Van Boxtel hoorwinkels Helmond

Boek een GRATIS gehoortest
Zuid Koninginnewal 30a, 5701 NT Helmond

De openingstijden zijn onveranderd, de reguliere openingstijden gelden.

Bezoek de Van Boxtel audicien in Helmond

In Helmond is Van Boxtel de specialist op het gebied van hooroplossingen. Wij verwelkomen u graag in onze hoorwinkel voor een deskundig advies. Of het nu gaat over gehoorverlies, gehoorbescherming of slimme hulpmiddelen voor slechthorenden, wij helpen u graag. In onze hoorwinkel aan de Zuid Koninginnewal 30a kunt u altijd binnenlopen zonder afspraak.

Wilt u er zeker van zijn dat onze triage audicien aanwezig en beschikbaar is, bel dan vooraf even met 088 - 52 52 052 of klik hier om een afspraak te maken. Onze audicien helpt u dan graag verder. Wilt u een gratis hoortest laten doen? Maak dan zeker een afspraak zodat de audicien de testcabine voor u kan reserveren.

Wij zien u graag bij onze hoorwinkel in Helmond.

Inloopuur Van Boxtel Helmond

Op de dagen dat we geopend zijn hebben we van 16.00 tot 17.00 uur een inloopuur in de winkel in Helmond. Dat betekent dat u zonder afspraak kunt binnenlopen voor uw service-gerelateerde vragen. Op dit moment kunnen we u in de meeste gevallen direct helpen.

Wilt u weten met wat voor vragen u terecht kunt op het inloopuur? Bekijk dan de webpagina over het inloopuur.

Bereikbaarheid en parkeergelegenheid

U kunt voor de deur betaald parkeren. Indien hier geen plaats meer is kunt u de betaalde parkeergarage achter onze hoorwinkel gebruiken. De bus stopt bij ons voor de deur.