Van Boxtel hoorwinkels Ommen

Boek een GRATIS gehoortest
Gasthuisstraat 8, 7731 DA Ommen

Inloopuur: 16:00–17:00, op de dagen dat we geopend zijn.

Bezoek de Van Boxtel audicien in Ommen

Hoorwinkel Ommen

In Ommen is Van Boxtel de specialist op het gebied van hooroplossingen. Wij verwelkomen u graag in onze hoorwinkel voor een deskundig advies. Of het nu gaat over gehoorverlies, gehoorbescherming of slimme hulpmiddelen voor slechthorenden, wij helpen u graag.  In onze hoorwinkel aan de Gasthuisstraat 8 kunt u altijd binnenlopen zonder afspraak.

Wilt u er zeker van zijn dat onze Triage audicien aanwezig en beschikbaar is, bel dan vooraf even met 088 - 52 52 052of klik hier om een afspraak te maken. Onze audicien helpt u dan graag verder. Wilt u een gratis hoortest laten doen? Maak dan zeker een afspraak zodat de audicien de testcabine voor u kan reserveren.

Wij zien u graag bij onze hoorwinkel in Ommen.

Inloopuur Van Boxtel Ommen

Audicien Ommen

Op de dagen dat we geopend zijn hebben we van 16.00 tot 17.00 uur een inloopuur in de winkel in Ommen. Dat betekent dat u zonder afspraak kunt binnenlopen voor uw service-gerelateerde vragen. Op dit moment kunnen we u in de meeste gevallen direct helpen.

Wilt u weten met wat voor vragen u terecht kunt op het inloopuur? Bekijk dan de webpagina over het inloopuur.

Bereikbaarheid en parkeergelegenheid

Aan onze winkel hebben wij een aantal eigen parkeerplaatsen waar u gratis kunt parkeren. De ingang van onze hoorwinkel zit aan de linkerzijde van het pand.

beoordeling

4,3/5
22 recensies
Hans Odink
5

Ervaren mensen, fijne sfeer, super geholpen

3 maanden geleden
Gp “Pluto” Godeschalk
5

👍

3 maanden geleden
Joaline Breteler
4

Goede hoorwinkel, goede ervaringen. Het enige nadeel is dat als je ze nodig hebt, ze gesloten zijn op woensdag en zaterd...

Goede hoorwinkel, goede ervaringen. Het enige nadeel is dat als je ze nodig hebt, ze gesloten zijn op woensdag en zaterdag.

9 maanden geleden
Bekijk alle recensies