Routebeschrijving

Utrecht

Smaragdplein 248
3523 EJ Utrecht
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Maak een afspraak
Er is een beperkt aantal klanten toegestaan in de winkel. Wilt u er zeker van zijn dat u direct geholpen wordt, maak dan een afspraak.

Het service-uur komt tijdelijk te vervallen. Bekijk hier onze servicepagina voor service op afstand.


Verbruiksartikelen bestellen

Van Boxtel hoorwinkel Utrecht

In Utrecht is Van Boxtel de specialist op het gebied van hooroplossingen. Wij verwelkomen u graag in onze hoorwinkel voor een deskundig advies. Of het nu gaat over gehoorverlies, gehoorbescherming of slimme hulpmiddelen voor slechthorenden, wij helpen u graag.  In onze hoorwinkel aan de Smaragdplein 248 kunt u altijd binnenlopen zonder afspraak. Maar wilt u er zeker van zijn dat onze Triage audicien aanwezig en beschikbaar is, bel dan vooraf even met 088 – 52 52 052 of klik hier om een afspraak te maken. Onze audicien helpt u dan graag verder. Wilt u een gratis hoortest laten doen? Maak dan zeker een afspraak zodat de audicien de testcabine voor u kan reserveren.

Wij zien u graag bij onze hoorwinkel in Utrecht.

Bereikbaarheid en parkeergelegenheid

Buslijn 8 stopt bij ons in de buurt. Parkeren is gratis vanaf 11:00 uur. Betaald parkeren is van 06:00 uur tot 11:00 uur.

Wat onze klanten zeggen

Ben hier destijds op aanraden van audiologisch centrum heen gegaan en dit is sindsdien mijn vaste audicien. Kundig personeel en altijd in goed overleg voor een passende oplossing.

Koos, via Google

Hele prettige service, er werd de tijd genomen voor uitleg en kreeg een eerlijk en goed advies, blij mee.

Mar, via Google