Van Boxtel hoorwinkels Amsterdam-West

Boek een GRATIS gehoortest
Osdorpplein 582, 1068 TB Amsterdam

De openingstijden zijn onveranderd, de reguliere openingstijden gelden.

Op dinsdag 5 december zijn geopende hoorwinkels open tot 16:00 uur.

Inloopuur: Let op, er is helaas geen inloopuur op deze nieuwe, tijdelijke locatie.

Let op: adreswijziging

Onze winkel in Amsterdam West is verhuisd. Wegens meerdere overstromingen in ons oude winkelpand waren wij helaas genoodzaakt om onze winkel aan de Pieter Calandlaan 116 te sluiten en zijn we opzoek gegaan naar een andere locatie. Ons nieuwe adres is:

Zorgplein Osdorp, Osdorpplein 582, 1068 TB Amsterdam West

Deze tijdelijke locatie is op afspraak geopend van maandag t/m vrijdag van 09:30 tot 17:30 uur. We hopen u in de loop van de zomer te kunnen informeren over een nieuwe vaste locatie in Amsterdam-West. Let wel, onze nieuwe locatie bevindt zich op de eerste verdieping van het gebouw.

Bereikbaarheid Zorgplein Osdorp

  • Optie 1. Via de hoofdingang tegenover de Jumbo:
    De hoofdingang van Zorgplein Osdorp bevindt zich direct tegenover de Jumbo aan het Osdorpplein. De ingang is herkenbaar aan grote raamstickers "Zorgplein Osdorp". Achter de deur van de ingang vindt u een roltrap waarmee u direct op het Zorgplein uitkomt. Hier is onze hoorwinkel aan gevestigd.
  • Optie 2. Via de zij-ingang links naast de ingang van de LIDL:
    Direct naast de ingang van de Lidl bevindt zich nog een ingang voor het Zorgplein. Hier bevindt zich een lift waarmee u naar de eerste etage gaat. U loopt vervolgens via Parkeergarage Heros, richting de ingang van het Zorgplein Osdorp. Deze ingang wordt aangeraden voor minder valide mensen. Ook is het mogelijk om direct in de parkeergarage te parkeren, mocht u met de auto komen.
  • Onze tip: Als u met de auto komt, volg dan de bewegwijzering naar Parkeergarage Heros. 

Bezoek de Van Boxtel audicien in Amsterdam West

In Amsterdam West is Van Boxtel de specialist op het gebied van hooroplossingen. Wij verwelkomen u graag in onze hoorwinkel voor een deskundig advies. Of het nu gaat over gehoorverlies, gehoorbescherming of slimme hulpmiddelen voor slechthorenden, wij helpen u graag. In onze hoorwinkel aan het Osdorpplein bent u van harte welkom.

Wilt u er zeker van zijn dat onze Triage audicien aanwezig en beschikbaar is, bel dan vooraf even met 088 - 52 52 052 of klik hier om een afspraak te maken. Onze audicien helpt u dan graag verder. Wilt u een gratis hoortest laten doen? Maak dan zeker een afspraak zodat de audicien de testcabine voor u kan reserveren.

Wij zien u graag bij onze hoorwinkel in Amsterdam West.

beoordeling

4,3/5
24 recensies
Ben Wolda
5

Zeer vriendelijk en professioneel personeel staan klaar om je te helpen bij een gehoorapparaat aan te schaffen

een jaar geleden
Marcel Joosten
5

Top servicepunt voor het gehoor apparaat van me moeder van 85 alleen jammer dat ik filters moest kopen dit terwijl ze a...

Top servicepunt voor het gehoor apparaat van me moeder van 85 alleen jammer dat ik filters moest kopen dit terwijl ze al 3 jaar geen service heeft gehad of een oproep hiervoor

een jaar geleden
Puckje Hoven
5

Goed en kundig personeel goede uitleg. Nemen ruim voldoende tijd voor n afspraak. De service en garantie zijn ook perfec...

Goed en kundig personeel goede uitleg. Nemen ruim voldoende tijd voor n afspraak. De service en garantie zijn ook perfect

2 jaar geleden
Bekijk alle recensies