Van Boxtel hoorwinkels Hoogeveen

Boek een GRATIS gehoortest
Raadhuisstraat 13-15, 7901 BK Hoogeveen

Inloopuur: 16:00–17:00, op de dagen dat we geopend zijn.

Audicien in Hoogeveen

Audicien Hoogeveen

Op zoek naar een audicien in Hoogeveen? Onze audiciens in Hoogeveen helpen je graag verder! Ben je op zoek naar hoortoestellen? Of heb je een andere vraag over jouw gehoor? Geen probleem, op iedere vraag is er een antwoord! Nog één ding; we raden je aan om van tevoren even een afspraak te maken.

Maak een afspraak

Waar vind je onze hoorwinkel in Hoogeveen?

Onze hoorwinkel is gevestigd aan de Raadhuisstraat 13-15 in Hoogeveen, te herkennen aan het witte bord met ons blauwe logo.

Bereikbaarheid Van Boxtel audicien Hoogeveen

De Van Boxtel audiciens in Hoogeveen zijn goed te bereiken. Er is voldoende ruimte om je fiets of auto te parkeren. Voor de deur kan je eenvoudig (betaald) parkeren.

 

Inloopuur Van Boxtel Hoogeveen

Onze audiciens in Hoogeveen zijn vaak druk met hun werkzaamheden. Het kan daarom voorkomen dat je langer moet wachten voordat je geholpen wordt. Hierom hebben we, op de dagen dat we geopend zijn, van 16.00 tot 17.00 uur een inloopuur. Tijdens dit uur kan je zonder afspraak binnenlopen voor vragen. We kunnen je vaak direct helpen, maar het kan ook voorkomen dat we samen een service-afspraak gaan inplannen.

Wil je weten met wat voor vragen je terecht kunt op het inloopuur? Bekijk dan de webpagina over het inloopuur.

Gehoortest doen in Hoogeveen?

Bij Van Boxtel is het vrijblijvend om een hoortest in Hoogeveen te doen. Onze audicien zal jouw gehoor gratis testen. Je kunt een afspraak maken door te bellen met 088 - 52 52 052 of door hier op onze website een afspraak te maken.

Als je een afspraak hebt gemaakt voor een gehoortest in Hoogeveen, dan zorgen wij voor de reservering van onze luistercabine.

Vraag hier een gehoortest aan

Waarvoor kan je terecht bij onze hoorwinkel Hoogeveen?

Bij onze erkende audiciens in Hoogeveen kan je terecht voor:

 • De gratis gehoortest;
 • Het aanschaffen van een hoortoestel;
 • Service-afspraken;
 • Onderhoudsproducten voor jouw hooroplossing;
 • Randapparatuur voor je hoortoestel, bijvoorbeeld voor telefonie en televisie;
 • Gehoorbescherming: universeel en op maat gemaakt.

Waarmee kan onze audicien van Hoogeveen je helpen?

Onze hoorzorgexperts in Hoogeveen kunnen je helpen als je:

 • Het vermoeden heeft minder te kunnen horen;
 • Bijstellingen of aanpassingen aan je hoortoestellen nodig hebt;
 • Aan nieuwe gehoorapparaten toe bent;
 • Als een familielid of een bekende gehoorverlies heeft;
 • Als jij jouw gehoor wilt beschermen.

Gehoorapparaten kopen in Hoogeveen?

Ondanks dat Hoogeveen een lekker rustig dorp is, kun je toch gehoorapparaten kopen in Hoogeveen. Onze hoorwinkel in Hoogeveen heeft een breed assortiment hoortoestellen. Je hebt een ruime keuze tussen de toestellen van toonaangevende hoortoestelmerken, waaronder Oticon en Bernafon. Ben je op zoek naar een winkel waar je gehoorapparaten kunt kopen in de omgeving van Hoogeveen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Waarom kiezen voor de Van Boxtel audiciens in Hoogeveen?

De audiciens in Hoogeveen staan bekend om hun klantgerichte aanpak.

Met jarenlange ervaring als hoorzorgexperts weten we precies te achterhalen waar jij klanten behoefte aan hebt. We luisteren naar jouw wensen en behoeften en geven het advies wat daarop aansluit.

We hebben eigenlijk maar één uitgangspunt: “Ieder gehoor is uniek en daarom is er geen standaard oplossing.” Dit laat zien dat we geloven in maatwerk, gebaseerd op jouw voorkeuren. We helpen al veel mensen in de regio van Hoogeveen en daar zijn we best trots op.

Bij Van Boxtel in Hoogeveen geloven we in een goede relatie met onze klanten zodat het maatwerk perfect aansluit op jouw manier van leven. Wij hebben gemerkt dat de gratis gehoortest voor veel mensen het startpunt is voor het vinden van de juiste hooroplossing. Merk jij iets aan je gehoor? Of twijfel je hierover? Dan kan je altijd vrijblijvend een afspraak maken.

Maak een vrijblijvende afspraak

beoordeling

4,7/5
17 recensies
Cees Leget
5

Goede en snelle service

een jaar geleden
Gerard Snippe
5

Goede informatie over hoortoestellen en klantvriendelijk

2 jaar geleden
Bekijk alle recensies