Van Boxtel hoorwinkels Lochem

Boek een GRATIS gehoortest
Markt 13, 7241 AA Lochem

Donderdag 16 mei geopend tot 15.00 uur.

Tweede Pinksterdag, maandag 20 mei, zijn al onze hoorwinkels gesloten.

Audicien in Lochem

Hoorwinkel Lochem

Op zoek naar een audicien in Lochem? Onze audiciens in Lochem helpen je graag verder! Ben je op zoek naar hoortoestellen? Of heb je een andere vraag over jouw gehoor? Geen probleem, op iedere vraag is er een antwoord! Nog één ding; we raden je aan om van tevoren even een afspraak te maken.

Maak een afspraak

Waar vind je onze hoorwinkel in Lochem?

Onze hoorwinkel is gevestigd aan de Markt 13 in Lochem, te herkennen aan ons blauwe logo.

Bereikbaarheid Van Boxtel audicien Lochem

De Van Boxtel audiciens in Lochem zijn goed te bereiken. Er is voldoende ruimte om je fiets of auto te parkeren. Voor de deur kan je eenvoudige parkeren en er is zelfs een parkeerplek voor mindervalide mensen.

Inloopuur Van Boxtel Lochem

Audicien Lochem

Onze audiciens in Lochem zijn vaak druk met hun werkzaamheden. Het kan daarom voorkomen dat je langer moet wachten voordat je geholpen wordt. Hierom hebben we, op de dagen dat we geopend zijn, van 16.00 tot 17.00 uur een inloopuur. Tijdens dit uur kan je zonder afspraak binnenlopen voor vragen. We kunnen je vaak direct helpen, maar het kan ook voorkomen dat we samen een service-afspraak gaan inplannen.

Wil je weten met wat voor vragen je terecht kunt op het inloopuur? Bekijk dan de webpagina over het inloopuur.

Gehoortest doen in Lochem?

Bij Van Boxtel is het vrijblijvend om een hoortest in Lochem te doen. Onze audicien zal jouw gehoor gratis testen. Je kunt een afspraak maken door te bellen met 088 - 52 52 052 of door hier op onze website een afspraak te maken.

Als je een afspraak hebt gemaakt voor een gehoortest in Lochem, dan zorgen wij voor de reservering van onze luistercabine.

Vraag hier een gehoortest aan

Waarvoor kan je terecht bij onze hoorwinkel Lochem?

Bij onze erkende audiciens in Lochem kan je terecht voor:

 • De gratis gehoortest;
 • Het aanschaffen van een hoortoestel;
 • Service-afspraken;
 • Onderhoudsproducten voor jouw hooroplossing;
 • Randapparatuur voor je hoortoestel, bijvoorbeeld voor telefonie en televisie;
 • Gehoorbescherming: universeel en op maat gemaakt.

Waarmee kan onze audicien van Lochem je helpen?

Onze hoorzorgexperts in Lochem kunnen je helpen als je:

 • Het vermoeden heeft minder te kunnen horen;
 • Bijstellingen of aanpassingen aan je hoortoestellen nodig hebt;
 • Aan nieuwe gehoorapparaten toe bent;
 • Als een familielid of een bekende gehoorverlies heeft;
 • Als jij jouw gehoor wilt beschermen.

Gehoorapparaten kopen in Lochem?

Ondanks dat Lochem een lekker rustig dorp is, kun je toch gehoorapparaten kopen in Lochem. Onze hoorwinkel in Lochem heeft een breed assortiment hoortoestellen. Je hebt een ruime keuze tussen de toestellen van toonaangevende hoortoestelmerken, waaronder Oticon en Bernafon. Ben je op zoek naar een winkel waar je gehoorapparaten kunt kopen in de omgeving van Lochem? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Waarom kiezen voor de Van Boxtel audiciens in Lochem?

De audiciens in Lochem staan bekend om hun vriendelijke manier van werken.

Met jarenlange ervaring als hoorzorgexperts weten we precies te achterhalen waar jij klanten behoefte aan hebt. We luisteren naar jouw wensen en behoeften en geven het advies wat daarop aansluit.

We hebben eigenlijk maar één uitgangspunt: “Ieder gehoor is uniek en daarom is er geen standaard oplossing.” Dit laat zien dat we geloven in maatwerk, gebaseerd op jouw voorkeuren. We helpen al veel mensen in de regio van Lochem en daar zijn we best trots op.

Bij Van Boxtel in Lochem geloven we in een goede relatie met onze klanten zodat het maatwerk perfect aansluit op jouw manier van leven. Wij hebben gemerkt dat de gratis gehoortest voor veel mensen het startpunt is voor het vinden van de juiste hooroplossing. Merk jij iets aan je gehoor? Of twijfel je hierover? Dan kan je altijd vrijblijvend een afspraak maken.

Maak een vrijblijvende afspraak

beoordeling

4,5/5
17 recensies
Betty Pelskamp
5

Ik ben ontzettend goed en zeer vriendelijk geholpen. Een goed en vakkundige oortest gehad, meer dan alleen een knopje in...

Ik ben ontzettend goed en zeer vriendelijk geholpen. Een goed en vakkundige oortest gehad, meer dan alleen een knopje indrukken als je een piepje hoort. Als je nog nooit een gehootapp. hebt gehad is alles wennen dus dit ook maar ik ben zeer tevreden. Ik zou ook zeker van Boxtel bij anderen aanraden.

een week geleden
Dick Huetink
5

Zeer tevreden over het geduld en de zeer goede info over de mogelijkheden. Ik hoor nu dingen die ik in jaren niet heb ge...

Zeer tevreden over het geduld en de zeer goede info over de mogelijkheden. Ik hoor nu dingen die ik in jaren niet heb gehoord.
Van mij een dikke 10

een maand geleden
Rinus van Grondelle
5

De hoortest prima besproken waarna duidelijke uitleg t.a.v. de mogelijke hoortoestellen

5 maanden geleden
Bekijk alle recensies