Van Boxtel hoorwinkels Maassluis

Boek een GRATIS gehoortest
Arthur van Schendelstraat 2 , 3141 AS Maassluis

Dinsdag 14 mei geopend tot 15.30 uur.

Tweede Pinksterdag, maandag 20 mei, zijn al onze hoorwinkels gesloten.

De audicien in Maassluis

U bent van harte welkom bij de Van Boxtel audicien in Maassluis. U vindt onze hoorwinkel aan de Arthur van Schendelstraat 2, gelegen aan de grote parkeerplaats achter het centrum. Onze audiciens in Maassluis proberen u en uw gehoor zo goed mogelijk te helpen!

Waar vindt u onze audiciens in Maassluis?

Audicien in Maassluis

Onze audiciens zijn te vinden aan de Arthur van Schendelstraat 2, achter het centrum van Maassluis. Onze hoorwinkel is makkelijk te vinden omdat we zijn gevestigd op de hoek van het gebouw.

Bereikbaarheid & parkeerinformatie

Bent u van plan om met de auto te komen? Dan kunt u bij onze hoorwinkel in Maassluis gratis parkeren aan de Arthur van Schendelstraat.

Let wel op als u een plekje heeft gevonden op de grote parkeerplaats (aan de Anne de Vriesstraat en de Boogertstraat). Hier dient u een blauwe kaart te gebruiken. U kunt hiermee maximaal 2,5 uur gratis parkeren op deze parkeerplaats.

Bovendien is onze winkel ook goed te voet of op de fiets te bereiken. Komt u met het openbaar vervoer? Dan raden wij u aan om uw routeplanner te adviseren voor de meest actuele reisinformatie.

Inloopuur bij de Van Boxtel audicien

Onze audiciens zijn altijd volop in de weer, maar het is ook gewoon mogelijk om zonder afspraak binnen te wandelen. Hiervoor heeft onze hoorwinkel in Maassluis een inloopuur waar u terecht kunt met uw service gerelateerde vragen. Van 16:00 tot 17:00 uur kunt u zonder afspraak langskomen voor uw servicevragen. In de meeste gevallen kunnen we u direct helpen, maar het kan voorkomen dat we een aparte service-afspraak moeten inplannen.

Een afspraak met onze audicien in Maassluis

U bent altijd welkom voor het maken van een afspraak bij onze audicien in Maassluis. U kunt hier eenvoudig een afspraak maken om uw gehoor te laten controleren. Daarnaast is het ook mogelijk om vanuit huis een afspraak te maken bij de audicien van Maassluis. U kunt bellen met 088 - 52 52 052 of u kunt via onze website een afspraak maken.

Wilt u een gratis hoortest doen in Maassluis? Vergeet dan niet om een afspraak te maken. Wij reserveren dan speciaal voor u de cabine voor de gehoortest.

Maak hier uw afspraak

Waarvoor kunt u terecht bij onze hoorwinkel Maassluis?

 • Gratis gehoortest
 • Service-afspraken
 • De aanschaf van onderhoudsproducten
 • Randapparatuur voor uw hoortoestel: telefonie en televisie
 • Gehoorbescherming: universeel of op maat gemaakt.

Wanneer kan de audicien van Maassluis helpen?

 • Als denkt minder te kunnen horen
 • Bijstellingen aan uw gehoorapparaten
 • Voor een nieuw gehoorapparaat
 • Als een naasten van u gehoorverlies heeft
 • Gehoorbescherming

Gehoortest in Maassluis

Wanneer is een gehoortest in Maassluis relevant voor u?

Om erachter te komen of een gehoortest in Maassluis relevant voor u is, kunt u eerst zelf een testje doen. U kunt namelijk de volgende vragen beantwoorden om erachter te komen of een hoortest in Maassluis iets voor u kan betekenen.

 • Heeft u het idee dat uw gehoor is veranderd?
 • Bent u 55 jaar of ouder?
 • Heeft u moeite om gesprekken met anderen aan te gaan of te volgen?
 • Is uw gehoor nog niet getest in het afgelopen jaar?
 • Zet u uw televisie harder dan voorheen?

Als u één van deze vragen met ‘Ja’ kunt beantwoorden, dan kan het duiden op beginnend gehoorverlies. In dat geval adviseren wij om uw gehoor te laten testen bij onze audicien in Maassluis. Dit is immers gratis en geheel vrijblijvend.

Gehoorverlies ontstaat in de meeste gevallen geleidelijk. Hierom komen ze er pas na lange tijd achter. Het is aan te raden om gehoorverlies te behandelen, zelfs wanneer u last heeft van een klein gehoorverlies. Voor mensen is het immers een basisbehoefte om in contact te blijven met de mensen om u heen.

Wilt u meer weten over gehoorverlies, neem dan gerust contact op met onze hoorzorgexpert van Maassluis of lees er meer over op onze pagina over gehoorverlies.

Hoorwinkel Maassluis

Waarom kiezen voor Van Boxtel hoorwinkels Maassluis?

Ons team in Maassluis is enorm behulpzaam. We proberen iedereen te helpen met hun gehoor en we begrijpen dat er geen universele oplossing is voor ieders gehoor. Daarom houden we van maatwerk, gebaseerd op uw voorkeur en behoeften. Op dit moment helpen we al veel mensen in Maassluis en omstreken.

Ook kiest u voor ons omdat we beschikken over deskundigheid in het audiciensvak en vanwege onze persoonlijke aanpak. We zijn erg begaan met u als persoon en we zijn gemotiveerd om u te helpen bij uw zoektocht naar de juiste hooroplossing. Het startpunt van uw zoektocht is vaak een gehoortest.

Plan uw gratis gehoortest