Van Boxtel hoorwinkels Renkum

Boek een GRATIS gehoortest
Dorpsstraat 69, 6871 AD Renkum

Zaterdag 30 september helaas gesloten. Dinsdag 3 oktober is de winkel geopend tussen 09.30 en 16.00 uur.

Bezoek de Van Boxtel audicien in Renkum

In Renkum is Van Boxtel de specialist op het gebied van hooroplossingen. Wij verwelkomen u graag in onze hoorwinkel voor een deskundig advies. Of het nu gaat over gehoorverlies, gehoorbescherming of slimme hulpmiddelen voor slechthorenden, wij helpen u graag.

Shop in shop bij Onno Opticiens

hoorwinkel renkum

Wij zijn gevestigd in het pand van Onno Opticiens aan de Dorpsstraat 69. U kunt natuurlijk altijd even binnenlopen. Maar wilt u er zeker van zijn dat onze Triage audicien aanwezig en beschikbaar is, bel dan vooraf even met 088 - 52 52 052 of klik hier om een afspraak te maken. Onze audicien helpt u dan graag verder. Wilt u een gratis hoortest laten doen? Maak dan zeker een afspraak zodat de audicien de testcabine voor u kan reserveren. Een oogmeting kunt u bij Onno Opticiens laten doen.

Wij zien u graag bij onze hoorwinkel in Renkum. Buiten onze openingstijden zullen de collega's van Onno Opticiens u te woord staan en zo goed mogelijk van dienst zijn.

Inloopuur Van Boxtel Renkum

Op de dagen dat we geopend zijn hebben we van 16.00 tot 17.00 uur een inloopuur in de winkel in Renkum. Dat betekent dat u zonder afspraak kunt binnenlopen voor uw service-gerelateerde vragen. Op dit moment kunnen we u in de meeste gevallen direct helpen.

Wilt u weten met wat voor vragen u terecht kunt op het inloopuur? Bekijk dan de webpagina over het inloopuur.

beoordeling

4,7/5
7 recensies
Alejandra Hernandez
5

Goede service en het personeel is altijd vriendelijk en behulpzaam!

4 maanden geleden
Art Pickert
5

Prettig en vakkundig geholpen

5 maanden geleden
Peter
5

Zeer goed advies gekregen. Ook klantvriendelijk. Een aanrader.....

4 jaar geleden
Bekijk alle recensies