Van Boxtel hoorwinkels Culemborg

Boek een GRATIS gehoortest
Zandstraat 52, 4101 EH Culemborg

Bezoek de Van Boxtel audicien in Culemborg

Welkom bij uw Van Boxtel audicien in Culemborg. Wij zijn specialist op het gebied van hooroplossingen. In het stadje Culemborg bent u van harte welkom in onze hoorwinkel aan de Zandstraat 52. Tijdens het wachten kunt u genieten van een lekker bakje koffie (of thee) en van onze Brabantse gastvrijheid. Wij staan voor u klaar met een persoonlijk en deskundig advies.

Waar vindt u onze hoorwinkel in Culemborg

Audicien Culemborg

U vindt ons aan de Zandstraat 52, net buiten het centrum van Culemborg. Mocht u met de auto komen, dan kunt u voor de deur parkeren. Let wel, het is betaald parkeren. Komt u met het openbaar vervoer, dan is het een klein kwartier lopen vanaf het treinstation en als u met de bus komt is het vier minuten lopen vanaf bushalte ‘Weidsteeg/Zandstraat’ te Culemborg.

Inloopuur Van Boxtel Culemborg

Op de dagen dat we geopend zijn hebben we van 16.00 tot 17.00 uur een inloopuur in de winkel in Culemborg. Dat betekent dat u zonder afspraak kunt binnenlopen voor uw service-gerelateerde vragen. Op dit moment kunnen we u in de meeste gevallen direct helpen.

Een afspraak met onze audicien in Culemborg

In onze hoorwinkel aan de Zandstraat 52 kunt u op ieder moment binnen lopen. Maar wilt u er zeker van zijn dat onze gecertificeerde audicien aanwezig en beschikbaar is, bel dan vooraf even met 088 - 52 52 052 of klik hier om een afspraak te maken. Onze hoorspecialist helpt u dan graag verder. Wilt u een gratis gehoortest doen? Maak dan zeker een afspraak zodat de onze hoorzorg expert de testcabine voor u kan reserveren.

We zien u graag verschijnen in onze winkel in Culemborg.

Waarvoor kunt u terecht bij onze audicien in Culemborg?

Bent u zelf aan het twijfelen of u gehoorverlies heeft, of kent u iemand in uw omgeving die gehoorverlies heeft? Onze audicien helpt u graag. U kunt bij ons terecht voor de volgende afspraken:

 • Een hoortest
 • Een serviceafspraak
 • Het ophalen van onderhoudsproducten, zoals hoortoestelbatterijen, filters etc.
 • Het bekijken van gehoorapparaat accessoires voor bijvoorbeeld telefonie en televisie
 • Het oriënteren voor gehoorbescherming, zowel op maat gemaakt als universele oplossingen.

Wanneer kan onze audicien in Culemborg u van dienst zijn?

 • Als u zelf gehoorverlies opmerkt
 • Als u uw hoortoestellen wilt laten bijstellen
 • Als u een nieuw gehoorapparaat wilt
 • Als iemand in uw omgeving gehoorverlies heeft
 • Als u interesse heeft in gehoorbescherming

Wanneer doet u een gehoortest in Culemborg?

Mensen testen vaak het gehoor wanneer zij iets merken aan het gehoor. Bijvoorbeeld wanneer ze vermoeden minder te kunnen horen, als ze anderen minder goed kunnen verstaan of wanneer naasten merken dat er harder gepraat wordt door de persoon in kwestie.

Deze signalen kunnen wijzen op de eerste tekenen van gehoorverlies. Als u vermoedt dat u gehoorverlies heeft, dan adviseren wij om uw gehoor te laten testen door een van onze hoorspecialisten. Wij raden aan om gehoorverlies te behandelen, ook al is het maar een klein gehoorverlies. Een goed gehoor draagt namelijk bij aan een fijn sociaal leven.

Wilt u meer weten over gehoorverlies, neem dan gerust contact op met onze audicien in Culemborg of lees er meer over op onze pagina over gehoorverlies.

Waarom kiezen voor de Van Boxtel audicien in Culemborg

Gehoortest Culemborg

Onze hoorwinkel in Culemborg biedt u een deskundige en persoonlijke service aan. Onze hoorspecialisten in Culemborg zorgen ervoor dat u zich op een gemak voelt en kijken we samen naar de beste keuze die uzelf kan maken. Dat is lang niet alles, want u kiest ook voor de Culemborgse Van Boxtel audicien vanwege de mensen. Het team in Culemborg is namelijk:

 • Deskundig en bezit enorm veel kennis op het gebied van hoorzorg.
 • Erg begaan met uw persoonlijke situatie.
 • Behoorlijk klantgericht, want zij weten willen graag weten waar uw behoefte ligt bij een hooroplossing.

beoordeling

4,1/5
24 recensies
Noel Bos
5

Zeer vriendelijk en geduldig personeel

5 maanden geleden
heleen van den heuvel
5

Fijne winkel!! Ik word er altijd ontzettend goed geholpen door de zeer vriendelijke Kitty. Zij heeft overal wel een opl...

Fijne winkel!! Ik word er altijd ontzettend goed geholpen door de zeer vriendelijke Kitty. Zij heeft overal wel een oplossing voor en denkt enorm mee met de klanten.

een jaar geleden
Bekijk alle recensies