Van Boxtel hoorwinkels Alkmaar

Boek een GRATIS gehoortest
Europaboulevard 335, 1825 RK Alkmaar

Welkom bij de Van Boxtel audicien in Alkmaar

In Alkmaar bent u van harte welkom bij de Van Boxtel audicien. Onze specialisten op het gebied van hooroplossingen zullen u verwelkomen en adviseren met een deskundig advies. Of het nu gaat over gehoorverlies, gehoorbescherming of intelligente hulpmiddelen voor uw gehoor. Wij helpen u graag verder. In onze hoorwinkel aan de Europaboulevard 335 in Winkelcentrum De Mare zien we u graag verschijnen!

Waar vindt u onze audiciens in Alkmaar?

In Alkmaar vindt u onze hoorwinkel in winkelcentrum De Mare aan de Europaboulevard 335. Dit winkelcentrum ligt direct langs het Rekerhout park en is eenvoudig te bereiken.

Bereikbaarheid & parkeerinformatie

Komt u met de auto? Dan heeft het winkelcentrum maar liefst 1150 gratis parkeerplekken verdeeld over twee grote parkeerterreinen en een -garage.

Ook heeft het winkelcentrum waarin een aantal fietsenstallingen waarin u uw fiets kunt stallen. Daarnaast is onze hoorwinkel in Alkmaar uitstekend met het openbaar vervoer te bereiken. Maar controleer wel van te voren even uw reisplanner!

Wilt u uw gehoor laten controleren óf een afspraak maken met één van onze audiciens in Alkmaar? Maak hier dan uw afspraak!

Maak uw afspraak


Inloopuur bij de Van Boxtel audicien

Onze audiciens in Alkmaar zijn vaak druk met hun werkzaamheden, maar weet dat het mogelijk is om óók zonder afspraak langs te komen. We hebben hiervoor een speciaal inloopuur in het leven geroepen. Iedere werkdag hebben we van 16:00 tot 17:00 uur het inloopuur in Alkmaar. In de meeste gevallen kunnen we u direct helpen, maar het kan ook voorkomen dat we een aparte service-afspraak moeten inplannen.

Gehoorapparaten kopen in Alkmaar

In onze hoorwinkel in Alkmaar kunt u natuurlijk terecht voor de aanschaf van nieuwe gehoorapparaten. Onze winkel heeft een breed assortiment en biedt u een ruime keuze tussen toonaangevende hoortoestelmerken, waaronder Oticon en Bernafon. Bent u op zoek naar een winkel waar u gehoorapparaten kunt kopen in de omgeving van Alkmaar? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Uw gehoor laten controleren bij een erkende audicien in Alkmaar

Voel u vrij om een vrijblijvende afspraak te maken voor een gehoortest in Alkmaar. Dit kan in onze winkel, maar ook eenvoudig online. Onze erkende audicien zal uw gehoor gratis testen. U kunt uw afspraak maken door te bellen met 088 - 52 52 052 of door online een afspraak te maken.

Als u een afspraak heeft gemaakt voor de gratis gehoortest in Alkmaar, dan reserveren wij speciaal voor u de luistercabine. Hierin zal de vrijblijvende hoortest plaatsvinden.

Vraag hier een gehoortest aan


Waarvoor kunt u terecht bij onze hoorwinkel Alkmaar?

Bij onze gecertificeerde audiciens in Alkmaar kunt u terecht voor:

 • Een gratis gehoortest;
 • Het kopen van een gehoorapparaat;
 • Al uw Service-afspraken;
 • Diverse onderhoudsproducten voor uw hooroplossing;
 • Randapparatuur voor uw hoortoestel, bijvoorbeeld voor telefonie en televisie;
 • Gehoorbescherming: universeel en op maat gemaakt.

Wanneer kan de audicien van Alkmaar helpen?

Onze hoorzorgexperts in Alkmaar staan onder meer voor u klaar als u:

 • Het vermoeden heeft minder te kunnen horen;
 • Bijstellingen of aanpassingen aan uw hoortoestellen nodig heeft;
 • Aan nieuwe gehoorapparaten toe bent;
 • Als een familielid of één van uw naasten gehoorverlies heeft;
 • Als u uw gehoor wilt beschermen.

Waarom kiezen voor de Van Boxtel audiciens in Alkmaar?

Ons team in Alkmaar staat bekend om haar gastvrijheid. Met onze jarenlange ervaring als hoorzorgexperts weten we precies te achterhalen waar onze klanten behoefte aan hebben. Uiteraard vullen we dit niet zelf in, maar we luisteren vooral naar de behoeften van onze klanten zelf. Wij vinden dat er geen universele oplossing is voor het gehoor van iedereen. Daarom geloven we in maatwerk, gebaseerd op uw voorkeur en uw behoeften. Op dit moment helpen we al veel mensen uit Alkmaar, maar er komen ook mensen uit de wijde omtrek richting onze winkel.

Bij Van Boxtel in Alkmaar geloven we in een goede relatie met onze klanten zodat ons maatwerk perfect aansluit op uw levensstijl. Wij hebben gemerkt dat de gratis gehoortest voor veel mensen het startpunt is voor het vinden van de juiste hooroplossing. Mocht u hier behoefte aan hebben, dan kunt u hier vrijblijvend een afspraak maken.


Maak een vrijblijvende afspraak

beoordeling

4,2/5
16 recensies
Louwrens Hoen
5

Goed geholpem

in de afgelopen week
leo de kreek
4

De mevrouw die ons hielp, kwam mijn wens, het rustig uitleggen aan mijn demente vrouw was prettig ze nam de tijd voor on...

De mevrouw die ons hielp, kwam mijn wens, het rustig uitleggen aan mijn demente vrouw was prettig ze nam de tijd voor ons.

een jaar geleden
Corrie Smit
4

Tja moet nieuwe gehoorapparaten ..altijd weer heel wat ..afwachten nog ..werd fijn geholpen

2 jaar geleden
Bekijk alle recensies