Van Boxtel hoorwinkels Haarlem

Boek een GRATIS gehoortest
Julianapark 50, 2022 AB Haarlem

De winkel is donderdag 30 maart geopend tot 15.45 uur.

Inloopuur: 16:00–17:00, op de dagen dat we geopend zijn.

Bezoek de Van Boxtel audicien in Haarlem

In Haarlem is Van Boxtel de specialist op het gebied van hooroplossingen. Wij verwelkomen u graag in onze hoorwinkel voor een deskundig advies. Of het nu gaat over gehoorverlies, gehoorbescherming of slimme hulpmiddelen voor slechthorenden, wij helpen u graag.  In onze hoorwinkel aan de Julianapark 50 kunt u altijd binnenlopen zonder afspraak. Maar wilt u er zeker van zijn dat onze Triage audicien aanwezig en beschikbaar is, bel dan vooraf even met  088 - 52 52 052 of klik hier om een afspraak te maken. Onze audicien helpt u dan graag verder. Wilt u een gratis hoortest laten doen? Maak dan zeker een afspraak zodat de audicien de testcabine voor u kan reserveren.

Wij zien u graag bij onze hoorwinkel in Haarlem.

Inloopuur Van Boxtel Haarlem

Op de dagen dat we geopend zijn hebben we van 16.00 tot 17.00 uur een inloopuur in de winkel in Haarlem. Dat betekent dat u zonder afspraak kunt binnenlopen voor uw service-gerelateerde vragen. Op dit moment kunnen we u in de meeste gevallen direct helpen.

Wilt u weten met wat voor vragen u terecht kunt op het inloopuur? Bekijk dan de webpagina over het inloopuur.

Bereikbaarheid en parkeergelegenheid

Voor de deur van onze winkel kunt u betaald parkeren. Daarnaast is het mogelijk om om 2 uur gratis te parkeren bij de Albert Heijn als u voor minimaal € 15,- boodschappen doet. Komt u met het openbaar vervoer? Lijnbus 3 en 75 stoppen bij de bushalte 40 meter verderop.

Google beoordeling

4,2/5
11 recensies
Jacob van der plas
5

In ieder geval goede service, vriendelijke bediening, niets mis mee.

2 jaar geleden
Carola
5

Zeer vriendelijk personeel!

2 jaar geleden
bert kruithof
5

Goede uitleg, perfect geholpen door bekwaam personeel

3 jaar geleden
Bekijk alle recensies