij onze hoorwinkel Rotterdam Hesseplaats?

 • Gratis gehoortest
 • Service afspraken
 • De aanschaf van onderhoudsproducten
 • Randapparatuur voor uw hoortoestel: telefonie en televisie
 • Gehoorbescherming: universeel of op maat gemaakt.

De audicien van Rotterdam Prins Alexander

Wanneer kan de hoorzorgexpert van Rotterdam Hesseplaats helpen?

 • Als denkt minder te kunnen horen
 • Bijstellingen aan uw gehoorapparaten
 • Voor een nieuw gehoorapparaat
 • Als een naasten van u gehoorverlies heeft
 • Gehoorbescherming

Wanneer doet u een gehoortest bij de audicien van Rotterdam Hesseplaats?

Om op deze vraag antwoord te geven kunt u eerst zelf een klein testje doen. U kunt namelijk de volgende vragen beantwoorden om erachter te komen of een hoortest iets voor u kan betekenen.

 • Heeft u het idee dat uw gehoor is veranderd?
 • Heeft u moeite om gesprekken met anderen aan te gaan of te volgen?
 • Zet u uw televisie harder dan voorheen?
 • Bent u 55 jaar of ouder?
 • Is uw gehoor nog niet getest in het afgelopen jaar?

Als u één van deze vragen met ‘Ja’ kunt beantwoorden, dan kan dit duiden op beginnend gehoorverlies. Op dat moment adviseren wij om uw gehoor te laten testen bij onze audicien in Rotterdam. Dit is immers gratis en geheel vrijblijvend.

Gehoorverlies ontstaat in de meeste gevallen geleidelijk. Hierom komen ze er pas na lange tijd achter. Het is aan te raden om gehoorverlies te behandelen, zelfs wanneer u last heeft van een klein gehoorverlies. Voor mensen is het immers een basisbehoefte om in contact te blijven met de mensen om u heen.

Wilt u meer weten over gehoorverlies, neem dan gerust contact op met onze hoorzorgexpert van Rotterdam Hesseplaats of lees er meer over op onze pagina over gehoorverlies.

Waarom kiezen voor Van Boxtel Rotterdam Hesseplaats?

Ons team in Rotterdam houdt is enorm behulpzaam en gastvrij. We staan altijd voor u klaar en doen er alles aan om zo veel mogelijk mensen beter te laten horen. Daarnaast helpen we veel mensen met gehoorproblemen woonachtig in stadsdeel Rotterdam Prins Alexander.

Ook kiest u voor ons omdat we beschikken over deskundigheid in het audiciensvak en vanwege onze persoonlijke aanpak. We zijn erg begaan met u als persoon en we zijn gemotiveerd om u te helpen bij uw zoektocht naar de juiste hooroplossing. Het startpunt van uw zoektocht is vaak een gehoortest.

Plan uw gratis gehoortest

beoordeling

4,5/5
16 recensies
Willy Stahlie
5

Zeer tevreden.!,!

een week geleden
Hennie Visscher
5

Ik ben zeer tevreden met mijn nieuwe hoortoestel. Zeer goede uitleg je bent gelijk blij met de eerste informatie die e...

Ik ben zeer tevreden met mijn nieuwe hoortoestel. Zeer goede uitleg je bent gelijk blij met de eerste informatie die erg kundig is. Nu de laatste afspraak en weer goed uitgelegd hoe goed schoon te maken etc. Dus bedankt

2 maanden geleden
Ilya
5

Ik wil graag mijn ervaring delen over mijn bezoek aan Van Boxtel in Rotterdam (Hesseplaats) vandaag. Ik heb daar een hoo...

Ik wil graag mijn ervaring delen over mijn bezoek aan Van Boxtel in Rotterdam (Hesseplaats) vandaag. Ik heb daar een hoortoestel gekocht voor mijn moeder en ik ben enorm tevreden over de service die ik heb ontvangen. Priscilla heeft ons echt vriendelijk en vakkundig geholpen, en daar ben ik haar enorm dankbaar voor.

3 maanden geleden
Bekijk alle recensies