Van Boxtel hoorwinkels Goor

Boek een GRATIS gehoortest
Grotestraat 38, 7471 BP Goor

Audicien in Goor

Audicien Goor

Op zoek naar een audicien in Goor? Onze audiciens in Goor helpen je graag verder! Ben je op zoek naar gehoorapparaten of een andere hooroplossing? Of heb je een andere vraag over jouw gehoor? Geen probleem, je bent van harte welkom! Nog één ding; we raden aan om vóór je bezoek aan onze hoorwinkel een afspraak te maken.

Maak een afspraak

Waar vind je onze hoorwinkel in Goor?

Onze hoorwinkel is gevestigd aan de rand van het centrum van Goor. Om precies te zijn zit onze winkel gevestigd aan de Grotestraat en is te herkennen aan ons blauwe logo.

Bereikbaarheid Van Boxtel audicien Goor

De Van Boxtel audiciens in Goor zijn goed te bereiken. Er is voldoende ruimte om je fiets of auto te parkeren. Achter onze hoorwinkel hebben wij een aantal parkeerplekken gereserveerd voor onze bezoekers. Je mag hier natuurlijk gebruik van maken!

Inloopuur Van Boxtel Goor

Onze audiciens in Goor zijn vaak druk met hun werkzaamheden. Het kan daarom voorkomen dat je langer moet wachten voordat je geholpen wordt. Hierom hebben we, op de dagen dat we geopend zijn, van 16.00 tot 17.00 uur een inloopuur. Tijdens dit uur kan je zonder afspraak binnenlopen voor vragen. We kunnen je vaak direct helpen, maar het kan ook voorkomen dat we samen een service-afspraak gaan inplannen.

Wil je weten met wat voor vragen je terecht kunt op het inloopuur? Bekijk dan de webpagina over het inloopuur.

Gehoortest doen in Goor?

Bij Van Boxtel is het vrijblijvend om een hoortest in Goor te doen. Onze audicien zal jouw gehoor gratis testen. Je kunt een afspraak maken door te bellen met 088 - 52 52 052 of door hier op onze website een afspraak te maken.

Als je een afspraak hebt gemaakt voor een gehoortest in Goor, dan zorgen wij voor de reservering van onze luistercabine.

Vraag hier een gehoortest aan

Waarvoor kan je terecht bij onze hoorwinkel Goor?

Bij onze erkende audiciens in Goor kan je terecht voor:

 • De gratis gehoortest;
 • Het aanschaffen van een hoortoestel;
 • Service-afspraken;
 • Onderhoudsproducten voor jouw hooroplossing;
 • Randapparatuur voor je hoortoestel, bijvoorbeeld voor telefonie en televisie;
 • Gehoorbescherming: universeel en op maat gemaakt.

Waarmee kan onze audicien van Goor je helpen?

Onze hoorzorgexperts in Goor kunnen je helpen als je:

 • Het vermoeden heeft minder te kunnen horen;
 • Bijstellingen of aanpassingen aan je hoortoestellen nodig hebt;
 • Aan nieuwe gehoorapparaten toe bent;
 • Als een familielid of een bekende gehoorverlies heeft;
 • Als jij jouw gehoor wilt beschermen.

Gehoorapparaten kopen in Goor?

Ondanks dat Goor een lekker rustig dorpje is, kun je toch gehoorapparaten kopen in Goor. Onze hoorwinkel in Goor heeft een breed assortiment hoortoestellen. Je hebt een ruime keuze tussen de toestellen van toonaangevende hoortoestelmerken, waaronder Oticon en Bernafon. Ben je op zoek naar een winkel waar je gehoorapparaten kunt kopen in de omgeving van Goor? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Waarom kiezen voor de Van Boxtel audiciens in Goor?

De audiciens in Goor staan bekend om hun servicegerichte aanpak.

Met jarenlange ervaring als hoorzorgexperts weten we precies te achterhalen waar jij klanten behoefte aan hebt. We luisteren naar jouw wensen en behoeften en geven het advies wat daarop aansluit.

We hebben eigenlijk maar één uitgangspunt: “Er bestaat geen standaard hooroplossing, de oplossing is namelijk voor iedereen anders.” Dit laat zien dat we geloven in maatwerk, gebaseerd op jouw voorkeuren. We helpen al veel mensen in de regio van Goor. Daar zijn we blij mee!

Bij Van Boxtel in Goor geloven we in een goede relatie met onze klanten zodat het maatwerk perfect aansluit op jouw manier van leven. Wij hebben gemerkt dat de gratis gehoortest voor veel mensen het startpunt is voor het vinden van de juiste hooroplossing. Merk jij iets aan je gehoor? Of twijfel je hierover? Dan kan je altijd vrijblijvend een afspraak maken.

Maak een vrijblijvende afspraak

beoordeling

3,9/5
12 recensies
Edeltraud Ziolkowski
5

Heel goed

een jaar geleden
W C
5

Wat een vriendelijke medewerkster! Kwam laatst oordopjes opmeten voor mijn dochter, ik was iets te laat, dit was geen pr...

Wat een vriendelijke medewerkster! Kwam laatst oordopjes opmeten voor mijn dochter, ik was iets te laat, dit was geen probleem, ze nam rustig de tijd.. ze stelde m’n dochter op haar gemak en zorgde ook nog eens dat we ze binnen het uur weer op konden halen, zodat we niet nog een keer op en neer hoefden, erg meedenkend dus! Één woord top service!

4 maanden geleden
Bekijk alle recensies