Routebeschrijving

Venray

Grotestraat 100
5801 BH Venray
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Maak een afspraak

Van Boxtel hoorwinkel Venray

In Venray is Van Boxtel de specialist op het gebied van hooroplossingen. Wij verwelkomen u graag in onze hoorwinkel voor een deskundig advies. Of het nu gaat over gehoorverlies, gehoorbescherming of slimme hulpmiddelen voor slechthorenden, wij helpen u graag.  In onze hoorwinkel aan de Grotestraat 100 kunt u altijd binnenlopen zonder afspraak. Maar wilt u er zeker van zijn dat onze Triage audicien aanwezig en beschikbaar is, bel dan vooraf even met 088 – 52 52 052 of klik hier om een afspraak te maken. Onze audicien helpt u dan graag verder. Wilt u een gratis hoortest laten doen? Maak dan zeker een afspraak zodat de audicien de testcabine voor u kan reserveren.

Wij zien u graag bij onze hoorwinkel in Venray.

Service-uur Van Boxtel Venray

Wij hebben dagelijks van 16.00 tot 17.00 uur een servicemoment. Wij kunnen u dan met de meest voorkomende vragen of problemen helpen.

Bereikbaarheid en parkeergelegenheid

U kunt 2 uur gratis parkeren met een parkeerschrijf op de Julianasingel of de Paterstraat. Schuin tegenover onze hoorwinkel zijn drie invalideparkeerplaatsen. Indien deze bezet zijn mag u op de stoep parkeren met een zichtbare invalidekaart samen met de parkeerschijf.