Van Boxtel hoorwinkels Lochem

Boek een GRATIS gehoortest
Markt 13, 7241 AA Lochem

Donderdag 1 juni is de winkel helaas gesloten.

Inloopuur: 16:00–17:00, op de dagen dat we geopend zijn.

Bezoek de Van Boxtel audicien in Lochem

Hoorwinkel Lochem

In Lochem is Van Boxtel de specialist op het gebied van hooroplossingen. Wij verwelkomen u graag in onze hoorwinkel voor een deskundig advies. Of het nu gaat over gehoorverlies, gehoorbescherming of slimme hulpmiddelen voor slechthorenden, wij helpen u graag. In onze hoorwinkel aan de Markt 13 kunt u altijd binnenlopen zonder afspraak.

Maar wilt u er zeker van zijn dat onze triage audicien aanwezig en beschikbaar is, bel dan vooraf even met 088 - 52 52 052 of klik hier om een afspraak te maken. Onze audicien helpt u dan graag verder. Wilt u een gratis hoortest laten doen? Maak dan zeker een afspraak zodat de audicien de testcabine voor u kan reserveren.

Wij zien u graag bij onze hoorwinkel in Lochem.

Inloopuur Van Boxtel Lochem

Audicien Lochem

Op de dagen dat we geopend zijn hebben we van 16.00 tot 17.00 uur een inloopuur in de winkel in Lochem. Dat betekent dat u zonder afspraak kunt binnenlopen voor uw service-gerelateerde vragen. Op dit moment kunnen we u in de meeste gevallen direct helpen.

Wilt u weten met wat voor vragen u terecht kunt op het inloopuur? Bekijk dan de webpagina over het inloopuur.

beoordeling

4,4/5
11 recensies
Diny Van Zuilekom
4

Prima geholpen, klantvriendelijk,begripvol zeker aan te bevelen.

2 maanden geleden
Marianne Verpoorte
5

Ik ben zeer goed te woord gestaan, goede uitleg gekregen over de diverse mogelijkheden. Op dit moment het 2e hoortoestel...

Ik ben zeer goed te woord gestaan, goede uitleg gekregen over de diverse mogelijkheden. Op dit moment het 2e hoortoestel aan het uitproberen voor 14 dagen, daarna beslissen welk toestel het wordt. Ik ben fantastisch geholpen!

10 maanden geleden
Niny en Wim Hovestad
4

Heel goede service

een jaar geleden
Bekijk alle recensies