Routebeschrijving

Haarlem

Julianapark 50
2022 AB Haarlem
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Maak een afspraak
Donderdag 5 december (Sinterklaasavond) is de winkel om 16:00 uur gesloten.

Van Boxtel hoorwinkel Haarlem

In Haarlem is Van Boxtel de specialist op het gebied van hooroplossingen. Wij verwelkomen u graag in onze hoorwinkel voor een deskundig advies. Of het nu gaat over gehoorverlies, gehoorbescherming of slimme hulpmiddelen voor slechthorenden, wij helpen u graag.  In onze hoorwinkel aan de Julianapark 50 kunt u altijd binnenlopen zonder afspraak. Maar wilt u er zeker van zijn dat onze Triage audicien aanwezig en beschikbaar is, bel dan vooraf even met 088 – 52 52 052 of klik hier om een afspraak te maken. Onze audicien helpt u dan graag verder. Wilt u een gratis hoortest laten doen? Maak dan zeker een afspraak zodat de audicien de testcabine voor u kan reserveren.

Wij zien u graag bij onze hoorwinkel in Haarlem.

Service-uur Van Boxtel Haarlem

Wij hebben maandag t/m vrijdag van 13.00 tot 14.00 uur een servicemoment. Wij kunnen u dan met de meest voorkomende vragen of problemen helpen.

 

Bereikbaarheid en parkeergelegenheid

Voor de deur kunt u betaald parkeren. Het is ook mogelijk om om 2 uur gratis te parkeren bij de Albert Heijn (als u voor € 15,- boodschappen doet). Lijnbus 3 en 75 stoppen op 40 meter afstand.