Van Boxtel hoorwinkels Haarlem

Boek een GRATIS gehoortest
Julianapark 50, 2022 AB Haarlem

Dinsdag 3 oktober is de winkel geopend tussen 09.30 en 16.00 uur.

Inloopuur: 16:00–17:00, op de dagen dat we geopend zijn.

Audicien in Haarlem

Welkom bij de Van Boxtel audicien in Haarlem. Onze hoorzorgexperts helpen u graag met een deskundig advies. Of het nu gaat over gehoorverlies, gehoorbescherming of moderne hooroplossingen. Geen enkel probleem, want bij ons bent u van harte welkom!

Waar vindt u onze audiciens in Haarlem?

U kunt onze hoorwinkel vinden in de Indischewijk in Haarlem. Vanuit het centrum gezien, ligt deze wijk achter het station.

Bereikbaarheid & parkeerinformatie

Wij zijn goed te bereiken met een auto. Vlakbij onze winkel kunt u betaald parkeren. Let wel, u kunt enkel met een betaalpas betalen. Ook kunt u (betaald) parkeren op het parkeerterrein bij het Soendaplein. Als u voor minimaal 15 euro boodschappen doet bij de Albert Heijn, kunt u bij het parkeerterrein van het Soendaplein de eerste 2 uur gratis parkeren.

Ook is de winkel eenvoudig te bereiken op de fiets, maar ook te voet en met het openbaar vervoer. Mocht u het openbaar vervoer gebruiken, plan dan uw reis met uw reisplanner.

U kunt een vrijblijvende hoortest doen in Haarlem om uw gehoor te laten controleren. Maak direct uw afspraak!

Afspraak maken

Inloopuur bij de audicien in Haarlem

Onze audiciens in Haarlem zijn vaak druk in de weer. Toch is het mogelijk om zonder afspraak langs te komen. Hiervoor is het inloopuur in het leven geroepen. Het inloopuur in Haarlem is iedere werkdag van 16.00 tot 17:00 uur. Vaak kunnen we u direct helpen. Het kan echter ook voorkomen dat we een service-afspraak moeten inplannen vanwege de drukte.

Uw gehoor laten controleren bij de audicien in Haarlem?

Dat kan! De gehoortest in Haarlem is vrijblijvend zodat u kosteloos uw gehoor in kaart kan laten brengen. Onze erkende audicien test uw gehoor met professionele apparatuur. U kunt een afspraak maken door te bellen met 088 - 52 52 052 of door op onze website een afspraak te maken.

Als u een afspraak heeft gemaakt voor de gratis gehoortest in Haarlem, dan reserveren wij de luistercabine voor u.

Vraag hier een gehoortest aan

Waarvoor kunt u terecht bij onze hoorwinkel in Haarlem?

 • Een kosteloze hoortest;
 • Een nieuw gehoorapparaat;
 • Service-afspraken;
 • Onderhoudsproducten voor uw hooroplossing;
 • Randapparatuur voor uw hoortoestel, bijvoorbeeld voor telefonie en televisie;
 • Gehoorbescherming: universeel en op maat gemaakt.

Wanneer kan de audicien van Haarlem u helpen?

 • Bij het vermoeden dat u minder bent gaan horen;
 • Voor bijstellingen of aanpassingen aan uw hoortoestellen;
 • Als u toe bent aan nieuwe gehoorapparaten;
 • Als uw partner, familielid of een goede vriend(in) gehoorverlies heeft;
 • Voor het beschermen van uw gehoor tijdens het festivalseizoen, motorrijden of zwemmen.

Gehoorapparaten kopen in Haarlem

In onze hoorwinkel in Haarlem kunt u natuurlijk terecht voor de aanschaf van nieuwe gehoorapparaten. Onze winkel heeft een breed assortiment hoortoestellen en biedt u een ruime keuze tussen toonaangevende hoortoestelmerken, waaronder Oticon en Bernafon. Bent u op zoek naar een winkel waar u gehoorapparaten kunt kopen in de omgeving van Haarlem? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Waarom kiezen voor de Van Boxtel audiciens in Haarlem?

Bij ons in Haarlem staat klantvriendelijkheid hoog in het vaandel.

Wij hechten veel waarde aan de wensen en behoeften van onze klanten. Wij geloven namelijk dat ieder gehoor uniek is en dat er geen universele oplossing is voor uw gehoor. Dit motiveert ons om maatwerk te leveren, gebaseerd op uw voorkeur. Hierdoor hopen we dat onze oplossing perfect aansluit op uw levensstijl.

Momenteel helpen we al enorm veel mensen in Haarlem. Ook buiten Haarlem zijn er mensen die naar ons toe komen. En daar zijn we best trots op. Voor veel van deze mensen is de gratis hoortest het startpunt van hun zoektocht naar een geschikte hooroplossing.

Heeft u een verandering aan uw gehoor opgemerkt? Of twijfelt u wel eens over uw gehoor? Maak dan hier een vrijblijvende afspraak in onze hoorwinkel in Haarlem.

Maak een vrijblijvende afspraak

beoordeling

4,5/5
10 recensies
adele gilles
5

Goede kwaliteit ,vriendelijke mensen,we zijn geen nummer,staan direct klaar,en de prijs is netjes,kleur zelf uit te kiez...

Goede kwaliteit ,vriendelijke mensen,we zijn geen nummer,staan direct klaar,en de prijs is netjes,kleur zelf uit te kiezen,al met al ben ik zeer tevreden over de zorg en behandeling advies en uitleg

in de afgelopen week
Jacob van der plas
5

In ieder geval goede service, vriendelijke bediening, niets mis mee.

2 jaar geleden
Bekijk alle recensies