Van Boxtel hoorwinkels Steenwijk

Boek een GRATIS gehoortest
Gasthuisstraat 29, 8331 JM Steenwijk

De openingstijden zijn onveranderd, de reguliere openingstijden gelden.

Inloopuur: 16:00–17:00, op de dagen dat we geopend zijn.

Bezoek de Van Boxtel audicien in Steenwijk

In Steenwijk is Van Boxtel de specialist op het gebied van hooroplossingen. Wij verwelkomen u graag in onze hoorwinkel voor een deskundig advies. Of het nu gaat over gehoorverlies, gehoorbescherming of slimme hulpmiddelen voor slechthorenden, wij helpen u graag. In onze hoorwinkel aan de Gasthuisstraat 29 kunt u altijd binnenlopen zonder afspraak.

Wilt u er zeker van zijn dat onze Triage audicien aanwezig en beschikbaar is, bel dan vooraf even met 088 - 52 52 052 of klik hier om een afspraak te maken. Onze audicien helpt u dan graag verder. Wilt u een gratis hoortest laten doen? Maak dan zeker een afspraak zodat de audicien de testcabine voor u kan reserveren.

Wij zien u graag bij onze hoorwinkel in Steenwijk.

Audicien in Steenwijk

Inloopuur Van Boxtel Steenwijk

Op de dagen dat we geopend zijn hebben we van 16.00 tot 17.00 uur een inloopuur in de winkel in Steenwijk. Dat betekent dat u zonder afspraak kunt binnenlopen voor uw service-gerelateerde vragen. Op dit moment kunnen we u in de meeste gevallen direct helpen.

Wilt u weten met wat voor vragen u terecht kunt op het inloopuur? Bekijk dan de webpagina over het inloopuur.

Bereikbaarheid en parkeergelegenheid

U kunt gratis parkeren achter onze hoorwinkel.

beoordeling

4,1/5
18 recensies
Willem Van Beek
5

Goed voorgelicht en geholpen

een maand geleden
Granny Helena Brandsma
5

Een nette zaak. Zo netjes als de zaak is, zo klantvriendelijk zijn ze ook. Gericht op het individuele hoorprobleem van d...

Een nette zaak. Zo netjes als de zaak is, zo klantvriendelijk zijn ze ook. Gericht op het individuele hoorprobleem van de mens. Hart voor het gehoor! Diktevreden dus. Ik geef bijna nooit een 10, maar deze zaak verdiend het met vlag en wimpel!

een maand geleden
Ronald Coule
5

Hier nemen ze de tijd voor je.

een maand geleden
Bekijk alle recensies