Van Boxtel hoorwinkels Helmond

Boek een GRATIS gehoortest
Zuid Koninginnewal 30a, 5701 NT Helmond

Inloopuur: 16:00–17:00, op de dagen dat we geopend zijn.

Audicien in Helmond

Welkom bij de Van Boxtel Audicien in Helmond! Onze hoorzorgexperts staan klaar om u te assisteren. Of het nu gaat over gehoorverlies, gehoorbescherming of gehoorapparaten, wij kunnen u altijd helpen. U bent van harte welkom in onze hoorwinkel in Helmond!

Audicien in Helmond

Waar kunt u onze audiciens in Helmond vinden?

U vindt onze hoorwinkel aan de rand van het centrum van Helmond. Een punt van herkenning is Parkeergarage Doorneind, deze is gevestigd achter ons pand.

Bereikbaarheid & parkeerinformatie

Onze winkel is goed te bereiken met de auto. Tegenover onze winkel vindt u een aantal parkeervakken waar u betaald kunt parkeren. Daarnaast is Parkeergarage Doorneind een optie om betaald te parkeren.

De winkel is goed bereikbaar op de fiets, te voet en met het openbaar vervoer. Onze tip voor het openbaar vervoer: plan uw reis in uw reisplanner!

In Helmond kunt u terecht voor een vrijblijvende hoortest. U kunt hier uw afspraak maken.

Afspraak maken

Van Boxtel hoorwinkels Helmond

Inloopuur bij de audicien in Helmond

Onze audiciens in Helmond zijn vaak druk in de weer. Toch is het mogelijk om zonder afspraak langs te komen. Hiervoor is het inloopuur in het leven geroepen. Het inloopuur in Helmond is iedere werkdag van 16.00 tot 17:00 uur. Vaak kunnen we u direct helpen, maar het kan ook voorkomen dat we een service-afspraak moeten inplannen.

Uw gehoor laten controleren bij de audicien in Helmond?

Dat kan! De gehoortest in Helmond is vrijblijvend zodat u kosteloos uw gehoor in kaart kan laten brengen. Onze erkende audicien test uw gehoor met professionele apparatuur. Zo brengen wij het niveau van uw gehoor nauwkeurig in beeld. U maakt een afspraak door te bellen met 088 - 52 52 052 of door op onze website een afspraak te maken.

Als u een afspraak heeft gemaakt voor de gratis gehoortest in Helmond, dan reserveren wij de luistercabine voor u.

Vraag hier een gehoortest aan

Gehoorapparaten in Helmond

Waarvoor kunt u terecht bij onze hoorwinkel in Helmond?

 • Een kosteloze hoortest;
 • Een nieuw gehoorapparaat;
 • Service-afspraken;
 • Onderhoudsproducten voor uw hooroplossing;
 • Randapparatuur voor uw hoortoestel, bijvoorbeeld voor telefonie en televisie;
 • Gehoorbescherming: universeel en op maat gemaakt.

Wanneer kan de audicien van Helmond u helpen?

 • Bij het vermoeden dat u minder bent gaan horen;
 • Voor bijstellingen of aanpassingen aan uw hoortoestellen;
 • Als u toe bent aan nieuwe gehoorapparaten;
 • Als uw partner, familielid of een goede vriend(in) gehoorverlies heeft;
 • Voor het beschermen van uw gehoor tijdens het festivalseizoen, motorrijden of zwemmen.

Gehoortest in Helmond

Gehoorapparaten kopen in Helmond

In onze hoorwinkel in Helmond bent u welkom voor de aanschaf van nieuwe gehoorapparaten. Onze winkel heeft een breed assortiment hoortoestellen en biedt u een ruime keuze tussen toonaangevende hoortoestelmerken, waaronder Oticon en Bernafon. Bent u op zoek naar een winkel waar u gehoorapparaten kunt kopen in de omgeving van Helmond? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Gehoorapparaat kopen in Helmond

Waarom kiezen voor de Van Boxtel audiciens in Helmond?

Onze hoorwinkel in Helmond staat bekend om haar persoonlijke aanpak.

Wij hechten veel waarde aan de wensen en behoeften van onze klanten. Wij geloven namelijk dat ieder gehoor uniek is en dat er geen universele oplossing is voor uw gehoor. Dit motiveert ons om maatwerk te leveren, gebaseerd op uw voorkeur. Hierdoor hopen we dat onze oplossing perfect aansluit op uw levensstijl.

Momenteel helpen we al enorm veel mensen in Helmond. Ook buiten Helmond zijn er mensen die naar ons toe komen. En daar zijn we best trots op. We hebben gemerkt dat voor veel van deze mensen de gratis hoortest het startpunt was van hun zoektocht naar een geschikte hooroplossing.

Heeft u een verandering aan uw gehoor opgemerkt? Of twijfelt u wel eens over uw gehoor? Maak dan hier een vrijblijvende afspraak in onze hoorwinkel in Helmond.

Maak een vrijblijvende afspraak

beoordeling

4,6/5
29 recensies
gerard van halen
5

Ik heb ze in
Ze zijn van tasties.
Ik kan ze niet meer missen

in de afgelopen week
Fa Meijs
5

Werd zorgvuldig geholpen, producten voldoen prima, kreeg zomaar extra service.

een maand geleden
Aart Jan Nieuwhoff
5

Een hoorwinkel, die naar je luistert en je dat aan meet wat bij je past. Je krijg als hoor- toestel gebruiker om de vijf...

Een hoorwinkel, die naar je luistert en je dat aan meet wat bij je past. Je krijg als hoor- toestel gebruiker om de vijf jaar nieuwe hoor- toestellen gratis aangeneten niet de aller nieuwste maar wel deugdelijk . De mees luxe die per set rond de vierduizend euro zijn, worden genoemd met voor en tegen de gratis via de zorgverzekering. Het blijkt in het algemeen weinig uit te maken in het horen.
Het wordt je niet aangepraat.
De nazorg is optimaal. Tijdens de winkeltijden vrij inloop van 16.00 tot 17.00 voor kleine ongemakken die tot het horen behoren.

Dus bent toe aan horen, mijn raad en advies ,
ga in ieder geval even aan bij van Boxtel hoorwinkel, een tevreden gebruiker

10 maanden geleden
Bekijk alle recensies