Van Boxtel hoorwinkels Tilburg

Boek een GRATIS gehoortest
Besterdplein 7, 5014 HN Tilburg

Vrijdag 17 mei helaas gesloten. Zaterdag 18 mei geopend tot 12.30 uur. Zaterdag 25 mei helaas gesloten.

Tweede Pinksterdag, maandag 20 mei, zijn al onze hoorwinkels gesloten.

Inloopuur: 16:00–17:00, op de dagen dat we geopend zijn.

Uw audicien in Tilburg

Kom op bezoek bij de audicien in Tilburg. Van Boxtel hoorwinkels is dé hoorzorgexpert in uw omgeving. Op nummer 7 aan het Besterdplein in Tilburg bent u van harte welkom. Met onze Tilburgse mentaliteit hopen we u zo goed mogelijk te kunnen helpen met uw gehoor-gerelateerde vragen. Als u in onze winkel wacht tot uw afspraak begint, kunt u genieten van een heerlijk kopje koffie of thee.

Waar vindt u onze hoorwinkel in Tilburg?

Uw gehoor testen in Tilburg

U vindt ons aan het Besterdplein 7 in Tilburg. Als u met de auto komt, dan kunt u eenvoudig parkeren op het parkeerterrein aan de voorzijde van onze hoorwinkel. Let wel op, dit is betaald parkeren. Op woensdagochtend staat de markt op het parkeerterrein. U kunt dan betaald parkeren aan de Besterdring. Als u met de bus komt, dan stapt u uit bij bushalte Besterdplein. Vanaf deze halte is het 2 à 3 minuten lopen naar onze winkel.

Inloopuur bij de Van Boxtel audicien

Op de dagen dat we geopend zijn hebben we van 16.00 tot 17.00 uur een inloopuur in de winkel in Tilburg. Dat betekent dat u op dat tijdstip zonder afspraak kunt binnenlopen voor uw service-gerelateerde vragen. Op dit moment kunnen we u in de meeste gevallen direct helpen.

Een afspraak met onze audicien in Tilburg

In onze winkel in Tilburg bent u welkom en u kunt op ieder moment binnen wandelen voor het maken van een afspraak. Om vanuit thuis een afspraak te maken met onze audiciens in Tilburg, kunt u vooraf bellen met 088 – 52 52 052 of klik hier om een afspraak in te plannen.

Wilt u een gratis hoortest doen in Tilburg? Vergeet dan geen afspraak te maken bij een van onze audiciens. Op deze manier reserveren wij speciaal voor u de gehoortestcabine.

Waarvoor kunt u terecht bij de hoorspecialist in Tilburg?

 • Een gehoortest
 • Service afspraken
 • De aanschaf van onderhoudsproducten, zoals hoortoestelbatterijen, filters etc.
 • Gehoorapparaat accessoires voor bijvoorbeeld telefonie en televisie
 • Gehoorbescherming, op maat gemaakt of universeel. 

Wanneer kan onze hoorzorgexpert in Tilburg u van dienst zijn?

 • Als denkt minder te kunnen verstaan
 • Als u uw gehoorapparaten bij wilt laten stellen (mocht u die al hebben)
 • Als u een nieuw gehoorapparaat wilt
 • Als een naasten van u gehoorverlies heeft
 • Als u uw oren wilt beschermen door middel van gehoorbescherming
Hoortoestel en gehoorapparaat in Tilburg

Wanneer doet u een gehoortest in Tilburg?

Mensen doen pas een gehoortest wanneer zij klachten of veranderingen aan het gehoor ervaren. Om te testen of u toe bent aan een gehoortest, kunt u de volgende vragen beantwoorden:

 • Vermoedt u dat uw gehoor is veranderd?
 • Vindt u het moeilijk om gesprekken aan te gaan met anderen?
 • Moet u bijvoorbeeld voortdurend het volume van de tv hoger zetten om het te kunnen verstaan?
 • Bent u 55 jaar of ouder en is uw gehoor niet recentelijk (één jaar vanaf nu) getest? Dan adviseren wij om een gratis gehoortest bij onze hoorspecialist in Tilburg te doen.

Als uw antwoord op één van deze vragen ‘ja’ is, dan zou dit kunnen duiden op beginnend gehoorverlies. Op dat moment is het aan te raden om uw gehoor te laten testen. Gehoorverlies ontstaat meestal geleidelijk, daarom komen de meeste mensen na een lange tijd pas achter dat ze gehoorverlies hebben. Het is raadzaam om gehoorverlies te behandelen, zelfs wanneer u een klein gehoorverlies heeft. Voor mensen is het tenslotte een basisbehoefte om in contact te blijven met anderen om u heen.

Wilt u meer weten over gehoorverlies, neem dan gerust contact op met onze hoorzorgexpert in Tilburg of lees er meer over op onze pagina over gehoorverlies.

Gehoorapparaat kopen in Tilburg

Waarom kiest u voor de Van Boxtel hoorwinkel in Tilburg?

Ons gezellige team in Tilburg houdt van een lekker down-to-earth, gastvrij gesprek en probeert altijd voor u klaar te staan. Daarnaast helpen we veel mensen met hun gehoor in de omgeving van Tilburg. Zo hebben we klanten uit Tilburg, Tilburg Reeshof, Goirle, Berkel-Enschot en zelfs Oisterwijk.

U kiest ook u Van Boxtel hoorwinkels Tilburg omdat het team aan audiciens enorm veel deskundigheid in huis heeft. We zijn erg met u begaan en we willen dat onze hooroplossing bij u past, want wij vinden dat ieder gehoor is uniek is.

Maak een afspraak

beoordeling

4,1/5
29 recensies
kees kokx
5

Vriendelijk geholpen, goede uitleg. Ben blij dat ik weer alles hoor!

een week geleden
John Timmer
5

Zeer vriendelijk en behulpzaam. Persoonlijk en niet zo zeer zakelijk. Zeer goed advies. Topper. Zeer aan te bevelen.

2 maanden geleden
Jose v.d Abbeelen
5

Wij komen al ruim 30 jaar bij van Boxtel en zijn zeer tevreden de sevice die hen verlenen is geweldig en vind dat dat we...

Wij komen al ruim 30 jaar bij van Boxtel en zijn zeer tevreden de sevice die hen verlenen is geweldig en vind dat dat wel eens gezegd mocht worden!

3 maanden geleden
Bekijk alle recensies