Van Boxtel hoorwinkels Beilen

Boek een GRATIS gehoortest
Brinkstraat 63, 9411 KL Beilen

Maandag 23 januari is de winkel geopend tussen 9.30 en 15.15 uur en vrijdag 27 januari is de winkel helaas gesloten.

Inloopuur: 16:00–17:00, op de dagen dat we geopend zijn.

Bezoek de Van Boxtel audicien in Beilen

In Beilen is Van Boxtel de specialist op het gebied van hooroplossingen. Wij verwelkomen u graag in onze hoorwinkel voor een deskundig advies. Of het nu gaat over gehoorverlies, gehoorbescherming of slimme hulpmiddelen voor slechthorenden, wij helpen u graag. In onze hoorwinkel aan de Brinkstraat 63 kunt u altijd binnenlopen zonder afspraak.

Wilt u er zeker van zijn dat onze Triage audicien aanwezig en beschikbaar is, bel dan vooraf even met 088 - 52 52 052 of klik hier om een afspraak te maken. Onze audicien helpt u dan graag verder. Wilt u een gratis hoortest laten doen? Maak dan zeker een afspraak zodat de audicien de testcabine voor u kan reserveren.

Wij zien u graag terug in onze hoorwinkel in Beilen.

Audicien Beilen

Inloopuur Van Boxtel Beilen

Op de dagen dat we geopend zijn hebben we van 16.00 tot 17.00 uur een inloopuur. Dat betekent dat u zonder afspraak kunt binnenlopen voor uw service-gerelateerde vragen. Op dit moment kunnen we u in de meeste gevallen direct helpen.

Wilt u weten met wat voor vragen u terecht kunt op het inloopuur in de winkel in Beilen? Bekijk dan de webpagina over het inloopuur.

Bereikbaarheid en parkeergelegenheid

U kunt voor de deur parkeren. Voor minder validen is er een toegewezen parkeerplaats.

Hoorwinkel Beilen