Van Boxtel hoorwinkels Enkhuizen

Boek een GRATIS gehoortest
Westerstraat 131, 1601 AE Enkhuizen

Woensdag 15 mei helaas gesloten.

Tweede Pinksterdag, maandag 20 mei, zijn al onze hoorwinkels gesloten.

Audicien in Enkhuizen

Welkom bij de Van Boxtel audicien in Enkhuizen. Onze hoorzorgexperts helpen u graag met een deskundig advies. Of het nu gaat over gehoorverlies, gehoorbescherming of moderne hooroplossingen. Geen enkel probleem! Bij onze audiciens in Enkhuizen zien we u graag verschijnen.

Waar vindt u onze audiciens in Enkhuizen?

Onze hoorwinkel in Enkhuizen is gevestigd aan de rand van het centrum, naast de kerk.

Bereikbaarheid & parkeerinformatie

Wij zijn goed te bereiken met de auto. Voor de deur vind u verschillende parkeerplekken waar u met de blauwe kaart maximaal 3 uur gratis kunt parkeren. Let wel, op woensdag zijn meerdere parkeerplekken bezet door de markt.

Onze winkel is ook makkelijk met de fiets, te voet of met het openbaar vervoer te bereiken. Maar controleer wel van tevoren even uw reisplanner!

Het is mogelijk om in Enkhuizen een vrijblijvende hoortest te doen bij één van de gecertificeerde audiciens. Maak hier direct uw afspraak!

Afspraak maken

Inloopuur bij de audicien in Enkhuizen

Onze audiciens in Enkhuizen zijn vaak druk in de weer, toch is het mogelijk om zonder afspraak langs te komen. We hebben hiervoor het inloopuur in het leven geroepen. Het inloopuur in Enkhuizen is iedere werkdag van 16.00 tot 17:00 uur. Vaak kunnen we u direct helpen, maar het kan ook voorkomen dat we een service-afspraak moeten inplannen vanwege de drukte.

Uw gehoor laten controleren bij de audicien in Enkhuizen?

Dat kan! De gehoortest in Enkhuizen is vrijblijvend zodat u kosteloos uw gehoor in kaart kan laten brengen. Onze erkende audicien test uw gehoor met professionele apparatuur. U kunt een afspraak maken door te bellen met 088 - 52 52 052 of door op onze website een afspraak te maken.

Als u een afspraak heeft gemaakt voor de gratis gehoortest in Enkhuizen, dan reserveren wij de luistercabine voor u.

Vraag hier een gehoortest aan

Waarvoor kunt u terecht bij onze hoorwinkel in Enkhuizen?

 • Een kosteloze hoortest;
 • Een nieuw gehoorapparaat;
 • Service-afspraken;
 • Onderhoudsproducten voor uw hooroplossing;
 • Randapparatuur voor uw hoortoestel, bijvoorbeeld voor telefonie en televisie;
 • Gehoorbescherming: universeel en op maat gemaakt.

Wanneer kan de audicien van Enkhuizen u helpen?

 • Bij het vermoeden dat u minder bent gaan horen;
 • Voor bijstellingen of aanpassingen aan uw hoortoestellen;
 • Als u toe bent aan nieuwe gehoorapparaten;
 • Als uw partner, familielid of een goede vriend(in) gehoorverlies heeft;
 • Voor het beschermen van uw gehoor tijdens het festivalseizoen, motorrijden of zwemmen.

Gehoorapparaten kopen in Enkhuizen

In onze hoorwinkel in Enkhuizen kunt u natuurlijk terecht voor de aanschaf van nieuwe gehoorapparaten. Onze winkel heeft een breed assortiment hoortoestellen en biedt u een ruime keuze tussen toonaangevende hoortoestelmerken, waaronder Oticon en Bernafon. Bent u op zoek naar een winkel waar u gehoorapparaten kunt kopen in de omgeving van Enkhuizen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Waarom kiezen voor de Van Boxtel audiciens in Enkhuizen?

In Enkhuizen zijn we behoorlijk servicegericht.

Wij hechten veel waarde aan de wensen en behoeften van onze klanten. Wij geloven namelijk dat ieder gehoor uniek is en dat er geen universele oplossing is voor uw gehoor. Om deze reden geloven we juist in maatwerk, gebaseerd op uw voorkeur.

Momenteel helpen we al enorm veel mensen in Enkhuizen. Ook buiten Enkhuizen zijn er mensen die naar ons toe komen. En daar zijn we best trots op.

Bij Van Boxtel hoorwinkels in Enkhuizen geloven we in een goede relatie, zodat het door ons geleverde maatwerk perfect aansluit op uw levensstijl. Wij hebben gemerkt dat de gratis hoortest voor veel mensen het startpunt is voor het vinden van de juiste hooroplossing. Mocht u een verandering aan uw gehoor opmerken? Of twijfelt u over uw gehoor? Dan kunt u hier vrijblijvend een afspraak maken.

Maak een vrijblijvende afspraak

beoordeling

4,3/5
7 recensies
Joke REUMERMAN
5

Van Boxtel heeft mij prima gehoorapparaatjes en toebehoren verkocht. Vooral de tv adapter met telefoonbediening is een g...

Van Boxtel heeft mij prima gehoorapparaatjes en toebehoren verkocht. Vooral de tv adapter met telefoonbediening is een groot succes. De service is ook prima. Zij staan direct voor je klaar.

in de afgelopen week
Ron Schrander
5

Zeer tevreden Ruud heeft mij goed geholpen
Geen opdringerig gedoe .
Dus ik kom zeker weer terug

een maand geleden
John Bon
5

Ik werd goed geholpen

2 jaar geleden
Bekijk alle recensies