Van Boxtel hoorwinkels Veghel

Boek een GRATIS gehoortest
Hoofdstraat 32, 5461 JG Veghel

De openingstijden zijn onveranderd, de reguliere openingstijden gelden.

Op dinsdag 5 december zijn geopende hoorwinkels open tot 16:00 uur.

Inloopuur: 16:00–17:00, op de dagen dat we geopend zijn.

Bezoek de Van Boxtel audicien in Veghel

In Veghel is Van Boxtel de specialist op het gebied van hooroplossingen. Wij verwelkomen u graag in onze hoorwinkel voor een deskundig advies. Of het nu gaat over gehoorverlies, gehoorbescherming of slimme hulpmiddelen voor slechthorenden, wij helpen u graag. In onze hoorwinkel aan de Hoofdstraat 32 kunt u altijd binnenlopen zonder afspraak. Maar wilt u er zeker van zijn dat onze Triage audicien aanwezig en beschikbaar is, bel dan vooraf even met 088 - 52 52 052 of klik hier om een afspraak te maken. Onze audicien helpt u dan graag verder. Wilt u een gratis hoortest laten doen? Maak dan zeker een afspraak zodat de audicien de testcabine voor u kan reserveren.

Audicien Veghel

Inloopuur Van Boxtel Veghel

Op de dagen dat we geopend zijn hebben we van 16.00 tot 17.00 uur een inloopuur in de winkel in Veghel. Dat betekent dat u zonder afspraak kunt binnenlopen voor uw service-gerelateerde vragen. Op dit moment kunnen we u in de meeste gevallen direct helpen.

Wilt u weten met wat voor vragen u terecht kunt op het inloopuur? Bekijk dan de webpagina over het inloopuur.

Wij zien u graag bij onze hoorwinkel in Veghel.

Bereikbaarheid en parkeergelegenheid

U kunt van maandag t/m zaterdag 10.00-17.00 en vrijdag tot 21.00 gratis parkeren (maximaal 2 uur met parkeerschijf) bij Vlas en Graan en op het Stadhuisplein.

Al meer dan 10 jaar de hoorzorgexpert in Veghel

Van Boxtel Audicien Opening in Veghel

Van Boxtel hoorwinkels is al meer dan 10 jaar de hoorspecialist in Veghel. Op 28 januari 2012 werd onze nieuwe hoorwinkel geopend aan de Hoofdstraat 32, waar u ons vandaag de dag nog steeds kunt bezoeken voor al uw vragen met betrekking tot het gehoor. De feestelijke openingsceremonie stond in het teken van een aantal van onze kernwaarden, waaronder aandacht en betrokkenheid, deskundigheid en kwaliteit en service. Klik hier om het bericht uit de Hertoghof Koerier te lezen.

beoordeling

4,6/5
11 recensies
Ine Doolaard
5

Prima zaak

in de afgelopen week
Peter Michiels
4

Hoor meting gehad aardige mensen

11 maanden geleden
Dries van der Heijden
5

Goede service, vriendelijk en kundig personeel

een jaar geleden
Bekijk alle recensies