Van Boxtel hoorwinkels IJmuiden

Boek een GRATIS gehoortest
Plein 1945 1, 1971 GA IJmuiden

Inloopuur: 16:00–17:00, op de dagen dat we geopend zijn.

Audicien in IJmuiden

Leuk dat u langskomt op de pagina van de Van Boxtel Audicien in IJmuiden! Ons team van hoorzorgspecialisten staat paraat om u van dienst te zijn. Of u nu vragen heeft over gehoorverlies, behoefte aan gehoorbescherming of interesse in gehoorapparaten, wij staan klaar om u te ondersteunen. U bent van harte uitgenodigd om een bezoek te brengen aan onze hoorwinkel in IJmuiden!

Audicien in IJmuiden

Waar kunt u onze audiciens in IJmuiden vinden?

U vindt onze hoorwinkel aan de rand van het centrum van IJmuiden. De winkel zit gevestigd aan Plein 1945 vlakbij Stadhuis Velsen.

Bereikbaarheid & parkeerinformatie

Onze winkel is goed te bereiken met de auto. U kunt in de buurt van onze hoorwinkel parkeren, maar niet direct bij ons winkelpand. Kijk daarom goed waar u parkeert en let op of het betaald parkeren is.

De winkel is goed bereikbaar op de fiets, te voet en met het openbaar vervoer. Onze tip voor het openbaar vervoer: plan uw reis in uw reisplanner!

Bent u geïnteresseerd in de vrijblijvende gehoortest? Maak dan gerust een afspraak bij één van onze audiciens in IJmuiden. U bent van harte welkom!

Afspraak maken

Van Boxtel audiciens in IJmuiden

Inloopuur bij de audicien in IJmuiden

Het is bij onze audiciens in IJmuiden mogelijk om zonder afspraak langs te komen. Hiervoor hebben we het inloopuur in het leven geroepen. Het inloopuur is iedere werkdag van 16:00 tot 17:00 uur. Meestal kunnen we direct onze hulp aanbieden. Mocht het echter nodig zijn, kunnen we ook een afspraak inplannen voor de benodigde service.

Uw gehoor laten controleren bij de audicien in IJmuiden?

Dat kan! De gehoortest in IJmuiden is vrijblijvend zodat u kosteloos uw gehoor in kaart kan laten brengen. Onze erkende audicien test uw gehoor met professionele apparatuur. Zo brengen wij het niveau van uw gehoor nauwkeurig in beeld. U maakt een afspraak door te bellen met 088 - 52 52 052 of door op onze website een afspraak te maken.

Als u een afspraak heeft gemaakt voor de gratis gehoortest in IJmuiden, dan reserveren wij de luistercabine voor u.

Vraag hier een gehoortest aan

Waarvoor kunt u terecht bij onze hoorwinkel in IJmuiden?

 • Een kosteloze hoortest;
 • Een nieuw gehoorapparaat;
 • Service-afspraken;
 • Onderhoudsproducten voor uw hooroplossing;
 • Randapparatuur voor uw hoortoestel, bijvoorbeeld voor telefonie en televisie;
 • Gehoorbescherming: universeel en op maat gemaakt.

Wanneer kan de audicien van IJmuiden u helpen?

 • Bij het vermoeden dat u minder bent gaan horen;
 • Voor bijstellingen of aanpassingen aan uw hoortoestellen;
 • Als u toe bent aan nieuwe gehoorapparaten;
 • Als uw partner, familielid of een goede vriend(in) gehoorverlies heeft;
 • Voor het beschermen van uw gehoor tijdens het festivalseizoen, motorrijden of zwemmen.

Gehoorapparaten kopen in IJmuiden

In onze hoorwinkel in IJmuiden bent u welkom voor de aanschaf van nieuwe gehoorapparaten. Onze winkel heeft een breed assortiment hoortoestellen en biedt u een ruime keuze tussen toonaangevende hoortoestelmerken, waaronder Oticon en Bernafon. Bent u op zoek naar een winkel waar u gehoorapparaten kunt kopen in de omgeving van IJmuiden? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Van Boxtel hoorwinkels IJmuiden

Waarom kiezen voor de Van Boxtel audiciens in IJmuiden?

Het team in IJmuiden staat bekend om haar persoonlijke aandacht.

Bij ons staan de wensen en behoeften van onze klanten centraal. We zijn ervan overtuigd dat elk gehoor individueel is en dat er geen one-size-fits-all oplossing voor bestaat. Deze overtuiging stimuleert ons om op maat gemaakte oplossingen te bieden die aansluiten bij uw persoonlijke voorkeuren. Zo streven we ernaar om een oplossing te creëren die naadloos aansluit op uw levensstijl.

Op dit moment bieden we onze diensten aan een grote groep mensen uit IJmuiden. Daarnaast verwelkomen we ook mensen uit een bredere omtrek rondom IJmuiden. Dit waarderen we en zijn er behoorlijk trots op. We hebben gemerkt dat voor velen van hen de kosteloze hoortest het begin is geweest van hun zoektocht naar een passende hooroplossing.

Heeft u een verandering aan uw gehoor opgemerkt? Of twijfelt u wel eens over uw gehoor? Maak dan hier een vrijblijvende afspraak in onze hoorwinkel in IJmuiden.

Maak een vrijblijvende afspraak

beoordeling

4,8/5
15 recensies
Herma Bloemendaal
5

Ben uitstekend geholpen en geadviseerd!
Heel blij met mijn gehoorapparaten.

een maand geleden
Marijke van der Plas
5

De service is zo goed dat ik er speciaal voor terugkom uit Italië. Dank dat jullie altijd een luisterend oor bieden...

De service is zo goed dat ik er speciaal voor terugkom uit Italië. Dank dat jullie altijd een luisterend oor bieden.

3 maanden geleden
Frans Niesten
5

Ik ben mijn hele leven al zwaar slechthorend en dus vele audiciens voorbij zien gaan, maar wat is de service toch uitste...

Ik ben mijn hele leven al zwaar slechthorend en dus vele audiciens voorbij zien gaan, maar wat is de service toch uitstekend bij Michiel en Laura! En mijn complimenten voor de deskundigheid van audicien Michiel!

een jaar geleden
Bekijk alle recensies