Van Boxtel hoorwinkels Amsterdam-West

Boek een GRATIS gehoortest
Osdorpplein 582, 1068 TB Amsterdam

Vrijdag 10 mei helaas gesloten.

Tweede Pinksterdag, maandag 20 mei, zijn al onze hoorwinkels gesloten.

Audicien in Amsterdam West

Je bent van harte welkom bij de audicien in Amsterdam West. De Van Boxtel audiciens helpen je graag verder met jouw zoektocht naar hoortoestellen of een andere hooroplossing. Mocht je een andere vraag hebben over jouw gehoor? Geen probleem! We helpen je graag verder. Daarvoor raden we je aan om van tevoren even een afspraak te maken.

Maak een afspraak

Van Boxtel audicien Amsterdam West Osdorp

Waar vind je onze hoorwinkel?

Onze hoorwinkel bevindt zich in Amsterdam West. Om precies te zijn zitten wij gevestigd in Zorgplein Osdorp, een locatie met verschillende zorgaanbieders onder één dak. Wij hebben hier een eigen locatie waar we jou van harte welkom heten.

Bereikbaarheid Zorgplein Osdorp

Het Zorgplein Osdorp is op twee manieren te bereiken, want de locatie heeft twee ingangen.

1. Via de hoofdingang
De hoofdingang van Zorgplein Osdorp bevindt zich direct tegenover de Jumbo aan het Osdorpplein. De ingang is herkenbaar aan grote raamstickers "Zorgplein Osdorp". Achter de deur van de ingang vind je een roltrap waarmee je direct op het Zorgplein uitkomt. Hier is onze hoorwinkel aan gevestigd.

Ingang Zorgplein Osdorp

2. Via de zij-ingang
Naast de ingang van de Lidl vind je de zij-ingang. Hier bevindt zich een lift waarmee je naar de eerste etage kan gaan van de parkeergarage kunt gaan. Vervolgens loop je via de Parkeergarage richting de ingang van het Zorgplein. Deze garage is tevens de plek om je auto te parkeren.

Ingang #2 Zorgplein Osdorp

Deze vestiging is alleen op afspraak geopend

De audiciens van Amsterdam West zijn vaak druk bezig met hun werkzaamheden. Ze zijn niet altijd in de gelegenheid om je direct te helpen. Daarom zijn we in deze vestiging alleen op afspraak geopend. Hierdoor heb jij de garantie dat onze audiciens voldoende tijd hebben om je te kunnen helpen.

Jouw gehoor laten controleren bij de audicien in Amsterdam West

Je kan bij ons vrijblijvend een afspraak maken voor een hoortest in Amsterdam West. Onze audicien zal jouw gehoor gratis testen. Je kunt een afspraak maken door te bellen met 088 - 52 52 052 of door hier op onze website een afspraak te maken.

Als je een afspraak hebt gemaakt voor een gehoortest in Amsterdam West, dan maken wij alvast de reservering voor onze luistercabine.

Vraag hier een gehoortest aan

Waarvoor kan je terecht bij onze hoorwinkel Amsterdam West?

Bij onze erkende audiciens in Amsterdam West kan je terecht voor:

 • De gratis gehoortest;
 • Het aanschaffen van een hoortoestel;
 • Service-afspraken;
 • Onderhoudsproducten voor jouw hooroplossing;
 • Randapparatuur voor je hoortoestel, bijvoorbeeld voor telefonie en televisie;
 • Gehoorbescherming: universeel en op maat gemaakt.

Van Boxtel hoorwinkels Amsterdam West

Waarmee kan onze audicien van Amsterdam West je helpen?

Onze hoorzorgexperts in Amsterdam West kunnen je helpen als je:

 • Het vermoeden heeft minder te kunnen horen;
 • Bijstellingen of aanpassingen aan je hoortoestellen nodig hebt;
 • Aan nieuwe gehoorapparaten toe bent;
 • Als een familielid of een bekende gehoorverlies heeft;
 • Als jij jouw gehoor wilt beschermen.

Gehoorapparaten kopen in Amsterdam West

In onze hoorwinkel in Amsterdam West kan je terecht voor de aanschaf van nieuwe gehoorapparaten. Onze winkel heeft een breed assortiment hoortoestellen met ruime keuze tussen toonaangevende hoortoestelmerken, waaronder Oticon en Bernafon. Ben je op zoek naar een winkel waar je gehoorapparaten kunt kopen in de omgeving van Amsterdam West? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Waarom kiezen voor de Van Boxtel audiciens in Amsterdam West?

De audiciens in Amsterdam West staan bekend om hun expertise op het gebied van horen.

Met jarenlange ervaring als hoorzorgexperts weten we precies te achterhalen waar jij klanten behoefte aan hebt. We luisteren naar jouw wensen en behoeften en geven het advies wat daarop aansluit. 

We hebben eigenlijk maar één uitgangspunt: “Ieder gehoor is uniek en daarom is er geen standaard oplossing.” Dit laat zien dat we geloven in maatwerk, gebaseerd op jouw voorkeuren. We helpen al veel mensen in Amsterdam West en in Osdorp. Daar zijn we best trots op.

Bij Van Boxtel in Amsterdam West geloven we in een goede relatie met onze klanten zodat het maatwerk perfect aansluit op jouw manier van leven. Wij hebben gemerkt dat de gratis gehoortest voor veel mensen het startpunt is voor het vinden van de juiste hooroplossing. Merk jij iets aan je gehoor? Of twijfel je hierover? Dan kan je altijd vrijblijvend een afspraak maken.

Maak een vrijblijvende afspraak

beoordeling

4,3/5
24 recensies
Ben Wolda
5

Zeer vriendelijk en professioneel personeel staan klaar om je te helpen bij een gehoorapparaat aan te schaffen

een jaar geleden
Marcel Joosten
5

Top servicepunt voor het gehoor apparaat van me moeder van 85 alleen jammer dat ik filters moest kopen dit terwijl ze a...

Top servicepunt voor het gehoor apparaat van me moeder van 85 alleen jammer dat ik filters moest kopen dit terwijl ze al 3 jaar geen service heeft gehad of een oproep hiervoor

een jaar geleden
Puckje Hoven
5

Goed en kundig personeel goede uitleg. Nemen ruim voldoende tijd voor n afspraak. De service en garantie zijn ook perfec...

Goed en kundig personeel goede uitleg. Nemen ruim voldoende tijd voor n afspraak. De service en garantie zijn ook perfect

2 jaar geleden
Bekijk alle recensies