Van Boxtel hoorwinkels IJmuiden

Boek een GRATIS gehoortest
Plein 1945 1, 1971 GA IJmuiden

De openingstijden zijn onveranderd, de reguliere openingstijden gelden.

Inloopuur: 16:00–17:00, op de dagen dat we geopend zijn.

Bezoek de Van Boxtel audicien in IJmuiden

In IJmuiden is Van Boxtel de specialist op het gebied van hooroplossingen. Wij verwelkomen u graag in onze hoorwinkel voor een deskundig advies. Of het nu gaat over gehoorverlies, gehoorbescherming of slimme hulpmiddelen voor slechthorenden, wij helpen u graag. In onze hoorwinkel aan Plein 1945-1 kunt u altijd binnenlopen zonder afspraak.

Wilt u er zeker van zijn dat onze Triage audicien aanwezig en beschikbaar is, bel dan vooraf even met 088 - 52 52 052 of klik hier om een afspraak te maken. Onze audicien helpt u dan graag verder. Wilt u een gratis hoortest laten doen? Maak dan zeker een afspraak zodat de audicien de testcabine voor u kan reserveren.

Wij zien u graag bij onze hoorwinkel in IJmuiden.

Inloopuur Van Boxtel IJmuiden

Op de dagen dat we geopend zijn hebben we van 16.00 tot 17.00 uur een inloopuur in de winkel in IJmuiden. Dat betekent dat u zonder afspraak kunt binnenlopen voor uw service-gerelateerde vragen. Op dit moment kunnen we u in de meeste gevallen direct helpen.

Wilt u weten met wat voor vragen u terecht kunt op het inloopuur? Bekijk dan de webpagina over het inloopuur.

beoordeling

4,8/5
12 recensies
Theo Wolters
4

Helaas was deze zaak een paar dagen gesloten wegens ziekte. Nu iedereen weer hersteld en van Boxtel IJmuiden draait weer...

Helaas was deze zaak een paar dagen gesloten wegens ziekte. Nu iedereen weer hersteld en van Boxtel IJmuiden draait weer als vanouds !

7 maanden geleden
Maaike Welting
5

Goede service, nemen de tijd voor je

een jaar geleden
Bart Duineveld
4

Michiel is ervaringsdeskundige en begrijpt dus je persoonlijke problemen met hoor oplossingen goed

2 jaar geleden
Bekijk alle recensies