Routebeschrijving

Ommen

Gasthuisstraat 8
7731 DA Ommen
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Maak een afspraak
In verband met het Corona virus zijn wij t/m 6 april 2020 alleen op afspraak geopend. Ons service-uur komt tijdelijk te vervallen.

Van Boxtel hoorwinkel Ommen

In Ommen is Van Boxtel de specialist op het gebied van hooroplossingen. Wij verwelkomen u graag in onze hoorwinkel voor een deskundig advies. Of het nu gaat over gehoorverlies, gehoorbescherming of slimme hulpmiddelen voor slechthorenden, wij helpen u graag.  In onze hoorwinkel aan de Gasthuisstraat 8 kunt u altijd binnenlopen zonder afspraak. Maar wilt u er zeker van zijn dat onze Triage audicien aanwezig en beschikbaar is, bel dan vooraf even met 088 – 52 52 052 of klik hier om een afspraak te maken. Onze audicien helpt u dan graag verder. Wilt u een gratis hoortest laten doen? Maak dan zeker een afspraak zodat de audicien de testcabine voor u kan reserveren.

Wij zien u graag bij onze hoorwinkel in Ommen.

Service-uur Van Boxtel Ommen

Wij hebben dagelijks van 16.30 tot 17.30 uur een servicemoment. Wij kunnen u dan met de meest voorkomende vragen of problemen helpen.

 

Bereikbaarheid en parkeergelegenheid

Wij hebben een aantal eigen parkeerplaatsen waar u gratis kunt parkeren.

 

Testimonials

Even de winkel binnenlopen om batterijen e.d. te halen. Weer altijd tijd voor een gesprek tenzij men aan het gehoor testen zijn.

Jim, via Google