Routebeschrijving

Den Bosch

Hinthamerstraat 90
5211 MS Den Bosch
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Maak een afspraak
Er is een beperkt aantal klanten toegestaan in de winkel. Wilt u er zeker van zijn dat u direct geholpen wordt, maak dan een afspraak.

Het service-uur komt tijdelijk te vervallen. Bekijk hier onze servicepagina voor service op afstand.


Verbruiksartikelen bestellen

Van Boxtel hoorwinkel Den Bosch

In Den Bosch is Van Boxtel de specialist op het gebied van hooroplossingen. Wij verwelkomen u graag in onze hoorwinkel voor een deskundig advies. Of het nu gaat over gehoorverlies, gehoorbescherming of slimme hulpmiddelen voor slechthorenden, wij helpen u graag.  In onze hoorwinkel aan de Hinthamerstraat 90 kunt u altijd binnenlopen zonder afspraak. Maar wilt u er zeker van zijn dat onze Triage audicien aanwezig en beschikbaar is, bel dan vooraf even met 088 – 52 52 052 of klik hier om een afspraak te maken. Onze audicien helpt u dan graag verder. Wilt u een gratis hoortest laten doen? Maak dan zeker een afspraak zodat de audicien de testcabine voor u kan reserveren.

Wij zien u graag bij onze hoorwinkel in Den Bosch. 

Bereikbaarheid en parkeergelegenheid

U kunt voor de deur betaald parkeren (maximaal een uur). Of in de parkeergarage St. Josephstraat, achter de bibliotheek.

 

Testimonials

Ik heb een nu 40 jaar durende geschiedenis achter de rug van oorontstekingen en diverse operaties i.v.m. steeds terugkerend cholesteatoom. Uiteindelijk resulteerde dat in het maken van een radicaalholte. Gevolg was een eenzijdige doofheid aan de rechter- en een behoorlijk gehoorverlies aan de linkerkant. Ook ben ik al die jaren aan het tobben met gehoorapparaten, en dat met zeer wisselend succes. Het is een genot om bij Van Boxtel hoorwinkels in Den Bosch nu dhr. Steffelaer te treffen die enorm veel geduld heeft met dit moeilijke geval. Geen moeite is hem te veel om te blijven sleutelen aan het creëren van de voor mij best mogelijke oplossing. Ook zijn voorgangster was zo'n topper, maar haar naam ben ik helaas vergeten.

 

Wilma, via website