Van Boxtel hoorwinkels Veghel

Boek een GRATIS gehoortest
Hoofdstraat 32, 5461 JG Veghel

Tweede Pinksterdag, maandag 20 mei, zijn al onze hoorwinkels gesloten.

Audicien in Veghel

Welkom bij de Van Boxtel audicien in Veghel. Onze specialisten op het gebied van hooroplossingen helpen u graag met een deskundig advies. Of het nu gaat over gehoorverlies, gehoorbescherming of gehoorapparaten, wij nodigen u van harte uit voor een bezoek aan onze hoorwinkel in Veghel!

Audicien Veghel 

Waar vindt u onze audiciens in Veghel?

U vindt onze hoorwinkel aan de Mondriaanplein 53-55 in Veghel.

Bereikbaarheid & parkeerinformatie

U kunt van maandag t/m zaterdag 10.00-17.00 en vrijdag tot 21.00 gratis parkeren (maximaal 2 uur met parkeerschijf) bij Vlas en Graan en op het Stadhuisplein.

 

Onze winkel is ook makkelijk met de fiets, te voet of met het openbaar vervoer te bereiken. Controleer van tevoren uw reisplanner.

Bent u geïnteresseerd in de vrijblijvende gehoortest? Maak dan gerust een afspraak bij één van onze audiciens in Veghel. U bent van harte welkom!

Afspraak maken

Inloopuur bij de audicien in Veghel

Onze audiciens in Veghel zijn vaak druk met hun werkzaamheden, maar weet dat het voor u mogelijk is om zonder afspraak langs te komen met service-gerichte vragen. We hebben hiervoor een speciaal inloopuur. Het inloopuur in Veghel is iedere werkdag van 16.00 tot 17:00 uur. In de meeste gevallen kunnen we u direct helpen, maar het kan ook voorkomen dat we een aparte service-afspraak moeten inplannen.

Uw gehoor laten controleren bij de audicien in Veghel?

Dat kan! De gehoortest in Veghel is vrijblijvend, zodat u kosteloos uw gehoor in kaart kan laten brengen. Onze erkende audicien test uw gehoor met professionele apparatuur. Zo brengen wij het niveau van uw gehoor nauwkeurig in beeld. U maakt een afspraak door te bellen met 088 - 52 52 052 of door op onze website een afspraak te maken.

Als u een afspraak heeft gemaakt voor de gratis gehoortest in Veghel, dan reserveren wij de luistercabine voor u.

Vraag hier een gehoortest aan

 

Waarvoor kunt u terecht bij onze hoorwinkel in Veghel?

  Bij onze gecertificeerde audiciens in Veghel kunt u terecht voor:

 • Een kosteloze hoortest;
 • Een nieuw gehoorapparaat;
 • Service-afspraken;
 • Onderhoudsproducten voor uw hooroplossing;
 • Randapparatuur voor uw hoortoestel, bijvoorbeeld voor telefonie en televisie;
 • Gehoorbescherming: universeel en op maat gemaakt.

Wanneer kan de audicien van Veghel u helpen?

 • Bij het vermoeden dat u minder bent gaan horen;
 • Voor bijstellingen of aanpassingen aan uw hoortoestellen;
 • Als u toe bent aan nieuwe gehoorapparaten;
 • Als uw partner, familielid of een goede vriend(in) gehoorverlies heeft;
 • Voor het beschermen van uw gehoor tijdens het festivalseizoen, motorrijden of zwemmen.

Gehoorapparaten kopen in Veghel

In onze hoorwinkel in Veghel kunt u natuurlijk terecht voor de aanschaf van nieuwe gehoorapparaten. Onze winkel heeft een breed assortiment hoortoestellen en biedt u een ruime keuze tussen toonaangevende hoortoestelmerken, waaronder Oticon en Bernafon. Bent u op zoek naar een winkel waar u gehoorapparaten kunt kopen in de omgeving van Veghel? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

 

Waarom kiezen voor de Van Boxtel audiciens in Veghel?

In Veghel staat klantvriendelijkheid hoog in het vaandel.

Uw wensen en behoeften staan centraal. Wij geloven dat er geen universele hooroplossing is voor elk gehoor. Dit motiveert ons om maatwerk te leveren, gebaseerd op uw persoonlijke voorkeur. Hierdoor hopen we dat onze oplossing perfect aansluit op uw levensstijl.

Momenteel helpen we al enorm veel mensen in Veghel. Ook buiten Veghel zijn er mensen die ons weten te vinden. En daar zijn we best trots op!

Voor veel van onze klanten was onze gratis hoortest het startpunt van de zoektocht naar een geschikte hooroplossing. Mocht u iets merken aan uw gehoor, of twijfelt u over uw gehoor? Dan kunt u hier vrijblijvend een afspraak maken met een van onze audiciens.

Maak een vrijblijvende afspraak


Al meer dan 10 jaar de hoorzorgexpert in Veghel

Van Boxtel hoorwinkels is al meer dan 10 jaar de hoorspecialist in Veghel. Op 28 januari 2012 werd onze nieuwe hoorwinkel geopend aan de Hoofdstraat 32, waar u ons vandaag de dag nog steeds kunt bezoeken voor al uw vragen met betrekking tot het gehoor. De feestelijke openingsceremonie stond in het teken van een aantal van onze kernwaarden, waaronder aandacht en betrokkenheid, deskundigheid en kwaliteit en service. Klik hier om het bericht uit de Hertoghof Koerier te lezen.

Van Boxtel Audicien Opening in Veghel

beoordeling

4,5/5
12 recensies
Ine Doolaard
5

Prima zaak

5 maanden geleden
Peter Michiels
4

Hoor meting gehad aardige mensen

11 maanden geleden
Dries van der Heijden
5

Goede service, vriendelijk en kundig personeel

een jaar geleden
Bekijk alle recensies