Van Boxtel hoorwinkels Goor

Boek een GRATIS gehoortest
Grotestraat 38, 7471 BP Goor

Dinsdag 13 juni geopend tot 16.30 uur.

Inloopuur: 16:00–17:00, op de dagen dat we geopend zijn.

Bezoek de Van Boxtel audicien in Goor

In Goor is Van Boxtel de specialist op het gebied van hooroplossingen. Wij verwelkomen u graag in onze hoorwinkel voor een deskundig advies. Of het nu gaat over gehoorverlies, gehoorbescherming of slimme hulpmiddelen voor slechthorenden, wij helpen u graag. In onze hoorwinkel aan de Grotestraat 38 kunt u altijd binnenlopen zonder afspraak.

Wilt u er zeker van zijn dat onze Triage audicien aanwezig en beschikbaar is, bel dan vooraf even met 088 - 52 52 052 of klik hier om een afspraak te maken. Onze audicien helpt u dan graag verder. Wilt u een gratis hoortest laten doen? Maak dan zeker een afspraak zodat de audicien de testcabine voor u kan reserveren.

Wij zien u graag bij onze hoorwinkel in Goor.

Audicien Goor

Inloopuur Van Boxtel Goor

Op de dagen dat we geopend zijn hebben we van 16.00 tot 17.00 uur een inloopuur in de winkel in Goor. Dat betekent dat u zonder afspraak kunt binnenlopen voor uw service-gerelateerde vragen. Op dit moment kunnen we u in de meeste gevallen direct helpen.

Wilt u weten met wat voor vragen u terecht kunt op het inloopuur? Bekijk dan de webpagina over het inloopuur.

beoordeling

3,8/5
11 recensies
W C
5

Wat een vriendelijke medewerkster! Kwam laatst oordopjes opmeten voor mijn dochter, ik was iets te laat, dit was geen pr...

Wat een vriendelijke medewerkster! Kwam laatst oordopjes opmeten voor mijn dochter, ik was iets te laat, dit was geen probleem, ze nam rustig de tijd.. ze stelde m’n dochter op haar gemak en zorgde ook nog eens dat we ze binnen het uur weer op konden halen, zodat we niet nog een keer op en neer hoefden, erg meedenkend dus! Één woord top service!

4 maanden geleden
Femke van Eijk
5

Aardig personeel en persoonlijk geholpen.

8 maanden geleden
Bekijk alle recensies