Van Boxtel hoorwinkels Utrecht

Boek een GRATIS gehoortest
Smaragdplein 248, 3523 EJ Utrecht

De openingstijden zijn onveranderd, de reguliere openingstijden gelden.

Bezoek de Van Boxtel audicien in Utrecht

In Utrecht is Van Boxtel de specialist op het gebied van hooroplossingen. Wij verwelkomen u graag in onze hoorwinkel voor een deskundig advies. Of het nu gaat over gehoorverlies, gehoorbescherming of slimme hulpmiddelen voor slechthorenden, wij helpen u graag. In onze hoorwinkel aan de Smaragdplein 248 kunt u altijd binnenlopen zonder afspraak.

Wilt u er zeker van zijn dat onze Triage audicien aanwezig en beschikbaar is, bel dan vooraf even met 088 - 52 52 052 of klik hier om een afspraak te maken. Onze audicien helpt u dan graag verder. Wilt u een gratis hoortest laten doen? Maak dan zeker een afspraak zodat de audicien de testcabine voor u kan reserveren.

Wij zien u graag bij onze hoorwinkel in Utrecht.

Bereikbaarheid en parkeergelegenheid

Buslijn 8 stopt bij ons in de buurt. Parkeren is gratis vanaf 11:00 uur. Betaald parkeren is van 06:00 uur tot 11:00 uur.

Inloopuur Van Boxtel Utrecht

Op de dagen dat we geopend zijn hebben we van 16.00 tot 17.00 uur een inloopuur in de winkel in Utrecht. Dat betekent dat u zonder afspraak kunt binnenlopen voor uw service-gerelateerde vragen. Op dit moment kunnen we u in de meeste gevallen direct helpen.

Wilt u weten met wat voor vragen u terecht kunt op het inloopuur? Bekijk dan de webpagina over het inloopuur.