Van Boxtel hoorwinkels Den Haag

Boek een GRATIS gehoortest
Frederikstraat 959, 2514 LJ Den Haag

Vrijdag 10 mei helaas gesloten.

Tweede Pinksterdag, maandag 20 mei, zijn al onze hoorwinkels gesloten.

Dé audicien van Den Haag

U bent van harte welkom bij de Van Boxtel audicien in Den Haag. U vindt onze hoorwinkel aan de Frederikstraat 959, in de prachtige wijk Willemspark. Onze audiciens in Den Haag proberen u en uw gehoor zo goed mogelijk te helpen!

Waar vindt u onze audiciens in Den Haag?

Audicien in Den Haag

Onze audiciens zijn te vinden in de Frederikstraat 959 in de wijk Willemspark nabij het centrum van Den Haag.

Bereikbaarheid & parkeerinformatie

Bij onze hoorwinkel in Den Haag kunt u voor de deur betaald parkeren. U kunt gewoon navigeren naar ons adres en als u bent gearriveerd kunt u het hofje oprijden waar onze winkel zit gevestigd. Let wel op dat u niet parkeert op het eigen terrein of op de inrit hiervan. Ook kunt u de winkel eenvoudig te voet of met de fiets bereiken. Aan het begin en aan het eind van het hofje kunt u eventueel uw fiets stallen in de daarvoor bestemde fietsenrekken. Komt u met het openbaar vervoer? Dan raden wij u aan om uw routeplanner te adviseren voor de meest actuele reisinformatie.

Audicien in omgeving Den Haag

Inloopuur bij de Van Boxtel audicien

U hoeft niet altijd een afspraak te maken, want onze hoorwinkel in Den Haag heeft ook een inloopuur waar u terecht kunt met uw service gerelateerde vragen. Van 16:00 tot 17:00 uur kunt u zonder afspraak langskomen voor uw servicevragen. In de meeste gevallen kunnen we u direct helpen, maar het kan voorkomen dat we een aparte service-afspraak moeten inplannen.

Een afspraak met onze audicien in Den Haag

U bent altijd welkom voor het maken van een afspraak bij onze audicien in Den Haag. U kunt hier eenvoudig een afspraak maken om uw gehoor te laten controleren. Daarnaast is het ook mogelijk om vanuit huis een afspraak te maken bij de audicien van Den Haag. U kunt bellen met 088 - 52 52 052 of u kunt via onze website een afspraak maken.

Wilt u een gratis hoortest doen in Den Haag? Vergeet dan niet om een afspraak te maken. Wij reserveren dan speciaal voor u de cabine voor de gehoortest.

Maak hier uw afspraak

Waarvoor kunt u terecht bij onze hoorwinkel Den Haag?

 • Gratis gehoortest
 • Service-afspraken
 • De aanschaf van onderhoudsproducten
 • Randapparatuur voor uw hoortoestel: telefonie en televisie
 • Gehoorbescherming: universeel of op maat gemaakt.

Wanneer kan de audicien van Den Haag helpen?

 • Als denkt minder te kunnen horen
 • Bijstellingen aan uw gehoorapparaten
 • Voor een nieuw gehoorapparaat
 • Als een naasten van u gehoorverlies heeft
 • Gehoorbescherming

Wanneer is een gehoortest in Den Haag relevant voor u?

Om erachter te komen of een gehoortest in Den Haag relevant voor u is, kunt u eerst zelf een testje doen. U kunt namelijk de volgende vragen beantwoorden om erachter te komen of een hoortest in Den Haag iets voor u kan betekenen.

 • Heeft u het idee dat uw gehoor is veranderd?
 • Bent u 55 jaar of ouder?
 • Heeft u moeite om gesprekken met anderen aan te gaan of te volgen?
 • Is uw gehoor nog niet getest in het afgelopen jaar?
 • Zet u uw televisie harder dan voorheen?

Als u één van deze vragen met ‘Ja’ kunt beantwoorden, dan kan het duiden op beginnend gehoorverlies. In dat geval adviseren wij om uw gehoor te laten testen bij onze audicien in Den Haag. Dit is immers gratis en geheel vrijblijvend.

Gehoorverlies ontstaat in de meeste gevallen geleidelijk. Hierom komen ze er pas na lange tijd achter. Het is aan te raden om gehoorverlies te behandelen, zelfs wanneer u last heeft van een klein gehoorverlies. Voor mensen is het immers een basisbehoefte om in contact te blijven met de mensen om u heen.

Wilt u meer weten over gehoorverlies, neem dan gerust contact op met onze hoorzorgexpert van Den Haag of lees er meer over op onze pagina over gehoorverlies.

Waarom kiezen voor Van Boxtel hoorwinkels Den Haag?

Audiciens in Den Haag

In Den Haag onderscheiden we ons met de werkwijze waarop we mensen helpen met hun gehoor. We proberen u zo goed mogelijk te helpen en zullen daarom vragen waar u behoefte aan heeft bij een hoortoestel. Momenteel verbeteren we het gehoor al van veel mensen in Den Haag, maar er komen zelfs mensen uit regio Den Haag speciaal naar onze hoorwinkel.

Ook kiest u voor ons omdat we beschikken over deskundigheid in het audiciensvak en vanwege onze persoonlijke aanpak. We zijn erg begaan met u als persoon en we zijn gemotiveerd om u te helpen bij uw zoektocht naar de juiste hooroplossing. Het startpunt van uw zoektocht is vaak een gehoortest.

Plan uw gratis gehoortest

beoordeling

4,4/5
8 recensies
Najib Rashiq
5

Er werken vriendelijke en deskundige mensen die graag hun best doen voor je. Jammer alleen dat ze beperkte openingstijde...

Er werken vriendelijke en deskundige mensen die graag hun best doen voor je. Jammer alleen dat ze beperkte openingstijden hebben.

3 maanden geleden
Sylvain Lelarge
5

In alle kracht van het woord: uitstekend. Ik had bij een concurrent een onaangename ervaring gehad, maar bij Nicole en B...

In alle kracht van het woord: uitstekend. Ik had bij een concurrent een onaangename ervaring gehad, maar bij Nicole en Barbara, werd ik uiterst vriendelijk verwelkomd, met geduld en vakkundigheid geholpen en - het is het onderstrepen waard - toen bleek dat ik eigenlijk nog niet aan een toestel toe was, met een glimlach vrijgesteld van alle koopverplichting. Ik kan bijna niet wachten dat ik ouder en dover wordt om bij ze terug te komen :-) Un grand merci!

5 maanden geleden
ellen coockson
4

Vriendelijk geholpen.

8 maanden geleden
Bekijk alle recensies