Van Boxtel hoorwinkels Ommen

Boek een GRATIS gehoortest
Gasthuisstraat 8, 7731 DA Ommen

Audicien in Ommen

Welkom bij de Van Boxtel audicien in Ommen. Onze specialisten op het gebied van hooroplossingen helpen u graag met een deskundig advies. Of het nu gaat over gehoorverlies, gehoorbescherming of gehoorapparaten, wij nodigen u van harte uit voor een bezoek aan onze hoorwinkel in Ommen!

Hoorwinkel Ommen 

Waar vindt u onze audiciens in Ommen?

U vindt onze hoorwinkel aan de Gasthuisstraat 8 in Ommen.

Bereikbaarheid & parkeerinformatie

Onze winkel bevindt zich aan de rand van het centrum van Ommen. Ons winkelpand beschikt over parkeerplaatsen speciaal voor onze bezoekers. Indien deze bezet zijn kan je in de gasthuisstraat een parkeerplek vinden waar je met een blauwe kaart kunt parkeren.

Onze winkel is ook makkelijk met de fiets, te voet of met het openbaar vervoer te bereiken. Controleer van tevoren uw reisplanner.

Bent u geïnteresseerd in de vrijblijvende gehoortest? Maak dan gerust een afspraak bij één van onze audiciens in Ommen. U bent van harte welkom!

Afspraak maken

Inloopuur bij de audicien in Ommen

Onze audiciens in Ommen zijn vaak druk met hun werkzaamheden, maar weet dat het voor u mogelijk is om zonder afspraak langs te komen met service-gerichte vragen. We hebben hiervoor een speciaal inloopuur. Het inloopuur in Ommen is iedere werkdag van 16.00 tot 17:00 uur. In de meeste gevallen kunnen we u direct helpen, maar het kan ook voorkomen dat we een aparte service-afspraak moeten inplannen.

Uw gehoor laten controleren bij de audicien in Ommen?

Dat kan! De gehoortest in Ommen is vrijblijvend, zodat u kosteloos uw gehoor in kaart kan laten brengen. Onze erkende audicien test uw gehoor met professionele apparatuur. Zo brengen wij het niveau van uw gehoor nauwkeurig in beeld. U maakt een afspraak door te bellen met 088 - 52 52 052 of door op onze website een afspraak te maken.

Als u een afspraak heeft gemaakt voor de gratis gehoortest in Ommen, dan reserveren wij de luistercabine voor u.

Vraag hier een gehoortest aan

Audicien Ommen 

Waarvoor kunt u terecht bij onze hoorwinkel in Ommen?

  Bij onze gecertificeerde audiciens in Ommen kunt u terecht voor:

 • Een kosteloze hoortest;
 • Een nieuw gehoorapparaat;
 • Service-afspraken;
 • Onderhoudsproducten voor uw hooroplossing;
 • Randapparatuur voor uw hoortoestel, bijvoorbeeld voor telefonie en televisie;
 • Gehoorbescherming: universeel en op maat gemaakt.

Wanneer kan de audicien van Ommen u helpen?

 • Bij het vermoeden dat u minder bent gaan horen;
 • Voor bijstellingen of aanpassingen aan uw hoortoestellen;
 • Als u toe bent aan nieuwe gehoorapparaten;
 • Als uw partner, familielid of een goede vriend(in) gehoorverlies heeft;
 • Voor het beschermen van uw gehoor tijdens het festivalseizoen, motorrijden of zwemmen.

Gehoorapparaten kopen in Ommen 

In onze hoorwinkel in Ommen kunt u natuurlijk terecht voor de aanschaf van nieuwe gehoorapparaten. Onze winkel heeft een breed assortiment hoortoestellen en biedt u een ruime keuze tussen toonaangevende hoortoestelmerken, waaronder Oticon en Bernafon. Bent u op zoek naar een winkel waar u gehoorapparaten kunt kopen in de omgeving van Ommen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

 

Waarom kiezen voor de Van Boxtel audiciens in Ommen?

In Ommen staat servicegerichtheid hoog in het vaandel.

De wensen en behoeften van onze klanten staan voorop. Wij geloven namelijk dat ieder mens uniek is en dat er geen universele oplossing is voor uw gehoor. Dit motiveert ons om maatwerk te leveren, gebaseerd op uw persoonlijke voorkeur. Hierdoor hopen we dat onze oplossing perfect aansluit op uw levensstijl.

Momenteel helpen we al enorm veel mensen in Ommen. Ook buiten Ommen zijn er mensen die ons weten te vinden. En daar zijn we best trots op!

Voor veel van onze klanten was onze gratis hoortest het startpunt van de zoektocht naar een geschikte hooroplossing. Mocht u iets merken aan uw gehoor, of twijfelt u over uw gehoor? Dan kunt u hier vrijblijvend een afspraak maken met een van onze audiciens.

Maak een vrijblijvende afspraak

beoordeling

4,3/5
22 recensies
Hans Odink
5

Ervaren mensen, fijne sfeer, super geholpen

6 maanden geleden
Gp “Pluto” Godeschalk
5

👍

4 maanden geleden
Joaline Breteler
4

Goede hoorwinkel, goede ervaringen. Het enige nadeel is dat als je ze nodig hebt, ze gesloten zijn op woensdag en zaterd...

Goede hoorwinkel, goede ervaringen. Het enige nadeel is dat als je ze nodig hebt, ze gesloten zijn op woensdag en zaterdag.

een jaar geleden
Bekijk alle recensies